Ja sam je preuzeo 5dana prije isteka. Ponistena mi je na licu mjesta Stara
Printable View
Da li je neko odavde probao registraciju preko American Express kartice? Posto sad citam na jedan drugi forum da su pojedini ljudi iz Srbije uspjeli da se registruju sa ovom karticom, jer navodno njen kod ne otkriva u kojoj je zemlji izdata.
Zovite Igija da proba :D
ako moze ja danas stampam jednu i registrujem se
ne radi ni to, prvih 6 cifara i na american su izdavanje cg banka ;)
Sve i da moze, nikad ne bih uzeo American Ex. karticu jer su ekstremno nepovoljne za nas i nase trziste...sparco, nije bitno kojih su prvih 6 cifara, nego da li je to doslo do PayPal-a... Pa i na moju karticu koja je jos uvijek na PayPal prvih 6 cifara su iz CG, ali PayPal to u tom trenutku nije znao, pa me pustio...
Our review of your EntroPay account is complete, and your account is now ready to use.
Hvala
Ovako,
svaka Banka u svijetu ima svoj ICA broj koji je jedinstven za nju... registracija svakog novog BIN-a (prvih 6 cifri broja kartice) spada pod odgovarajuci ICA broj. PayPal je jednostavno registrovao sve ICA brojeve banki koje izdaju kartice u PayPal zoni i svi ostali (novi) mogu da guslaju... Ja sam sa svojom MC ERSTE banke svojevremeno uspjesno registrovao account preko SLOVENIJE i nije bilo problema dok mi nisu trazili dokaz o prebivalistu... :) Obzirom da im to nisam mogao dostaviti racun su mi blokirali...
i ja sam napravio nalog na entropay i vec porucio nesto preko ebay-a. sve za 10 minuta posla, ni toliko
isplati li se, kakve su im provizije?
isplati se ;)
5% pri svakom transferu novca na entropay virtualnu karticu...
pa i nije bas mali procenat. plus jos malo cupne banka, malo carina, puno transport... kad samo pomislim koliko trosim preko njih... oko 60 mi je feedback, a nisu me svi ocijenili,
od toga mislim da nije bilo vise od 20 pametnih kupovina, odnosno stvari koje bih kupio "pravim" novcem da ih vidim u radnju
Evo porucih sa ebay-a preko entroa :) 1 eur na 20 eur po meni i nije mnogo s obzirom da je to "jedini" nacin placanja sad..
Radi li to ***** od paypala zna li se???
Lakse je prodavca nagovoriti da mu posaljes preko moneybookers
Jesi platio onu poštarinu od 10e ili kako?
Prihvataju li entropay svi na ebay?
krajnje konstruktivno pitanje
entropay nema nikakve veze sa ebay-om, vec sa paypal-om.
dakle, da bi kupovali preko ebay-a potreban je paypal nalog. da bi napravili njega, treba vam entropay nalog tj. entropay kartica. dok god ima para na entropay kartici mozete kupovati preko ebay-a.
prilikom pravljenja paypal naloga treba voditi racuna da shipment adresa bude u crnoj gori, tj. vasa prava adresa, a da sam nalog pravite na neku drugu zemlju tipa hrvatska
Mislim,dal si TD platio onu ekspresnu dostavu od 10e?
Jer ja sam ima 20 dana naručio neke stvari i još nisu(posle 4 dana su tek poslate) a prije nedelju dana sam naručio još nešto i tek sjutra kreće iz HK ka Evropi. Zato pitam.
Nista nisam dodatno placao, vec sto je po defaultu bilo...
E pa ne znam što je u pm. Ili me zajebavaju što sam im jednom prilikom tražio pare nazad kad mi je carina engleska uzela suzavac :D
I meni je TD jednom nedelju dana trajao... sve u svemu su brzi... kod mene se ispostavilo da sto ne stigne za 20 dana nece ni stici... a kad ne stigne znaci crnjacenje sa njima oko refund-a
Ne zajebavaju te, i ja sam dugo cekao dok su mi poslali nesto sto sam narucio oko 10-og. Mislim da je 4 dana trebalo da to posalju, a po tracking-u pise da ce tek sjutra da napusti hong kong i krene ovamo. Znaci u isti smo paket :)
prosli pot sam cekao oko20-22 dana da dobijem dostavu
Jes al ja sam paket prije toga naručio oko 1vog,i 4tog mi stiglo obavještenje da je poslat.Još uvijek mi nije stiga.
samo da napisem
entropay 30e uplaceno
sa podgricke kartice skinuto 31.5
sa ebaya kupljeno 16,99
sa entropaya skinuto 18.
pa da.dodje tako. kupio sam 16,99. a potrosio sam 19,50
Tačnije 4.95% :p
sad kad bude plata na entropay 50e odma i cao.
Paypal moze da radi i u CG. Ne moze se otvoriti paypal racun ako si iz CG, ali mozes placati karticom preko odredjenih sajtova gdje se roba kupuje. To nisam znao. Ovaj inf se nalazi u policy updates paypall sajta.*
Mene je prije neki dan jedan stiga i u njega mp3 plejer kome ne rade slušalice i čitač kartica koji takođe ne radi. Žalim se a oni kažu da im vratim to nazad pa će mi nove poslat.Ja pitam oće li mi oni refundirat poštarinu.Naravno da ne, to je vaš izbor kako ćete poslat.Fino im ostavih par komentara na te stvarčice i završio sam trgovinu sa njima definitivno.
Ljudi,kad ocu na paypal da dodam ovu virtuelnu karticu dobijam
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card
Stavio sam da je zemlja Croatia,i upisao svoju regularnu adresu odje.
Zna li ko sto moze bit
jesi li dopunio entropay karticu ?