koje je auto u pitanju?
Printable View
vw polo 2003
sad radi kao da nista nije bilo
ali me eto zanima sto je.
auto je izgaseno bilo, izvadjen kljuc. a svijetla brisaci i zmigvci su radili.
Ja i dalje mislim da je elektricni dio brave ili voda u sistem.
mislim i ja da je voda,samo ne u elektricni dio brave nego u kutiju osiguraca,pa je nedje neke releje prespojila...
koliko moze kostat stopa od menjaca za Škodu Octaviu Mk1
imam problem sa servom.znaci ponekad kad upalim auto servo uopste ne radi tek posle 1 min voznje prordi,sta moze biti inace koliko sam primjetio u pitanju je elektronska pumpa za servo?
dje povesti auto da nastelujem farove? citah da ima veze ako su ksenoni samostelujuci da se treba dijagnostikom odraditi da zapamti koja je pozicija faraa
Attachment 57061
volvo 460TD,
Dje mu se nalazi taj senzor ako ga uopste ima ova moja limenka? :)
Vidjeh danas da ima jedan relej tj da ulazna struja za istu ide preko njega al mjenjao sam isti al ista stvar nekad radi kad se upali auto a nekad nece vec proradi nakon 1,2 min voznje...
Daleko od toga da ima el. servo.
Moze bit da te zeza filter u posudi za servo ulje, ili ventil serva.
definitivno nije servo pumpa na kais,na sta bi drugo radila ako ne na struju?Dje mu se nalazi taj ventil serva odprilike da znam dje da trazim?Prepostavljma da se ovaj filter nalazi bas u posudi dje sipam ulje? :)
posto je elektricna servo pumpa,onda pretpostavljam da su ti cetkice ili kolektor istroseni
prvo provjeri dolazi li struja na kablove koji ulaze u servo pumpu,dok je auto upaljen
ako ti dolazi struja na pumpu onda ti je ovo prvo sto sam ti rekao
ee da znas kako je doci do nje uhhh. Moram pola prednjeh dijela raskopati :D
pa proprati dje ti ide kabal pa ga nedje dje ti je lakse prici provjeri
ako ne umijes da skines pumpu,otvoris je i repariras,onda ti preporucujem da to vodis kod majstora,ne eksperimentisi
Ne mogu vjerovat da imas el. servo.
Nisam cuo da imaju el. servo u 460, koliko vidim imaju samo dizli sa klimom.
Ne stvarno, 15 minuta posla.
vidjeh danas da se drzi na dva sarafa na sasiju i jedan na menjac , djeluje mi lagano no reko da nema kakvih teripetija krivenih :D
ostao mi je auto na parkingu juce sa podignutom rucnom i danas nisam mogao da krenem, ostali su zadnji tockovi blokirani(kad spustim rucnu). mogu li sto sam probat, ili da zovem šlep? auto je renault megane '96
Skini felme i probaj srafcigerom da odvojis pakne od diska.
u pg se to rjesava sutiranjem tockova..gledao par puta ;)
ok, hvala na savjetima :)
Zna li neko neki auto otpad u Podgorici za Japance? Konktretno "Mitsubishi".
Nema :D.Znam i ja sam tražio neke sitnice ;). Što ti treba konkretno?
Traži u tender,bilo je par tipova koji su imali nekih slupanih japanaca pa možda nešto nađeš.
Ne znam jesam li promasio temu, ali imam jedno pitanje...
Danas su mi kod Niksica napisali prijavu za preticanje preko pune linije...Ne uzese mi vozacku, sto me je iznenadilo...
Pitah policajca sto je kazna, i on mi rece: kazna ti je od 50 do 150 eura u zavisnosti od toga da li si imao prekrsaje ranije...
Zna li ko koliko ce im trebati da mi posalju poziv za sud? Nedje sam ranije cuo da se ceka i po godinu valjda...I eventualno ako imate neki savjet sto mi je najbolje da kazem u ovoj situaciji?
Priznaj,pokaj se i nadaj da će sudiju žena bit obradovala tog jutra :)
Prvo sacekaj da ti stigne poziv, jer je moguce da ti uopste ne stigne ili da zastari. Ako stigne, spremi 150 eura jer to od 50 do 150 mozes da zaboravis slobodno.
ja ranije (davno bjese),nisam nikad htio da priznam prekrsaj,i to mi je dobro prolazilo. Sudija pita ocu li da se suocim sa policajcem koji mi je to napisao,ja prihvatim,ali on se od 3 rocista ni jednom ne pojavi,i onda me oslobode optuzbe :) ,XYZ puta sam tako prosao,ni radare nisam htio da priznam ;)
sad je valjda drugacije,kako sam cuo ako moras da priznas,onda je najbolje da trazis od sudije da to uplatis na rate,dozvoljavali su to
Kad pomenu ovo, uvatih slucajno prije neku noc na tv abs emisiju. Bila tv ekipa sa passatlijama nedje po zeti. Zaustavljaju covjeka koji ide 140 i kusur, on sjeda u auto gleda snimak dva puta, vidi tv ekipu iza i ladno ustaje iz auta i kune se u svetoga vasilija ostroskoga da je 90 isa. Povrh svega pita drotove "ljudi jeste li vi normalni?".
Jedno je natezat se oko neceg dje nema dokaza, ali za ovakav bezobrazluk bi trebalo posebne kazne uvest.
Zadnji put kad sam platio 100 eura, priznao sam i sve, ono zao mi je, bilo je tako i tako, morao sam, a OK, sa 170 na 100.
Malo li je,skoro rezervoar :D
Dva, dva rezervara.
kakva je sad situacija sa zatamnjenim staklima i policijom?
zatamnio bih na kombi samo zadnja stakla..
Zadnja smijes, prednja ne.
Ja smijem sve, cak i prednju, sto bi Stevica (a.k.a tabure) rekao: simple as that...
...dok recimo Trile ne smije.
Cuj, sad cu samo zbog ove provokacije preksjutra da zatamnim sva stakla sa najtamnijom folijom !
imam jedno pitanje, ponekad mi se desi da, pri jacem kretanju, gume 'shkripnu' ? kako to ? zar ja nemam 4vuche(masanovicu)?
Ili me bivsi vlasnik prevario i prodao mi prednju vuchu? Mozda ima nekakve veze sa dvije bahate turbine ? bas me nervira to.
Nadam se da ce to proci kada zatamnim stakla
mene zanima sto je acid ovako sladak ? od kako je uzeo zuti audi, mene je najsladji
kad ces da ufatimo krug? dacu ti da udjes u auto sa tvojom e-cigarom :)