kao sto rece stefanel, a i na zvanicnom forumu se moze nesto vise procitat' o hd kanalima, cini mi se da je tamo neko pisao i koji ce najverovatnije modeli resivera biti u ponudi.
Printable View
kao sto rece stefanel, a i na zvanicnom forumu se moze nesto vise procitat' o hd kanalima, cini mi se da je tamo neko pisao i koji ce najverovatnije modeli resivera biti u ponudi.
Koliko ce kostat hd rceiver za nas u cg, i oce li se moci uzimat receiver tj zamjeniti i ako se ne zelimo pretplatiti na hd paket (cisto da nam se malo popravi slika na sd kanalima) ?
Mnogo pitanja na koje ne znamo odgovore :D
Moci ces da zamijenis resiver uz neku ne preveliku doplatu(prica je bila oko 30 euraH,ali da se ogradim to nije sigurno)
Isto tako trebalo bi ces moc' da ubacis i nase kanale koji su krenuli u DVB-T;)
E da, ni meni ne trebaju HD kanali,niti cu se preplacivat' na njih,ali cu svakako uzet' novi resiver :)
ja znam samo za rtcg 1 da je krenuo digitalno i to testno, a njega 'vatam i bez resivera
Ja mislim samo RTCG1 i RTCG2 za sad,ali nisam bas najsigurniji,to ce bolje znat' pumba ili stefanel ;)
Naravno da sam mislio na nase(CRNOGORSKE) kanale;)
@Luquido
Ma vala ni meni ne trebaju,jer ih ovako vatam,ali vjerovatno ima dosta onih kojima ce to valjat' :)
Stize Arena!
kad kad kad....:monkey:
kad kad kad ? :yipiiii:
Brzo,vjerovatno ovih dana
Imate informacije na satelitski,sbb-ov,kablovski i parapsihopatologija forum
I sto je najvazije i Vito je potvrdio ;)
Imas li kakvu informaciju za bbm?
za bbm nema nista, mada su oni rekli cim pocne arena satelitsko emitovanje da ce je uvrstiti u ponudu
verovatno, mada bi trebalo da svi budu besplatni dok ne startuje arena 4
Sa satelitskog foruma ;)
Quote:
Arena sport 1,2,3 od danas doduše testno na total tvu platformi na 16 e na frek.10930 h sr-27500 3/4
u trenutku kad pišem radi za za sad arena sport 3
Ovo testno znaci da mi koji imamo total ne mozemo jos pratit ?
da, ali isto tako znaci da je i zvanicno postignut dogovor i da se moze uskoro ocekivati pocetak emitovanja
1.Zavrsi se i ova prica oko Arene u SBB i TTV,jos prekjuce je dogovor izgleda pao.Jos jednom je SBB pokazao da ne postoji kanal koji ne mogu da ubace,prica je bila nikad ES2 nece uci u TTV,pa je usao,onda je islo to da AXN nikad nece uci ni u SBB ni u TTV(zbog SciFi-a),pa je i on usao,sad stigose i Arene,sledeci kanal koji "NIKAD" nece uci u TTV koji ocekujem je VH1.
2.Arene ce ici u osnovni paket sve dok ne dodje Arena 4,onda ce Arene 2,3 i 4 uci u poseban paket,koji ce najvjerovatnije kostati 5 eura(mnogo je,i previse,ali sigurno ce biti onih kojima ovo sto oni nude treba i koji ce placati taj paket;)) ;)
Inace Arena1(po informacijama od jednog jakog insajdera) ce postati PROMO kanal!
SBB i da je mogao da sredi da Arene idu u osnovni paket(a mogao je :D) ne bi nikad to uradio zbog Sport Kluba ;)
3.Ovaj potaz znaci da ce vjerovatno Arene uci i u BBM(dobre su poznate veze izmedju TTV-a i BBM-a :D a i straus je to juce najavio :))
4.Jos je mnogo kanala koje SBB ima u planu da ubaci,odnosno mnogi su na cekanju dok ne stigne novi satelit.
5.Ne znam je li Baby TV medju njima :mrgreen:
A nova TV, hrt2...
Ipak postoji jedan koji nece NIKAD nece uci u TTV,to je HRT,naravno(toliko je puta receno zbog cega) ;)
Nova i RTL ce uci,kad budu htjeli da placaju mjesto na satelitu(sad im je to preskupo,a SBB takve kanale ne ubaca za dzabe) u svakom slucaju pitanje je veliko da li ce moci i da se gledaju kod nas ;)
Hvala Jakuza na info...e'o pljus kad si ovoliko informisan
Postoji sansa da PVTV brzo udje u TTV ;)
Pa gdje su te Arene?
I zbog chega ne moze Hrt ?
Rado bi total ubacio HRT u svoju ponudu ali nece 'rvati u total:)
Sad ce Arene, polako, da se istestiraju prvo :)
Je li normalno da History Channel, Diskaveri i sl. nemaju prevode na nekim emisijama ili je problem do mene?
Isto me zanima, neki kanali nemaju program čitavog dana? Jer nekad jednostavno ne prebaca na neke programe.
to ti je kad malo duze gledas fox crime ili fox life, onda treba neko vrijeme da se prebacis na fox srbija, ili neki drugi koji je moguce prebaciti, pa tek onda recimo one sto ne otvara ... imam i ja problem s tim. ne znam jel do softvera ili cega..
rtl (5w)i nova (23.5e)su vec na satelitu tako da to nije problem vec cinjenica da su u ponudi konkurenta Digi Tv za hrvatsko podrucje a ttv hoce kao i s arenom exskluzivu i sto kaze Jakuza tesko da ce uci u ponudu za CG
tek kad pocne srpski audio
arene pocele u total srbija
Oce li popraviti programsku semu na ES2, nista im se ne poklapa ?
Nesto se sprema na total... RTS1 mi se pomjerio sa 71 na 74 mjesto... Novi kanali 60,61 i 62. Nema signala jos. Nadamo se Areni :)
meni jos uvek nece da otvori nijednu arenu, pise samo ucitavanje
TV Arena Sport 1 emitovaće se od danas na Total TV-u, na poziciji 44.
Kanali Arena Sport 2 i 3 (pozicije 60 i 61)
moze li neko da nabroji sta sve arena prenosi? mrzi me da trazim...
fudbal, NFL, NLB liga u košarci, EBEL liga u hokeju, ragbi, boks, tenis, odbojka...
Pa zato sto HRT prodaje svoje kartice i nikako mu se ne isplati da udje u TTV;)
Arene su stigle u TTV Srbija,kod nas je vidio sam ostavljeno mjesto,ali je prije nekih 2 sata i dalje stajalo ucitavanje(je li se sto promijenilo ne bih znao,posto gledam Portsmouth-Arsenal)
Arena prenosi LS,LE,Calcio,Primeru,NLB,NFL,EBEL(sve sto vec imamo dje da gledamo)
Postoji mogucnost da ce prenositi F1,a cak je bilo i price da ce prenositi i SP(mada to tesko,jer za Srbiju RTS ima ekskluzivna prava,a za CG RTCG)
Svaka cast Areni,ali ne mogu da se mjere sa SK-om:cool: