5e stiker? :D kakav biznis napraviše. i meni su baš ružne, vidjeh ih sad na jednu djevojku (baš slatka bi btw :D) i po jedno 4-5 stikera bješe na svaku
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Nedavno smo bili zajedno u Intersport da kupujemo neki poklon kad oće neke koje su sad popularne.
Ovakve
https://www.intersport.me/puma-shibu...japanke-832127
E nećeš rekoh stvarno. [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja gledam i ne vjerujem [emoji846]
Šta je fora sa modernim boroletama?
Kapitalistička stoka.Čuš stiker 5 eura.
https://youtu.be/6UtsPxI-0X8?feature=shared
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Šta će stiker na obuću?
Nemam pojma vrv radi prestiža ko više stikera taj je car najjači u društvo.
V.I.P. stikeraš. :joy:
Ka Air Maxovke devedesetih i turbo dizelaši.
* ka u spotu Ivana Gavrilovića ono 200 na sat.
Ti trendovi su budalastine, dodju i prodju. Pametno dijete brzo skonta to, nedje ih pustis nedje ne. Nego mene brine sto momcici i curice po 15,16g smrcu i rokaju alkohola. Grdno da grdje ne moze bit
Bice su se ugledali na Pandoru koja je napravila samo takavi biznis prodavajuci maglu onima bez grama mozga.
Makserice su makar bile patike. I to dobre i lijepe, tako da mogu da razumijem da ih neko želi. Ali lijepljenje sličica na borolete i klompe i ne kapiram baš. Ni borolete i klomple kao nekućnu obuću.
Što znam ja sam nosila tad starke.Iz bunta prema turbo (folk)-dizelašima.
A ovo drugo ni ja ne kapiram tako da ti nisam od neke vajde.
:(
...
A sve mogu, ali one papuče po gradu ugg
Majko mila...
Na kroks sektaše treba pustit dizelaše
ajfon najskuplji
Ma ja bi nosio kroksice samo da mi neko produzi odmor.. Sve me nesto steze od pomisli da se sjutra mora na posao
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
prošle godine zabilježen najmanji broj rođene djece u crnoj gori svega 7.008...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Dobre su im emisije za sad su izbacili dvije maslinovo ulje i rječne ribe.U ovoj drugoj odu čamcem kroz Rijeku Crnojevića sa nekim čičom što ih "časti" i pričom o Petrovićima uz priču o ribama. [emoji1787]
Šta je ovo odoše svi u Ameriku ovi daju svima vize redom, jutros sjedim sa drugom kaze dobio je ide za mjesec dana i od njega čujem za još četoricu-petoricu koje poznajem da su otisli u zadnjih mjesec dana.
Da beru travchice ili...?
..ili da prikupe kontraobavještajne informacije,dignu Pentagon u vazduh a prije toga uzmu autogram od Arnija Švarcija.
Ne pade mi tako tesko ovaj prvi dan posle praznika.. Mozda zato sto nije ponedeljak
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Meni pretesko
Do 10 sam imao 3 sastanka
Uzas nevidjeni
Ko me vidi da pišem na teme koje imaju ikakve veze sa politikom neka me pljune.
Puno puta [emoji846]
Ali ja neću više sigurno. Prije ću napuštiti forum.
Što da ti rečem osjećam se identično.
To ti je ka ona priča o tamnom vilajetu vazda ćeš se kajat što god činio ili ne činio.
Politika ti je život jadan ne bio ka i kafana. [emoji1787]
https://youtu.be/ddAwd2ob6Rk?feature=shared
Jes ti bio kad u Nikšićke kafane?Tamo se rješavaju svi ratovi sadašnji,prošli i budući. [emoji1787]
Sreća pa na forumu svaka tema može da postane politička tema u roku od kliknuti na post quick reply...
Miči bre. Treba da se nerviram zbog raznih... Ne bi trebalo
Samo se političari ne nerviraju oko politike dok se bave politikom.
Ulaziti samo na subscribe teme. Ostale se i ne vide.
Što bi se nervira samo obiđi podforum nauke viđi malo u biologiju klasifikacija zglavkara uključi maštu i biće ti zanimljivo.
Čuš.Ne treba ljude posmatrati dalje od životinjskog carstva zato se i nerviraš.
Jeste viđeli kako se Pepsi uskuVčio svuđe ga ima po bilborda,sad je glavni u sineplex evo odgovora.
https://youtu.be/OiELx6pxyl8?feature=shared
15000 eura svadba .... masala...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Taki su među zvanice imali vrv ljude koji su im u kuvErte sveukupno stavili tri put više. [emoji1787]
Nego podsjetio si me kad je turistička org CG dala neku akciju da se posjeti besplatno Sv.Stefan ova veli da je Đoković milion eura potrošio na svoju svadbu tamo na to polupstrvo ja reko sad će nešto edukativno da priča.
Bazen do Bazena.Sa crnim nekim mermernim pločicama.
To je prvi i posljednji put da sam posjetila to mjesto.
Koliko sam neznaven za ono sto me ne zanima, govori to da do prije par godina nisam znao da mnogi prave svadbe da bi zaradili :joy: