nocas cu uzivat uz watchmena :)
Printable View
nocas cu uzivat uz watchmena :)
Ја само да бачим хејт на саунд систем сале фајв.
zbog? :-? :p
Postojao je problem sa jednim od pojacala, otklonili su ga jutros. ;)
Stvarno je sve ostalo na mjestu, osim ozvučenja. Al je u petici preksinoć totalno zakazalo. Biće bolje.
Khm... Znači dobru stvar sam uradio što sam iscoolirao jučerašnji poziv na "Watchmen" 8)
Watchmen,to je jedan divan film.Poslije odgledanog trejlera mišljah e ću se oduševit s njim.Izio sam kesu popa korna i popio sok i izaša napolje poslije nekih 45min.Bolje da sam doma gleda SVE ZA LJUBAV
:roll:
sva sreca pa se velika vecina ljudi na IMDB-u ne slaze sa vama trojicom :p
http://www.imdb.com/title/tt0409459/
8.0
a svako ima svoj ukus.
Moze on radi mene i 50 oskara dobit kad mi se ne svidja...
jeste citali strip? Niste! Je li taj strip "the most celebrated graphic novel of all time"? Jeste :) A film je prilicno vjeran prichi i duhu, otprilike kao i Sin City i 300. Case closed!
Dobar je Watchmen. Problem je sto su ljudi ocekivali bezumni "superhero" film bez kvalitetnog dijaloga i dobrih likova, a dobili su suprotno. Meni je film fenomenalan.
Meni je takodje film odličan.
Sve preporuke.
Svo vrijeme mi je bio interesantan.
Idem večeras na 'Slumdoga', da se to ispoštuje... ;)
Watchmen je odlican. Ne svidja se onima koji vole Spajdermena i slicne stvari. Ko voli Sin City i takve adaptacije stripova neka obavezno pogleda.
Beogradski fantom - auh mogao je mnogoooo bolje da se uradi film.
Slumdog-a sam gledao kuci na DVD i moram opet rec i nije neki film ali ajde :)
DIDI Transporter nije vozio kroz vodu :P
Ali ona gimnastika pomedju kamiona je onaj :roll:
Vi ste izgleda ochekivali neku akciju tipa x-men, spiderman i slichno?
Trebali ste se informisat malo vishe prije nego shto ste otishli da gledate film
Sorry, ja ponekad odgledam trejler, cujem par komentara i podjem da gledam film. Nekako nemam ni vremena ni volje da detaljno istrazujem prije donosenja odluke o gledanju filma. :D
Do sad odgledah mnogo dosadnih, ali ovako nesto... never.
film o kome pricate,nije za svakog...ne znam zasto trcite da gledate hitove,a ne vidite ni koji je zanr
I istina je da nije za svakoga. Dosadnu prichu i ochajnu glumu ne podnosi bash svako. :shock:
dosadna pricha?? :lol:
Film je odlichan, a ja neznam shta ste vi ochekivali. Ochigledno ste promashili zhanr.
Prica i gluma su daleko od ocaja. Cini mi se da neki od vas ovdje nisu ni pogledali film no se prave pametni.
Ovo nije standardni film o superherojima sa happy endingom. Nije cak ni akcioni film iako tako pise u Ster. Film je najvise sci-fi drama.
Najjaca recenica u film: None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me :cool:
vec sam rekao vanzemaljCi da sam doshao doma posle filma i sachekala me komsinica (mlada godinu dana) i rekla 'dosadnijeg filma u zivotu nisam gledala'
a ja trepnuo nisam 2 sata i 50 minuta.
I to NISAM chitao strip pa nisam imao pojma o radnji.Ali kasnije vidim da je skoro svako slovo iz stripa prenijeto na film.
u uvodnoj 'spici' se upoznamo sa glavnim likovima...Tako da se moze bez stripa sklopit rubikova kockica.
Scena na groblju uz pjesmu 'sound of silence' je za rimemberovanje.
al obozavam kad ljudi zaborave (namjerno) da uz svoj review napishu " PO MOM MISLJENJU...to i to" ..
nego su svi dr.menhetn pa je njihova zadnja : "Gluma ochajna/pricha dosadna" .. LOL
Cheers <3
Ahahahahahha stvarno bi trebalo postove da pocinjemo objasnjenjem da je to sto cemo napisati nase misljenje, a ne da to neko sjedi pored nas i diktira nam. :D
Podjoh sa ekipom da gledam Begoradskog Fantoma... Zvuk ocajan, cuje se sve osim glumaca.
Ovi iz delte ispali posteni, zatrazili smo novac nazad, dobili smo novac nazad.
I odgledah Slumdog Millionera, pa dobri ljudi, dok su ona djeca mala, film je odlican, konacan utisak je da je film dobar i zanimljiv. Dobar soundtrack btw :)
I odusevila me gluma voditelja kviza :)
Ponovicu sto rekoh za Watchmen-a na drugom topicu, vidim da se odje prica...
"Ljudi, ako biste da gledate Watchmen a niste procitali strip, preporucujem da obavezno prvo to uradite ili odgledate Watchmen Motion Comic (lako se moze nac za download), koji je blago animirana verzija stripa sa naracijom dje je vrlo malo detalja iz stripa izostavljeno (cak su i kadrovi identicni) i koji je odradjen tako kvalitetno da je bukvalno 10x bolji i efikasniji od igranog filma...
Ja sam u filmu samom uzivao, jer sam dobio visokobudzetni vizuelni prikaz onoga sto sam prije vidio samo u odlicnoj ali skromnoj animaciji il crtezu... Veliki, ako ne i najbolji; mozda cak najljepsi djelovi price su izostavljeni, ocito jer bi uzeli previse vremena i nisu bas pogodni za holivudsku adaptaciju ... Kako sam primijetio, ogroman dio publike kod nas je razocaran... Cak na jednom od meni najboljih djelova, kad Rorschach kaze: "None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me", publika je u glas odgovorila smijehom najjacim... Da ne pricam o muru Dr. Manhattan-a...
Sve u svemu, meni odlican, tesko ipak da se moglo ista vise ocekivat od filmske holivudske adaptacije, tako da, osim onih ociglednih, necu mane izvlacit zad."
ja sam totalno zadovoljan tim filmom, a nisam ni strip ni animiranu verziju ocima vidio...
Sv.Georgije ubija aždahu - odgledan večeras,zadovoljan sam sa filmom...Odlična priča,gluma odlična...E sad ima svakako ljudi kojime se neće dopasti...
ali sto jes jes, dr.menhetn je stvarno obdaren <3
i ja sam zadovoljan filmom , graficki dio je odradjen vrhunski , ima isto tako i pre pre dobrih scena i ima malo nekih zivotnih pouka , jedino sto nisam ocekivao da ce trajati 2h i kusur
kao sto je vec receno, film ide laganim tokom u pocetku upoznavanje sa likovima tako da strip nije obavezan ( i ako bi ga valjalo procitati prije filma )