koliki je covjek smrad, bice masu ispadanja u toj krivini..
Printable View
koliki je covjek smrad, bice masu ispadanja u toj krivini..
Eh, momci sto bi ja volio da budem takav "smrad".
Bogat, skoro milijardu eura, svjetski poznat, izuzetno postovan, a uskoro na svim stazama po krivinica ili pravac. :cool:
Vi mozete samo da sanjate o tome...
Buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahaha!!
Sve vam je to prazna prica o njemu. :blah:
on postovan??!! pa on je najnesportskiji vozac svih vremena:ass::ass::ass:
Ti i tvoji pajtosi iz McLarena ste se nesto mnogo sagnuli. Pazite se da vam ne uleti nesto od'zad...
Buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah! :lolblue: :lolblue: :lolblue:
inače šumaher je platio da dobije tu krivinu.:trashcom::trashcom:
bio je nedje topic na sportu, dje smo davali listu omrazenih nam sportista, prije mozda 2-3 godine je bio aktuelan topic.. pa mislim da je 80% nas imalo shumija na vrhu najmrznijih! a nikako ne mogu da ga nadjem, steta :) ma, covjek vas tjeta da ga organski ne mozete podnijeti. najmrzniji sportista ikada kunem se!
Da je vrhunski sportista JESTE (ponovio sam to mEleon puta)
A DA je ODVRATAN - JESTE! (ovo su mi "priznali" mnoogi njegovi navijaci (tj. Navijaci Ferrarija ne bash Shumijevi)
dobro je da jos ima realnih ljudi:cool:
FIA's unofficial Wednesday times from Sepang:
1. Kimi Raikkonen, Ferrari, 1:35.258
2. Alexander Wurz, Williams, 1:35.702
3. David Coulthard, Red Bull, 1:35.712
4. Ralf Schumacher, Toyota, 1:35.751
5. Robert Kubica, BMW Sauber, 1:35.887
6. Lewis Hamilton, McLaren, 1:36.115
7. Takuma Sato, Super Aguri, 1:36.306
8. Rubens Barrichello, Honda, 1:36.563
9. Heikki Kovalainen, Renault, 1:36.578
10. Jenson Button, Honda, 1:36.617
11. Anthony Davidson, Super Aguri, 1:37.876
12. Scott Speed, Toro Rosso, 1:37.910
13. Vitantonio Liuzzi, Toro Rosso, 1:37.971.
Shodno novom pravilniku, od ove sezone, na F1 testovima (izuzev zimskih), timovi imaju pravo da koriste samo jedan bolid tokom dana. Max broj vozaca koji mogu da se mijenjaju na tom bolidu je 3 tokom jednog test dana. :)
reka bi covjek da su rb,toyota i wilijams ludilo:burp::burp::burp::burp:
RBR i Tojota su sigurno dobrano iza Ferarija, Meklarena i BMW Saubera, ali je Vilijams pata-pata sa Renoom. Barem u rezimu trke. A ako poprave malo set-up za kvalifikacije mogu i Reno da preskoce. Ipak treba se sjetiti sta je Briatore rekao za novi bolid: "Razvijali smo bolid po Michelin specifikaciji tokom 2006 godine :D, i mislili da smo se odlicno spremili za 2007 godine. Kada smo stavili Bridgestone pneumatike na njega (bolid) i isprobali ga...:o Oh, neeee! Uhvatili smo se za glavu." :mad:
Ha-ha-ha-ha! :lolblue:
P.S. Plus "izgubili" su Alonsa.
kako ce te brzo naredne trke demantovat :pQuote:
ali je Vilijams pata-pata sa Renoom
Zadnje iz Sepanga. Kisilo je tokom noci i jutra, tako da vremena nisu bas najobjektevnija (ako su ova sa testova uopste i objektivna).
1. Hamilton 1'35.918 (isprobao bolid sa cetiri retrovizora :eek:)
2. Webber 1'36.138
3. Schumacher 1'36.700
4. Liuzzi 1'36.712
5. Massa 1'36.947
6. Rosberg 1'37.070
7. Button 1'37.472
8. Davidson 1'37.606
9. Heidfeld 1'38.551 ("eksplodirao" mu motor - zapalilo su ulje)
10.Kovalainen 1'39.654 (sitnijih problema kol'ko 'oces...)
