Eto kolko su ukusi razliciti.
A meni Leffe ima onaj odvratni smek kako kad udjes u prodavnicu guma za kola.
Kao da pijem pivo sa ukusom gume, fuj.
Printable View
Eto kolko su ukusi razliciti.
A meni Leffe ima onaj odvratni smek kako kad udjes u prodavnicu guma za kola.
Kao da pijem pivo sa ukusom gume, fuj.
Kakav šmek, ovo je najbolje pivo. Popih ih 6-7 od jutros iiiii pijem i dalje. Inače ne pijem pivo, ali leffe.......
Evo sve ga mirišem i nidje veze sa gumom i plastikom 😂
Nefiltrirano mi je lose bas..
Ma zajebao sam se sto sam ga probao :D Bolji mi je i apatinac
Nefiltrirano točeno mi je prva liga a u bocu je užas, mada ja mrzim sladunjava piva. Isto mogu reć i za Badvajzer tamni.
Sent from my Samsung S7
Kad nema Leffe-a, može Corona. Kakav trip sa onim bocama. Posle 10og počinjem da pričam meksički.
Kad sam bio u Sloveniju proba' sam Union pivo, Ljubljansko. Nisam ni zna' da postoji. Imaju razne varijante, ali mi se najviše dopadalo mutno, ka' Nikšićko nefiltrirano je samo malo "lakše".
E sad zna li ko ima li se kod nas đe uzet'? Izvoze li ga uopšte?
Sumnjam da idje u PG ima jeftinijega piva no Pod Volat:) krigla od pola litra nije vise od 1.5 e:)
Pa to je ta cijena za Niksicko/Tuborg. Sto si ocekiva' ti? :)
Mora bit' u kafančinama i manje.
Jesam li ja star kad sam pio pod volat zidara od 0.60eur i u kristal litarsku bocu vranca 4
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
1. Badvajzer tamni - najjace pivo koje sam ikad probao, bas se gazim od njega
2. Kozel tamni - isto strasan, ali ni blizu badvajzeru
3. niksicno #nofilter je iznenadjujuce dobro pivo, a mislio sam obicni marketinski trik, kao oni ukusi limun i *****..
...
..
1000. tuborg - voda obicna, ali nije neukusno. NEma nikakav smek, neutralno skroz, ali ne boli glava ni posle 15 komada..
Kozel je top!
Sent from my D2303 using Tapatalk
Zidar ni u prodavnicu nije 0,60 :D
U Lovac je petica 1.4
Sent From My Galaxy S7
DJuzla, izađi iz virtuelane stvarnosti, ne idi prema svjetlu... :)
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
A paulaner, valja li sto?
Ja rekoh da je to neko novo pivo, za paulajner vec znam. U tarantino mi je najbolji ukus.
Dobar je stvarno, mozda čiste i održavaju tocilice za razliku od mnogih
A i toceni tamni Leffe je vrh...cijena oko 2 e u Strudlu, pjena mu je kao slag :)
http://www.belgianbeercafe.com/sites.../leffedark.png
Ruku na srce, mozhe bit velika razlika u ukusu zavisno od odrzhavanja aparata, nachina tochenja, pranja i pripreme chashe...
P.S. Kozel tamni dominira...
sent using tapatalk
Nikad nisam simpatizirao Bokešku.
Okle vam to 'j' pobogu? :D
Paulaner bratesvatime. :D
Med.
Tacno tako. Pogotovo kad su tamna piva u pitanju jer ne mogu da stoje preko 3, 4 dana.
Najbolje toceno Nikšićko (svijetlo) je u Merak, na setaliste. Ne znam kako i šta rade ali je pravo. :D
Kozel mi je omiljeno. Jedina mana je što ga nema svuda. U NK na 2, 3 mjesta mozda.
Konkretno Tuborg toceni se razlikuje masu od mjesta do mjesta. A najbolje je pivo onamo dje i najvise prolazi. Ja sam imao onu Tuborg tocilicu doma u koje dolazi ono plasticno bure od 20-25 kila i kad se oledi fino i krene da se pije top je ali ako se to bure ne iskapi istu noc, sjutra je vec drugacije a preksjutra je voda govnjava. Zato sam je i maka iz kuce, mada ne samo zato no iz vise razloga :)
Nije ti loša logika ali je ajlajner (eyeliner) engleska riječ, a Paulaner njemacka. Vjerovatno gradić ili prezime.
Eo nadjoh na yt :D
https://youtu.be/8U67ig-ePxc
Ja najvise volim Tjuborg
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro