svako ko da za igrace iz nase lige preko sto hiljada je lud a ovi nasi jos ludjo da ne prihvate. mimo ovih sto su otisli iz mogrena i boljevica koji igrac ovdje vrijedi vise od sto hiljada????
Printable View
svako ko da za igrace iz nase lige preko sto hiljada je lud a ovi nasi jos ludjo da ne prihvate. mimo ovih sto su otisli iz mogrena i boljevica koji igrac ovdje vrijedi vise od sto hiljada????
UEFA klupska lista: Crna Gora popravila plasman. Zeta najviše napredovala.
Nakon što su svi crnogorski klubovi završili učešće u evro takmičenjima CG Fudbal iCDM vam donose preliminarnu tabelu koeficijenata klubova i država učesnica evro takmičenja.
Crna Gora je napredovala za jedno mjesto i sada dijeli 41. poziciju saMakedonijom sa ukupnim zbirnim koeficijentom od 5.250 poena. Ove sezone smo u odnosu na prošlu zaradili0.875 poena više.
Od klubova je najviše napredovala Zeta, što je bilo i očekivano. Ona je sakupila1.775 poena što je za 1.425 više nego prošle godine. Zeta sada zauzima313.mjesto sa 3.050 poena što je za čak 76 mjesta bolji plasman u odnosu na prošlu godinu.
Budućnost je osvojila 1.275 poena i sa ukupno 3.550 zauzima 282.poziciju što je za 52 mjesta bolje u odnosu na prošlu godinu.
Rudar je osvojio 0.525 poena što je za 0.075 slabije u odnosu na prošlu sezonu. Rudar je i pored toga popravio poziciju za 9 mjesta i sada je 324.
Čelik koji se prvi put pojavio na međunarodnoj sceni osvojio je 0.775 poena, a ukupno ima1.566 i zauzima387.mjesto.
Treba uzeti u obzir da su sve ekipe dobile i 20% od ukupnog koeficijenta Crne Gore te stoga Čelik na primjer ima više bodova nego što bi bilo zaočekivati. Od nacionalnog koeficijenta najmanje je profitirala Zeta.
Šanse da se do kraja takmičarske sezone mjesta promijene su minimalna jer su timovi iz svih zemalja koje se nalaze ispod Crne Gore završili svoja takmičenja.
http://www.cdm.me/sport/fudbal/uefa-...se-napredovala
Sto je ovo okle ovi crnci u Bijelom polju? :D
FK Sutjeska vs FK Zeta - Golovi (5 kolo Telekom 1. CFL liga ..RTCG ___ 2 septembar 2012)
http://youtu.be/JJW_QipXX2k
Kakva golčina mili brate.
Kakva igra Sutjeske... Potpuno drugaciji pristup od onog koji je bio prisutan ovih godina. To nije ni bio fudbal, ali ovo... Bore se momci, igraju do kraja, vidi se da je sjajna atmosfera u klubu, iako im plate i ugovori i dalje kasne. Mada, isplatili su nekolike premije, a evo je jos jedna. I dalje se pitam, sta im se ovo desava :)
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Ko dade ovaj drugi gol za Sutjesku? Zaista golcina
Pejovic, asistirao je i Nikolicu za 1:1.
5 od 5, ako ovako nastave, do novembra će titulu uzet.
Spasilo ih je to sto su forsirali omladince prosle sezone. Pola tima cine momcici do 20 godina, sto mi se mnogo svidja. Fudbal u CG ne moze da napreduje bez tako.
Milije mi je vidjet neko dijete od 18 godina na teren nego Bojica, Durakua i ostale stare igrace, koji se vrate odje da zavrse karijeru,a tobos su neki kvalitet za nasu ligu.
FK Sutjeska vs FK Zeta - snimak utakmice (5 kolo Telekom 1. CFL liga ..RTCG ___ 2 septembar 2012)
http://youtu.be/nDlEHrXWO3k
Montenegrino, hvala ti i dje cuo i dje ne cuo, pa da namjestite koju utakmicu i pomjerite se sa dna.
