Ne vrijedi, to nisu roditelji.
Ne vrijedi, to nisu roditelji.
da ne zna ko od vas nekog dobrog tapacir majstora za preporuku, eventualno br tel da proslijedi, adresu?
068 693 983 Peđa (Zlatica, Podgorica)
Mislim da nema boljeg u CG. Radio sam par auta kod njega, sve završeno kao fabrika i sve stoji na mjestu 4 godine nakon rada.
Možda se desi da ima mnogo posla i da ne može da ti skine to što radiš sa auta, tako da sam ja par puta skidao i nosio, nije teško samo gledaj da ne slomiš.
Osjeca mi se gorivo u autu dok vozim, kad otvorim prozore. Majstor mi je prije 6 mjeseci zamijenio gumice na pumpi jer je tu pustalo, ali se i dalje osjeca. On kaze da je sve u redu, da ne brinem, ali definitivno nesto nije dobro cim se cuje to gorivo. U pitanju je golf 5+. Kod koga da povedem da to pogleda?
Milun u zetu
Je li dizlo ili benzinac?
Dizel
Radetić na Stari, remont letve volana, iskustva?
Preporuka za nekog majstora, crijevo interkulera mi pravi problem pri dodavanju gasa.
U pitanju je VW Passat 5.
Milun 067 166 766 poyy
Ne znam jeste li primijetili, al ja vidjoh da je Bolex podigao cijene za nekih 20%
Dje da nadjem crijevo serva za Pezo 206?
Dajte brojeve otpada sa Pezoovim programom.
Kolko mogu ocekivat to crijevo da kosta okvirno?
Smokovac 068000232
Poslato s Jadrana
Broj plastičara sa Konika i dje se tačno nalazi ako neko zna ?
067/504-555 Dado
Sent from my room
Karter za Nissan Micra 1.4 benzin 2006 godiste?
Послато са SM-G955F помоћу Тапатока
Aha, karter. Drzi ulje.
Kojeg bi majstora za BMW preporucili a da nisu Grebovic i Radulovic koji kolju i Maljevic jer ne radi ovih dana?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
djuka preko puta katolicke dje su suskavcevici
Nemam al ti ga je lako nac
A tooooo, onda zovi Makija i zakazi na 069015527.
Ljudi, znate li neki pouzdan sajt sa kojeg se moze poruciti ovaj dio za Chevrolet Spark?
Kvaka suvozacevih vrata je u pitanju, bas ovakva sa slike:
https://i.ebayimg.com/images/g/~esAA...Th8/s-l300.jpg
Part number dijela je
P95212188, a nalazi se i kao 95212188
Na ebay se ova kvaka nalazi najjeftinije za 50 eura, ne znam slazete li se da je malo mnogo za jednu kvaku.
Pa kolika može biti potražnja za takav neki dio onda i nije skupo, što da radiš dobro je kad se može naći , opet s obzirom da ne vjerujem da ima i jedan rashodovan u CG
Simpatično je da ni na gugl kad ukucaš ne daje ti bez par kineskih sajtova i ebay. Mora da postoji još neka šifra za taj dio...
Djuka elektricar je desno od katolicke a djuka mehanicar preko puta :)
Djuzla, kucaj na njemacki ebay Chevrolet Spark Türgriff, ima ih masu za 15-20€ max.
Samo pitanje da li salje ko za cg i koliko to kosta...
Neki kineski, par ruskih, par amazona i ebay. Dakle, ili je nepouzdano, ili ne dostavljaju.
Ne nalazim nikakav drugi broj osim ova dva P95212188 i 95212188.
Imate li da mi preporucite neku pouzdanu internet prodavnicu, pa da ovu kvaku probam naci, ako ne preko part numbera onda makar da probam "pjeske"?
Bitno je samo da je sajt pouzdan i da dostavlja u cg.
Djuka mehanicar radi bmw a elektricar sve
Ne mora sertifikat ali sto jedan rece veli mu majstor da radi bmw kad povede kod njega ovaj otvorio haubu i veli auuuuu kolika motorcina [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ne zamjeri bizbiju krivo mu je sto ne zna ove majstore :)
Treba mi par savjeta, vidim da se dosta ljudi ovde u svasta nesto razumije :D
Gdje mogu u Pg zamjeniti bravu na Puntu? Kad zatvaram suvozaceva vrata, odmah se vracaju u drugu stranu i pretesko je naci "caku" da se zatvore, pa ako moze neka preporuke jer ovde bas ni jednog majstora ne znam.
Treba mi i majstor da ubaci u prednja vrata zvucnike jer su fabricki posli, sam ne bih cackao da nesto ne sprzim :D
Ako znate nekga ko bi mi mogao odraditi kodirani kljuc i bravu, posto ga i dalje otvaram "na okretanje", pa bih da se modernizujem malo :)
Ne razumijem se mnogo oko ovih stvari, totalni sam amater pa svaki savjet dobro dodje :)