Probaj sa kompa na https://appleid.apple.com
Izaberi HR da bi mogao da dodas kreditnu ako zatreba za iCloud
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Probaj sa kompa na https://appleid.apple.com
Izaberi HR da bi mogao da dodas kreditnu ako zatreba za iCloud
probao sam i to i koristio takodje razne vpn-ove jer su tako neki radili na yt i dalje nista
stavi USA/Alabama/Abbeville/ zip 36310
Posto je zamjena displeja za sesticu?
55 kopija, 95 original
Pisano guščijim perom
Nakon malo vise od 3 mjeseca koriscenja Iphone SE kao sluzbenog telefona:
1. Mail aplikacija je blago receno katastrofa. Prinudjen sam da nju koristim zbog sluzbenog maila, azuriranje mailova po folderima, osim inboxa ne radi nego morate rucno da osvjezite svaki folder.
2. Notifikacije od maila kad uradim clear se nekad maknu nekad ne, ali se svakako pojave nakon par dana opet iste.
3. Kad se pojavi notifikacija od neke aplikacije i kad uradim slide lijevo obicno prebaci cijeli ekran na notification bar, ne trazi unlock sifru da bih otvorio aplikaciju sto bih i htio.
4. Nema autoredial opcije? Kao ni speed dial.
Kvalitet zvuka, trajanje baterije i ostalo je OK. Iako je ekran od 4 incha kao da umjesto 21 inch monitor na PC koristet 12 ili 14 inhca.
Ovo za mail neka ti neko podesi posto meni radi top. Telefon je fantazija evo pola godine ga imam. Isto bi valjalo da je veci. Tako da je 6s mjerilo[emoji3]
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Nema sanse da se podesi. Evo google pun clanaka. Cim imas mail rules i slajnje primljenih mailova u foldere ugasio si ga.
Kako prebacujete muziku na iPhone?
Nema sanse da mogu da napravim iTunes da radi na Windows 10.
Sve zivo sam probao, non stop se "zamrzne" kad god prikacim telefon, ili eventualno ne zamrzne ali onda ne registruje telefon.
Iscitah strane forume, probah reinstalacije, compatability, gasenje odredjenih procesa, drugi Apple ID account, nema sanse.
Meni je radilo sve bez problema, pogledaj mozda neki ,,how to,, na youtub.
A kao alternativa ima aplikacija iMusic sa App Store-a
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...603db1a733.jpg
iTunes kad zakuca onda je bas glavobolja. Pametnije ti je odraditi sync i transfer sa drugig racunara no da trazis alternative,jer kad ubacis muziku u native Music player onda moze da svira i sa ugasenim ekranom,reaguje na komande sa tastera h free i Siri....jbga...
Pisano guščijim perom
Ili preko shareit-a odlican program..
postoji li način da sa na ovo g**** od telefona jednostavno ubaci npr. film.avi i film.srt (titl) i to jednostavno gleda na iphone?
pa ebem li ga na krš od huaweia to sam radio u 3 poteza, copy, paste i play...
jel ima neki način, osim da sa nekim softverom lijepim titl preko videa pa takvog puštam...e izluđeh, śutra ću ga u oglase stavit...
Haahahaah, najbolje na google kucaj, ne znam koje fore rade na ios10 ... al obicno bude da se skine player, pa preko itunes u taj program ubaci fajl avi i srt i onda samo play :)
VLC player koji je free, a na komp iFunbox i kopiras u VLC shared folder. Ubaci i titl i selektuj iz playera. Eo izbrojah 3 do 4 koraka....
Pisano guščijim perom
Muzika nije tesko ni preko itunes, samo drag and drop.
Zna li neko sta je ovo? Posla mi drug pa ne zna o cemu se radi. A i ja jos manje.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1dd7853561.jpg
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Sestri sam proslijedio 7+, u pocetku joj je prelagano baterija trajala 08-21h bez punjenja (ostane 15-20%) .... a sad eo npr 16h je a baterija joj je na 21% ... desava li se jos nekome da baterija oslabi toliko u 2-3.mjeseca? Sprdnja...
Koja su vam podesavanja za App Store za kupovinu?
Kad su za United States ne prihvata karticu, kad stavim za Hrvatsku na drugi account onda prihvata, skine sa racuna (1$) ali ne verifikuje vec za svaki pokusaj kupovine opet skine 1$, ne verifikuje, ne vrace novac, itd..
jel neko ovdje upoznat sa problemom prekida napajanja na 0 stepeni? Baterija. Vele da mjenjaju ako se zalis. To mi drug rece da su njemu zamjenili jer mu je na Zabljaku gasio se.
Baterija 99%
Pisano guščijim perom
U telenor da uzmem sedmicu kaze dekodira je tek nakon 24mjeseca kad istekne ugovor, a drugu preko telekoma odma dekodirali.. kako drugacije da ga dekodiram?
moze li se ikako ubacit viber na i4?
Sent from my ZTE Kis 3 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ili preko m:tela, kod njih je simfree...
iPhone pix pix pix
Pisano guščijim perom
Jedno pitanje. Kako iPhone tretira cache memoriju? Pitam zbog mailova npr. Sve starije od mjesec na komp ide u arhivu. Tako i na iphone. Brise li on sam davno skinute attachmente i sl?
Ili ja treba nekim programom to da radim? Kojim?
Koliko je pametno uzet refubrished iPhone u Ameriku?
S obzirom i da retail uredjaji dolaze sa ostecenjima(ogrebotine, udarci, itd), slobodno uzmi Refurbished u Apple store.
Sektor za finalne provjere ne obavlja bas posao kako treba pa imaju puno primjedbi da telefoni imaju ostecenja direktno iz vakum pakovanja.
Jedan sam od tih, kupio sam odje na forumu i7+ 128GB, vakum pakovanje, i imam malu tacku na okviru kao da mashina koja "farba" nije nanijela boju.
Nisam jedini, na mnogo stranih foruma ima zalbi.
Naravno, provjerio sam kod apple supporta, telefon nije refurbished, zamjenski, itd..(pretpostavljam da bi jedan od najstarijih prodavaca sa foruma rekao ali eto za svaki slucaj mozda ni on nije znao)
Svakako se ne bih mogao zalit odje u iCentar koji se vodi kao premium reseller jer ne prihvataju Internacionalne Garancije.
Tako da, ta garancija iz Amerike, vazi svudje sem u CG.
Drugari, jel bolje kroz itunes da apdjetujem iphone 5 na ovaj 10.3.1 ili odma iz tel?