Sutjeska! :D
Pejovic je asistirao i protiv mornara, za 2:1, juce bio akter kod oba gola... moze on da igra, samo mu ponekad treba malo vise prostora. svakako ne zasluzuje da ga pljuje citav stadion kao juce (dok nije asistirao, pa ga dao posle) i sve utakmice prije. perosevic je doooobar. susnjara nije htjelo juce, ali je u par navrata dokazao da je bas suvi kvalitet. generalno, ne pamtim bolju igru sutjeske. kombinacije, kratki pasovi, utrcavanja... nekako psihicki rastereceno igraju, bez najmanjeg pritiska. svakako, igra koja je iznad nase lige i mogucnosti. svaka cast. samo gazite
E sad kako je došla ova pauza, eto prave šanse da uprave useru sve što je napravljeno do sad.
Upravo tako. I pored najavljivanja da idu na titulu svake godine, ni oni sami ovo nisu ocekivali. Potpuno spontano je dosao ovaj rezultat. Sad bi vec mogao da se javi imperativ pobjede, samo da momci ne izgore od zelje ili treme, ili cega li vec. Zanimljivo je da im mijenjaju pozicije. Perosevic je krilo, stavljaju ga na beka i dosta dobro igra, malo manje slobode u napadu jer ne pokrivaju kad izadje. Isidorovic napadac, igra krilo, a kako cujem iz kluba, odlicno se snalazi na poziciji napadaca. Da mi je vidjeti da igraju sa dva napadaca. To kao da je ustavom zabranjeno. Publika je isto bitna - iznenadih se posjetom juce (ne idem na svaku utakmicu). Pozdravljanje publike i na istoku i zapadu pokazuje koliko im oni znace, makar jednom broju njih.Quote:
nekako psihicki rastereceno igraju, bez najmanjeg pritiska. svakako, igra koja je iznad nase lige i mogucnosti. svaka cast. samo gazite
Na primjeru sutjeske ovih dana mozemo vidjeti sta znaci dobar trener. Ne kazem da je Gaga strucnjak evropskog kalibra, ali za nasu ligu, svakako, jeste. to je pokazao i u rudar, evo sad i u sutjesku. tim odlicno funkcionise
Svaka cast Andru Pejovicu, kao Guti je poceo da igra :D on je doktor,samo da se uozbilji,i naravno da ga ovaj forsira u startnu postavu...;)
http://www.fkbuducnost.co.me/index.p...d=19%3Avijesti podgorički sin :D
Srecan mu put. Ostvario sve sto mu ja zelim.
Kako će igrat Jedinstvo i Zeta danas?
Vidim prilično šašave kvote.
Upravo tako. :D
Prica se po duGra, da Celik vise nema trenera od veceras, tj. da je Buki popio otkaz.... Sjajan potez Seika el Ranka 2 dana dan pred utakmicu. Srecna im neborba za titulu.
Bas me zanima koga ce da dovede... Ako nece Gagu. :/ :D
Shta je bilo, da nije ka Peco odbio da kazhe igrachu da se pobije na teren...? :D
Evo Andro dva gola u zadnje dvije utakmice, dako i Susnjara krene vise, a Celik iz 2 u 1
Prozvah ja Susnjara 2 :0 :D
Sve je to tu ima da se igra jos :)
Shto se radi od prelaza.
Kakva tužna liga, može li ko da zapali dva tužna kluba koja su danas napravila najočigledniju moguću namještaljku...
Daj recite mi jedan tim u ligu koji ne namješta da navijam za njih...
Zlatila se druga liga, da je sreće da nikad nijesu ulazili u prvu... Živjelo Zabjelo...
http://www.youtube.com/watch?v=NzUuV...layer_embedded
11:20, kakav start nad boljevicem, pokidao ga bukvalno i direktan crveni karton
Pogledaj kako raznese momka od 17 godina radi jebenog namjernog crvenog, shto se radi od namjestanja i ostalih govana , pih.
morali su vratit taj crveni karton, jer je malo prije toga igrac zete dobio drugi zuti :) pa da ne bude posle nisu mogli sa igracem vise izjednacit i tako to...
bubanja najavio da nece predvodit tim na predstojecem mecu protiv buducnosti... veli da je zbog porodicnih problema ?!?!
E da ima saveza pa odma vratit ovaj Celik u regionalnu ligu i zavrsit posao,jer kolko vidimo jedino ne mogu namjestit protiv sutjeske i buducnosti,ovo ostalo nece se znat ko pije ko placa,pretuzan klub...