zamalo... :rolleyes:
Printable View
zao mi je ali moram :D
HIGUAIN!!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Tijago u prvo pol. spasi Atletika kod onog zicera Iguaina,ali ih zato u drugo ukopa......Kod prvog gola Reala drzao je Alonsa u igri kad su svi bili izasli da naprave ofsajd,kod treceg opet on "asistirao" Iguainu....
A kod penala za Atletiko,sudija je ladno mogao dat crveni Alonsu......
nije lose...mogli smo i vise ali zadnjih 20 minuta smo malo udarili po kocnici...
upravo tako... mada zasluzena pobjeda reala, ipak je zelja presudila... kljucan faktor po meni ocajna igra augera.
mrtva trka se nastavlja...
orgulo, opusti se, nisam nikog opsovao samo sam prognozirao...
Još jedna obična noć, Real prešegao Atletika...
Real dosao 5+...Nista novo... :)
a momci znate sto mi je sad zanimljivo .. sjetih se kako je isti ovaj atletiko (malo je rec) presego barsu prije mjesec i nesto :D
moram cestitat orgullu i vladu zasluzenu pobjedu reala
Barselona jeste seljački klub.
Mislite pošto Atletiko vas šega redovno, da može i nama nešto? Šteta stvarno, ali nije tako :rolleyes:
EDIT: Hvala na čestitkama. Volio bih i ja da kažem isto za pobjedu Barselone od juče, no mi muka da te lažem, dobar si momak. :mrgreen:
Naravno da mi je dobro, jer klub koji ja volim predstavlja sinonim za fudbal i fudbalsku igru, za razliku od nekih koji do 90-ih godina nisu znali sta znaci biti sampion Evrope :D
Na konto price o trofejima - javi mi se kad Barsa bude proglasena klubom stoljeca, i kad dostigne magicne cifre 9 i 31 :cool:
onaj se atletiko nalozi jedino kad igraju protiv barse inace protiv ostalih su truba prava.
real je treba da ih napuni. svake godine real ima po 9 bodova zagarantovanih - 6 iz gradskih derbija i plus 3 kad atletiko dobije barsu u madridu.
jos 2 nedjelje do derbija. rela ima gosotvanje rasingu a barsa docekuje bilbao. izmedju toga barsa ima 2 meca s arsenalom.
jbg, bar taj mali klub ne namjesta utakmice ka taj veliki. i to ih namjestate u CL i onda namjerno 7 godina zaredom ispadate u osminu finala. kakvi paceri.
zanimljiva teorija momka kome je uzor osoba sa avatara, moram priznati neobicna kombinacija znajuci kakvo je on misljenje imao za bogatase, aristokrate a posebno diktaturu za koju je real simbol kad je spanija u pitanju ;)
a za ovo boldovano, neka, neka, imas i pravo da se radujes malo, samo ne zaboravi da je trenutno taj provincijski klub trenutno sampion spanije, evrope i svijeta, a trenutno je u igri za odbranu sampionata i evrope...
btw. nice try ;)