Sto se stidi imena, bas mu je lijepo.
Printable View
adolf ne bi mijenjao,ali stvarno franjo-uz promjenu imena odreko bi se i kuma koji mu ga dade(preko novina)
PINKI, neka bude PINKI !!!:yipiiii:
ahahahahahahh to sam i ja skoro čuo! smrad stvarno... čuš ne sviđa mu se ime! kakvija kretena ima, majko mila
risan-djenovići(ne genova:)) 20-6
nemoj da bi ste stali sa pričom o Franji ni slučajno,mislim da je to srž ovog podforuma...
sutra veče zelenika-risan.
ne volim o tome,ali već ima najava krađe od strane domaćina.lično ne vjerujem ali....
risan jači i ima imperativ(koliko god to zvuči smiješno na ovom nivou) ali sa sudijom Matijaševićem....?
vrijedi poći...vjerujem da će tu biti i navijanja.....
da, dolaze risanski navijaci redovno.... bice i cijela zelenika dolje. samo da ne naprave neke gluposti.
inace, ova druga liga je poznata po neregularnosti, jos od kad sam je ja igrao.... redovno mjerac vremena produzi napad domacoj ekipi, skrati gostujucoj, iskljucenja se sude u zavisnosti koliko vrsis pritisak na sudiju, kao i to da sudija ide poslije uvijek na veceru do domacina i te fore.... ali je liga ultra zanimljiva!
slazem se.... ja sam to prije igrao, jedva smo cekali srijedu i subotu da igramo. nema nista jace kad das gol u zadnji minut, a cijelo mijesto te gleda :D
ja idem gledat tekme kad god stignem, i do risna idem. samo ti kazem, malo jos da porade na regularnosti, bilo bi vrh.
Azevedo u primorac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!