P.S. Nezvanicna vremena sa sajta GPUpdate. Inace sjutra bi trebalo, barem tako stampa spekulise, da bude objavljeno uvrštenje VN Singapura u kalendar za 2008 godinu. Staza - gradska, vrijeme odrzavanja - vjerovatno mart ili april. :)
mali zna i po kiši:bravo::bravo:
Stari, ti ocigledno ne citas u kompletu moju pisaniju, vec izvlacis djelove recenica iz cijelog izlaganja. Kada sam mislio pata-pata, mislio sam u rezimu trke, mada sam i tu castio Renault(!?). Ako si gledao Albert Park - vidio si da su oba Williamsa bila brza od Renault bolida - U TRCI PO KRUGU i to ne samo u najbrzem, vec gledano i po konstantnosti krugova. Problem Williamsa (barem u Melburnu) je bila subota tj. kvalifikacije.
N'o i ja se nadam da ce se Renault trgnuti :rolleyes:, mada sam veoma skeptican, jer i 1996 godine, kada ih je najveci napustio, imali su izuzetno tesku sezonu iako su za njih tada vozili odlicni Alesi i Berger. Nekako mi ova godina (sto se Renaulta tice) mirise da ce biti takva...
Iako su trebali danas (cetvrtak) da zavrse testove na Sepangu, vecina timova ce zbog gubljenja vremena (losi meteo uslovi) treninge nastaviti sjutra.
P.S. Rad, rad, i samo rad...
zanima me nesto,postoji li sansa da honda sad promijeni nesto na bolidu pa da budu konkurentniji :)
nešto oko aerodinamike,možda:cool::-?
Hondin bolid (sto se aerodinamike tice) je ubjedljivo ispred svog vremena. Toliko je inovativan da su njihovi inzinjeri pretjerali, posebno glavni inzinjer tj. glavni projektant - Shuhei Nakamoto, koji je inace, bar tako drugi kazu, pravi "mali" genijalac. Bolid RA107 je toliko radikalan, da mu je to ustvari i jedina tj. prava mana.
Inace u danasnjoj F1, s'obzirom na limit u razvoju motora (od ove godine) i "standardnu" fiksnu tezinu bolida, jedina dva realna polja za razvoj bolida tj. dobijanje brzine su: aerodinamika i benzin! :mrgreen:
a vidim da ga je dobro spremio,raspada se,motor im je sigurno dobar,tu su dobri vazda bili.znaci necu gledat konkurentnu hondu? :)
Opet ti sa svojim glupim citiranjem. Ali kad vec moram da budem detaljan (za ove tuplje) onda cu ponoviti. Honda RA107 je toliko inovativna, u tehnoloskom smislu, i ispred svog vremena, da ima puno problema (tzv. djecije bolesti, mada su u ovom slucaju mozda i gore - mislim figurativno), za koje treba dosta vremena da bi se ispravile tj. ozdravile.
Slican primjer: McLarenov koncept za sezonu 2003. Bolid projektovan od strane Adriana Neweya MP4/18 (TEHNOLOŠKO ČUDO) koje nikad nije vidjelo svjetlo dana. Mislim, figurativno - za ove tuplje!
Zivi sa ovim f1-nando, a bog'me ni ferarista nije nista bolji (mislim na F1 znanje, a mozda i jos ponesto).
