Ako te nije briga što onda uopšte otvaraš te topike i čitaš???
Mene nije briga o autima i sl. čudima... nikad ne otvorim topik npr. automobilizam ...
radoznao si :P
Printable View
Ako te nije briga što onda uopšte otvaraš te topike i čitaš???
Mene nije briga o autima i sl. čudima... nikad ne otvorim topik npr. automobilizam ...
radoznao si :P
Dje nadje meni da pricas da citam LOL
Ja otvorim, bacim pogled, vidim jesam li ja sto napisao, pa ponovo sebe procitam... Ako nisam, pogledam samo naslov teme i najcesce izadjem...
ps. da te preduhitrim. Tvoj sam procitao jer je bila reakcija na moj. I to skoro cio sam procitao.
Dobro, ja procitam tako ponesto od meni dragih ljudi... Recimo od Mad_dog_KO... Ako vec naletim na njegov nick, procitam, pa i u ovoj temi kad je. Ne bih volio da ga nesto tisti, a da ja ga bar na pm ne priupitnem sta mu je, dal' da dodjem kod njega u KO, bar da ga zagrlim...
Njega sam naveo jer mi je on jedini bitan i znam da necu morat da se cimam do tog grljenja. Pa mogu da klapim o tome, i pravim se dobar, jer znam da nece nuzde bit'... Mada ne trebalo mu, zagrlio bih ga. Ali postoji neki zivotinjski magnetizama medju nama, bojim se da bi to bilo vise od grljenja.
Ja ne znam što ti čekaš da njega nešto tišti... ja bi na tvom mjestu rekla da te tišti nešto, tako da on dođe kod tebe i da se grlite i.... i svi srećni... :love_heart:
šteta da taj magnetizam propada...
You're the plane that crushed mu heart.
crushed sreco crushed ;)
c c c do sad spavas? eeeee
srećna ..........srećna......... srećna....... srećna...... srećna........ srećna
srećna ..........srećna......... srećna....... srećna...... srećna........ srećna
mislim da ste shvatili :D
ps. neću više počev od sjutra ... ne da ne budem srećna, no da vas maltetiram postovima, yey :applouse:
Užasno... Sinoć u gradu popih 2 soka sa ledom, i od jutros me boli grlo i cijela duzina pluća, još pijem čaj na ovaj pakao...
Ponosna na sebe :watermelon:
Bog je katkad pravi seret
na strmini doda teret
i potura nedohvatno da se dohvati
My heart is refusing me
I was afraid I'd eat your brains...
Cause I'm evil.
Kako sam se razbebila :D Odavno se nisam prehladila, i sad mi je ovo ... :( ,mada ide na bolje. Manje me boli grlo i pluća me ne bole kad dišem više.
Nemoj nam vise ovako nesto radit', molim te... Cijelih 6 sati je trajala briga dok se nisi ponovo javila i rekla da je malo bolje... lijepo bi bilo ako bi mogla neki live ticker da napravis, pa svakih 5-6 minuta mozes izbacivati stanje, ne moras svaki minut... A moze i neki streaming...
U svakom slucaju, za koji se god metod odlucis, da ti pozelim, ovako ispred kolektiva teme "izrazite svoje misli i osjecanja", brz oporavak.
Ja ne bih volio da te banuju, jer bih brinuo mnogo, ali ako vec tako zelis, mislim da administracija treba to da ispostuje. Mislim da, po tvom raspolozenju i citajuci izmedju rijeci, si ciljala da je optimalno nekih dva mjeseca?
Viđ' ti njega... :p
I ja sam za to da se curi izađe u susret.
Ipak je mnogo dala ovome forumu.
Ne možeš ni da pretpostaviš, kamoli da znaš.
i tako ja odem da gledam ovog novog betmena, zauzesmo mjesto, sa sve kokicama i koka kolom,nije bilo gužve, banja...
ulaze 2 momka, kad se primakoše...ono nino rašić! sjedaju ispred nas i i okreće se i pita:
nino: smetamo li mi ođe?
ja: ne, ne..
nino: mi tako sjednemo đe oćemo kad je prazno...
ja: e ako budete smetali, poćeraćemo vas xeexexexex
nino: jao, ja sam juče bio da gledam film, morao sam opet (vadi telefon i pokazuje wallpaper http://www.chicagonow.com/quark-in-t...12/07/bane.png )! ovaj lik mi je vrh! kako je realan film, posebno kad eksplodira...
ja: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! NEEEEEEE PRIIIIIIIIIIČAAAAAAAAJ MIIIIIIII!
nino: eksplodira...
ja: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
nino: dobro, eksplodira nešto! nešto je eksplodiralo!
o, majko sveta...
STRIC! Strika, Striku, Strikov! Postah i ja STRIC! :)
http://www.youtube.com/watch?v=uSeBBM26o1s
:D
Da se ne zaboravi ! :)
http://www.youtube.com/watch?v=pPwdfm0PFsU&feature=share
...I want to be the one, love is a sign...