ja sinoc snimio TOp 40 na mtv base..od 21:00 do 01:00 :)
Printable View
Pobro,juche su mi uveli extra tv,tako da ne znam kad ih repriziraju i kako to ide,svidio mi se film i snimio sam ga,da bih ga gledao danas kad dodjem s posla...
I nisam t-com-ovac,nego kad je neshto dobro,ne mogu prichat' da ne valja nishta...Isto tako,ajde probaj da nadjesh post dje pljujem bbm ili total...Pa mi javi...
Pushti mangupisanje jadan,ima ljepshih stvari u zhivotu...
Btw, zna li neko administratorski password za speedtouch?
Secka li kome TV Avala,vi koji imate extra tv.mene sve secka,kao na web kameru kad hvali frejmova!!!
Prema mojim info, Extra TV trenutno radi jako dobro. Medjutim, ja sam i dalje sketpican i ocekujem probleme kad se optereti infrastruktura ;)
Filmovi na HBO za Decembar ;)
PrijateljE,
nisam ja rekao da si ti T-com - ovac, nego da volim T - com - ovce.
Da ti definišem T-com - ovcu: To ti je osoba koju konstantno šišaju, a ona je :monkey:
Nakon prevare sa ISDN-om, pa nove sa ADSL ugovorima, ja na ovaj njihov servis gledam kao na najnoviju prevaru za ljude koji su imali sreće da se prva dva puta ne opeku. Neko se naučio na tuđim greškama, neko će na svojim, ali će valjda konačno prosječni čovjek u Crnoj Gori naučiti da ne mora da bude žrtva elegantne pljačke.
Što se tiče pljuvanja, ja nikoga ne pljujem, samo iznosim svoje mišljenje, zbog čega forum i postoji.
Ne vidim neku poentu da neko dolazi ovdje i veliča T-com, BBM ili TOTAL, osim ako naravno nema neki interes... Moj je interes da napadam T-com, kao vid moralne satisfakcije što su me za*ebali par puta, da napadam BBM kao njihov korisnik koji hoće bolje usluge, da napadam TOTAL kao njihov potencijalni korisnik, ako poboljšaju uslove i postanu konkurentiji...
Zato ne mogu da shvatim izlive divljenja, do imbecilnosti, upućene kompaniji koja uslovljava korisnike nekog svog servisa da moraju biti korisnici i nekog drugog servisa, i to divljenje samo zato što može da premotava i snima (ja sam to radio sa 5 godina sa video-rekorderom prijateljE).... E, pa, znate što?
NE MORAM VIŠE NIKAD.
Kao što reče neko - ništa u mojoj kući :wink:
Nadam se da se sad bolje razumijemo, prijateljE moj.
stalno ih zovem a stalno seru da ne znaju nista u vezi toga sto ne dolaze
btw
jel to ko cera da uzimash ikad ishta od t-coma , prijatelju .....sad si ti pametan , pa kritikujesh , a mi ne znamo kakav je t-com , no ti nam objasni .....sve je to zlo , a narod bira manje , sto sad treba da uradimo , da batalimo internet , da nemamo ni kablovsku , sve da batalimo .....da se inatimo s guzicom , ja necu dok mugu placat , kad ne mognem , batalicu rabotu i to je to , nije u redu da lijepish te etikete narodu , ovce i te fore , kad si ti mozda najveca , jer te sve to najvise pogadja , jesi iz revolta potrca u m-tel i sad se osjecash free, vrh , spashen ......iskuliraj, svako za svoje pare , bira ,a ne mora niko nishta , stvar je izbora i mogucnosti , evo ti pola foruma s wimax-om problema ima , pa ih neki pale , kako m-tel tobosh svaki dan unapredjuje neshto , pa zato problema ima , al nece dugo kao ......ja licno znam koliko problema imaju , nemaju strucnjaka , stalno dolaze ovi iz spinakera (bg) da resavaju probleme , znash kolko ce proc dok to sve ne bude naleglo , kolko ocesh .......
E pa ajmo ovako...Pored toga shto mi extra tv radi extra,imam adsl vec godinu(student paket) i taj paket je bio 20e,brzina 1024/256...Nakon nekog vremena,ubrzali su mi internet na 2mb a nisam platio nishta i idalje placam po 20e...Znachi,svako ko ima imalo obraza,reci ce "hvala"...
Ne kazhem da su oni vrh u svakom pogledu,ali ne pretjeruj sa kudjenjem,svudje ima zadovoljih i nezadovoljnih korisnika...Ja se trudim da budem u ovoj prvoj grupi,pa iako naprave neku greshku ne treba odma' "glavu na trupicu"...
Sa dolaskom konkurencije ce servisi svih operatera biti samo bolji...
E da,josh neshto...Nema potrebe da nazivash ikoga ovcama,ushao si na forum gdje se razmjenjuju iskustva o extra tv-u,mislish li da je nenormalno da se nadje i neko ko ce reci da je servis dobar?
Sa tolikom kolichinom bijesa,ti bi se treba opasat' dinamitom i pravac u t-com,rade to po svijetu kad su nezadovoljni...PrijateljE...
Zna li neko da li moze i kako da se povezu dva i vise TV aparata na Extra TV?
Steta!
Moram reci da je to malo glupo ali ajde...
Imam dva TV-a u kuci, tako da je kablovska bila logicnije rijesenje.
Ali sestra radi u T-com i...
Te "ovce" nisu moj izum, daaavno sam čuo da se paketi ADSL-a u T-com-u zovu ovca 1 i ovca 2... Interna šala, šta li...