P.S. Vremena od danas, bilo je vedro i suvo vrijeme:
30-03-2007
Sepang
1. Heikki Kovalainen, Renault, 1:35.757
2. Felipe Massa, Ferrari, 1:35.808
3. Anthony Davidson, Super Aguri, 1:36.787
4. Nico Rosberg, Williams, 1:37.002
5. Franck Montagny, Toyota, 1:37.206
6. Nick Heidfeld, BMW Sauber, 1:37.318
7. Jenson Button, Honda, 1:37.326
8. Lewis Hamilton, McLaren, 1:37.448
9. Mark Webber, Red Bull, 1:37.778
10. Vitantonio Liuzzi, Toro Rosso, 1:38.542
11. Pedro de la Rosa, McLaren, 1:39.100
12. Christian Klien, Honda, 1:39.175
Eto tako, ganut sam vasim (ne)znanjem o F1. Vo-zdra... (Zdravo za one tuplje). Buahahahahahahahahahahahahahaha!! :lolblue:
ispred svog vremena, ali iza svi na trci :lol: Nema sta da te mi demantujemo, demantovace te vrijeme, jer ce, po tvojoj prici, do kraja sezone Honda da dere sve ostale (sam kazes, sve ostalo je do motora i goriva, a motor svakako nije losh). :D Vrh! Ganuti smo tvojim izborom nicka, samo mislim da treba da dodas "psiho" ispred, i da podjes na nekoliko seansi iste, pomaze u takvim slucajevima samoobmane :p
Vidim da ti intenzivno trosis pare na psihica.:rolleyes: Zato mogu ti reci samo naprijed i nastavi da uludo bacas pare. Sto se mene tice i moje price uopste nisam naveo da ce Honda do kraja godine da, kako ti kazes "dere" sve ostale. Ti mora da ne razumijes srpski!? I rekao sam sto se razvoja bolida tice: na aerodinamici i gorivu moze da se "zaradi", a ne na motoru. Podsjetnik za sve neupucene - motori su "zamrznuti" jos od oktobra 2006. godine. Razvoj na njima je prakticno nemoguc!
Ovo ti je treci put da te hvatam kako vadis iz konteksta moje price djelove recenica i onda ih izokreces ili ih neprecizno tumacis. Nadao sam se da cu na ovom forumu cuti nesto zanimljivo, vrijedno ili tome slicno, medjutim vidim da je je ovdje prisutno samo neznanje i sprdnja. Nazalost! :(
ako znam sto sve naprica. Ti velis da je Honda raaaadikalna u p. materiniu, da su hiljadu godina ispred svih, i da je dizajnira neki wunderkid, jedino te nesto njihovi rezultati demantuju :lol: Mozda su im lose gorivo uvalili na pumpu, sipaju vode ti mufljuzi, da, da :p
Sa tobom je kao da covjek prica sa zidom! :rolleyes: Ovo mi lici na situaciju iz Monte Carla od prosle godine. Schumacher je, "navodno", namjerno parkirao bolid na izlasku iz krivine Rascasse. Kasnije (tj. poslije skoro 10 sati) komisija FIA ga kaznjava i pored toga sto su imali njegovo svjedocenje, telemetrijske podatke skinute sa njegovog bolida (koji su ukazivali na gresku), kao i ostale parametre. Mislim, sta reci? Cista politika! Po meni - BRUKA. E upravo smo ja i ti u slicnoj situaciji: Ja sam ti kao - Schumi, a ti si mi kao - komisija FIA (tj. ZID, kako ih je NAJVEČI SVIH VREMENA tada i oslovio).:cool:
ma evo, ubijedio si me, Honda ce da rula, razmisljam se da promijenim nick, pa kako bi bilo pravilno: hondista? hondash? honduras? hondaman? :lol:
Ferarista, pretezak si postao.Ali stvarno...
Moze li covjek da ima svoje misljenje koje se npr. razlikuje od tvog???Ajde iskuliraj malo...
Svaki put ocekujem da cu procitat nesto zanimljivo na ovom topiku, a svaki put kad kliknem citam samo nekakve budalastine "znalaca".
Prica vam je prepecka i preteska.Pricajte o necemu vezano za Formulu 1.Dosta je bilo "pametovanja".
Pozdrav!
kako ste se vas dvoica zakrvili,ihasahahaah.e ovako..nesto mi je nelogicno da je ta honda inovantna jer ne vidim po cemu to,ali nebitno..udavi sa hondom pusti da vidimo kakva ce bit na sledecu trku pa cemo onda pricat:evil: :rolleyes: