Поклоњене су неком другом! Ко се први јавио на ПМ е сад ако може да ми се објасни још ово:
Printable View
To znaci da vise ne mozes ni da poklanjas ni da uzimas stvari na ovaj topic jer je pravilo da ko se prvi javi na topic dobija stvar, a ne na PM... Mislim da je glupo da objasnjavam razlog tog pravila...
bez zezanja ovo je fina akcija, neki ljudi prosto zloupotrijebe sve ovo ,nema potrebe nakon prvog sto se javi da se ispituje na topiku je li otislo, ovaj sto poklanja ili ,red bi bio , ovaj sto odustaje javlja da je odustao ,pa da se nanovo pokrene taj poklon,nema potrebe objasnjavati kako bi ti nesto uzeo ali si trenutno u Australiji i surfujes, ovi sto poklanjaju,ne pravite pijacu od ovoga, prvi koji se javi poklonjeno i cao.par prostih pravila kojih ja mislim ima i na prvom postu jer ih se evo i ja sjecam...sorry za off topic
Svakako, posteno je i pravilo da se osoba koja poklanja, moze odluciti da ne pokloni taj predmet osobi koja se prva javila iz nekog svog razloga. Npr: Prvi je neka X licnost koju ne znamo, Y je neko koga dobro znamo, i taman nas je podsjetio da mu taj predmet treba.
Savakako, bez zloupotreba i ciagnisanja na ovoj plemenitoj temi :)
Ako neko poklanja, ili to daje iz dobre namjere ili (kakvih sam sve "poklona" vidio) - jer nema zivaca da to snese do kontejnera :burp:
133. (ne znam jesam li pogodio redni broj)
Poklanjam usb punjac... nikad koriscen
133. Uzimam ako valja za Nokiu N82. Ako ne, neka uzme sledaci.
133.odgovara na motorole tipa v3 i HTC tipa G1,TouchHD,Tattoo i tako to...to je usb obicni
133. meni odgovara, pa ako niko ne uzima, taj sam ;)
134. sve u kompletu ako kome valja:
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=73915
134 - uzeo bih. Vrlo su mi potrebne jer imam dosta telefona koje bih volio da osvjezim.
cvx, ruka ruci ova baterija za d600, ako ti ne treba, ubih se svud trazeci je :D
Sad svakom trebaju :D a kad su bile po 3e nikoga da se javi
A ovamo svi imaju para pfffff a trce ka mala djeca na lizalicu sad
134. Poklonjeno će bit' danas u toku dana CVX-u
133. Odustajem od auto punjaca.
135. Poklanjam Graficku karticu - TNT2 32mb AGP slot - AKTUELNO (momak je odustao)
Nije upaljena od ko zna kad ali trebalo bi da je ispravna (moze valjat nekome za testiranje)
136. Poklanjam Graficku karticu - MX400 DDR 64M - POKLONJENO RooneY
isto vazi kao za predhodnu
137. Poklanjam ADSL modem D-Link 360R - punjac sam negdje izgubio. POKLONJENO PG*CG001
136. Odustajem.
Dobio sam nekoliko pm. Prvo postujte ovdje da uzimate pa onda pm.
137. Ako nije poklonjeno uzeo bih!
133. ako nije proslo uzimam
138. Poklanjam GIGABYTE Graphics Accelerator Driver CD
od graficke sa slike http://www.computertarget.com.au/osc...2256dp2-rh.jpg - PODGORICA
139. Poklanjam CRT monitor Viewsonic E50 15" - POKLONJENO BRAINIAC-u
Uslov morate doc po njega Podgorica