Drugo, naravno da ne mislim da je nenormalno da dođe neko i pohvali ADSL... neko ko je imao dial-up, pa je oduševljem brzinom...
Ja gledam malo širu sliku, uzimam u obzir šta dobijam, za koje pare, poredim šta ima u komšiluku i za koje pare, pa onda malo dalje od komšiluka, poredim stabilnosti sistema, uzmem u obzir da su mi svojevremeno govorili kako "to tako mora" i da imam virus u računaru kad mi ADSL nije u redu čim padne kiša ili produva vjetar...
I, radi čije babe zdravlja sad da ih hvalim?
Zato što (povremeno) imam ADSL, koji pošteno plaćam? :D
WAKE UP AND SMELL THE fuckin' THIRD MILLENIUM!
Ovo za exploziv mi nije ni interesantno, a kamoli vrijedno komentara.
Samo da pitam zna li ko od korisnika Extra tv koji je pin za otkljucavanje filmova za odrasle?
Da ne komentarisem cinjenicu da vjerovatno radis u BBM. Sto ce te vjerovatno dovest do bana jer ne pricati lijepo o konkurenciji je ruzno, nevaspitano i na kraju dovede do bana.
A sto se tice ADSL-a ja sam ga imao od samog starta i nikada nijesam imao problema sa njim.
Sad kada pomislim kako si nazvao sve one ljude koji imaju ADSL..mislim da je vrijeme za mali ban na neko vrijeme tek da shvatis da nije lijepo tako pricati barem ne ovdje.
Gorane 69 slazem se sa tobom u potpunosti. Ne znam da li tim ljudima BBM daje leba brate, al su ogorceni previse. Katastrofizen.
da ali moces da gledas jedino program koji se emituje na tv-u koji je spojen sa risiverom logicno.
Da li Extra TV sada podrzava HD TV?? Ako ne kad bi moglo to da se ocekuje?
Uglavnom u dilemi sam da li da uzmem kablovsku. Naravno da BBM necu poshto sam u niksicu imam josh jedan izbor elta mont. Sad da je li korektan kvalitet usluga Extra TV ako jeste odmah bih ga uzeo ako ne onda elta mont... Shta mi preporucujete?
Koliko je meni poznato nijedan operater trenutno ne prenosi HD signal. Problem je u opremi , a jos vise u cinjenici da postoji jako malo TV kanala koji emituju HD. Nijedan ili gotovo nijedan od onih koji se sada vrte u ponudi operatera.
IPTV je digitalan, kao i BBM. Oni imaju pretpostavke za HD. Elta mont koliko ja znam ima analogni sistem i ako je tako nema sansi za HD.
The actual number of simultaneous video streams sent from the local office to the consumer varies by network, but is rarely more than four. The reason is bandwidth. A Windows Media-encoded stream, for instance, takes up 1.0 to 1.5Mbps for SDTV, which is no problem; ten channels could be sent at once with bandwidth left over for voice and data. But when HDTV enters the picture, it's a different story, and the 20-25Mbps capacity of the line gets eaten up fast. At 1080i, HDTV bit rates using Windows Media are in the 7 to 8 Mbps range (rates for H.264 are similar). A quick calculation tells you that a couple of channels are all that can be supported.
jesu li titlovani svi kanali , koji nisu ?
Nisu svi titlovani,npr discovery civilization nije,mislim ni science...chini mi se da sam izbrojao ~35 kanala koji su prevedeni ili sinhronizovani...
Neka me neko ispravi ako sam omanuo u broju...
jos nisu dosli..c.c.c.c..c. UGHHHHHHHH!!!!!!!!
nedeljom se ne radi :mrgreen:
vidji nedelja,ponedeljak itd oni me jednostavno preskocise...prijavio sam se dan poslije izlaska xtra TV i jos nisu dolazili! Ja ih zovnem,pitam sto ne dolaze a oni kazu da ne znaju....pi kretencad mrzna
uhh,ne znam vise sta da Vam kazem! oci mi ispadose,procitao sam sve stranice a to mi se odavno nije desilo (21 page) da nadjem neke odgovore i nista !
slazem se sa vecinom da je t-com zajebana firma,i ja imam problema sa adsl kao i svi,znaci taj ko mi kaze da ih nema ... ALI nisam htjeo da za novu godinu slusam merimu njegomir i pljevaljske tamburase,ne daj boze da mi je neko spomenuo PINAK tako da sam odlucio da potegnem veze i da vidim kako sad rade i jesu li se uozbiljili,bogami dodje covjek,isproba liniju,rece da susti jer sam na staru centralu u masline,okrenu ih tamo prebacise me u zagoric na novu,uze co'ek malo kabla,mace mi onaj spliter ili kako vec,stavi drugi,onda ovaj bezicni cincilator,20 m kabla od radne sobe do dnevneu TV ukljuci i podje da mi nista ne objasni i pokaze,najjace od svega sto smo nalozili vatru onim papirima i ne vidjeh sto je sve bilo! internet brzi dva puta,tv super a ne extra(osim budvanske avale koja skace po tv mada mi i ne treba)
e sad,ako neko moze da mi objasni kolika mi je memorija u resiveru i u kom formatu se to snima onda neka napise i kako mogu da prebacim to na CD ili vec postojeci usb koji mu je zaboden naprijed,isto bi bilo fino da mi kazete kako mogu da otkljucam sve programe u ovih 30 dana da vidim ocu li ih posle uzimati ili ne !? to bi bilo to ZA SAD ...