Navalica laznih nikova i trolova po pdf-u o fudbalu. :)
Printable View
Navalica laznih nikova i trolova po pdf-u o fudbalu. :)
posto mi salju poruke i pitaju jesam li vlado, sergi, lacijale, ufo, curva ili orgulo i da izbrisem neke duple nikove molim moderatore i admine da provjere ip adrese sa kojih se pise i kazu tj. banuju one koji imaju dupli nik i pisu s iste adrese a sa vise nikova.
Zašto me forume redirektuje na ovu adresu?
Kaspersky
39.jpg Blocked: http://www.vozite.com/znakovi/znakov...naredbi/39.jpg (analysis using the database of malicious URLs) 24.09.2013 15:42:13 http://www.vozite.com/znakovi/znakov...citih_naredbi/
Trolovi (dupli nalozi) crnjace po sport pdf-u, trebalo bi za svaki kreirani dupli nalog da se na originalni doda po mjesec dana ban-a.
Ovako, pošto ste se okomili na lacialea, zamolio me je da napišem nešto. Čovjek nije u CG, a i da jeste, ne bavi se tim stvarima, kreiranjem duplih naloga, i slično. I ja ga poznajem, i to mogu garantovati. To sto vam ne odgovara on ili njegova prica, ne znaci da spamuke, niti da treba da mu produžavate ban, a nemate dokaza. Ako mislite da ste u pravu, slobodno provjerite ip adrese i uporedite, o viđećete da grijesite. Toliko o tome.
Ne radi tapatalk -,-
Nesto je do tebe;) meni je OK
Ne mogu ni ja sa tapatalka, tacnije ne mogu uopste preko mobilnog. Stalno mi javlja da nije dobra lozinka...
Ajte na temu android tamo je objasnjeno juce cini mi se.....
Edit-Nije tamo neznam dje je......
Najbolje da trazim na 56 tema zasto forum ne radi sa mobilnog...
Mislim da je već pomenuto do sad - deder modovi, pozabavite se sa ovim likovima što samo kao ''sateliti'' ulete u nečiji oglas sa ciljem da mu obore cijenu ili slično. Valjda je na onom što postavi oglas da odredi cijenu u zavisnosti od kvaliteta onoga što nudi a i potražnje za dotičnim artiklom.
Sretne nam reklame :)
Moze li se ovdje ubaciti neka nasa firma, tacnije moze li na Pm cjenovnik zakupa?
Vazda hvala
Ocete li mi mać ovu reklamu ?!
e pa sad....ne
Kad ce vratiti ona opcija da mozes da sakrijes neke pdf? :) Poludjeh vise od ovih oglasa. Desetak stranica samo oglasi.
Ogavna je reklama, sto je ono ljudi?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
AdBlock
Ima li idje te opcije? Krajnje odvratno. CDM nije vise ono sto je nekad bio, izgubio je dusu, prodao se. Kao Celsi, PSZ, Monako. Nije to to vise.
Da je ovo moje, ka' što nije, na moju veliku žalost...šmrc, šmrc... Bila bi vam jedna reklama đe je sad ova, jedna na dnu, dolje kod quick reply, i jedna ispod svakog prvog posta u temi.
Milion put sam ponovio da je ovo rudnik zlata... Vidi ovo jbt There are currently 566 users online.
A to uveče ide i do 1000 users online. :mad:
stavite ovu reklamu gore na ovaj plavi dio sa konobaricom
Ja bih da otvorimo jedan topic dje bi komentarisali cijene, tj kad neko trazi odredjeni tel, da ljudi pisu dje se moze naci najjeftinije itd.... :D
Jer me boli kad vidim da ljudi koji rade na divlje sa tel, drze jace cijene nego prodavnice, koje placaju prostor, radnike, pdv..... I svaki put mi dodje sa merakom da im napisem to na njihov topic... :)
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
https://forum.cdm.me/showthread.php?...18#post3464818
Bujrum'te Izvol'te :lol:
I vlasnik ovog foruma je ocigledno dosao do istog zakljucka i neće da iz svog dzepa finansira nase zadovoljstvo. Reklama će biti dok vlasnik odluci da bude i bez spamovanja ove teme i savjeta da li treba ili ne treba da budu, kome se (ne)svidjaju ....itd...itd... Kad dolazimo u goste obicno ne setuje domacina sta ttreba da premjesta po nasem ukusu.
Je l' imate u planu vraćanje opcije za filtriranje neželjenih sadržaja iz pretrage..? Satraše ovi oglasi.
Imamo samo da se pojavi patch koji cekamo pa cemo redom da vracamo te stvari. Jedna od stvari je i taj filter
planirate li da vratite link ka portalu?
kako da ubacim avatar. koliko treba da prodje prije nego steknem pravo da postujem u prodaja oglasi
Treba da imas minimum godinu dana staza za avatar i oglase.
Sent from Tapatalk
Iako se mozda ne slazem sa recordarem , desertom,djordjem1990 za neke stvari mislim da ste kiksali sa ovim banom.Ne moze svako razmisljat isto i kako vama odgovara.
Kojim "vama" i sta tim "vama" odgovara?
Niko odje nije banovan sto misli drugacije i nema odje neko uniformno misljenje koji svi moraju imati, ali ovaj forum nije mjesto za vulgarnosti, vrijedjanje, prijetnje ili bolesne insinuacije da je neko lopov, potkupljen, plaćen za .....
Vama koji odlucujete ko ce bit banovan, konkretno ne vidim da je recordare ikome prijetio ili bio vulgaran.Sto se insinuacija tice svako ima pravo da misli kako hoce pogotovo ako se i nametne razlog za to.Eto na politiku cesto imamo takve inainuacije pa ne pljuste banovi.
Bilo na politici, bilo na kojem drugom podforumu kad neko napise na primjer da je Prijeki lijek nesto ukrao, neko ga potplatio.... takodje je banovan i nema nikakve razlike. Postoje granice koje se ne mogu prekracati, a sve je vrlo precizirano pravilima. Sto neko to (ne)vidi to su neki drugi problemi. Odje se nije i neće objasnjavati zasto je neki forumas banovan i takvi se postovi brisu. Tebi je odgovoreno jer si napisao da kao nesto ne odgovara nekim imaginarnim "vama" i to je objasnjeno.
Kultura dijaloga odje obavezuje, a sve ostalo je regulisano i saglasnost "potpisana" kad se neko registrovao.
Molio bih sve da shvate da ovdje 6 ljudi pokusava da odrzi red medju 600 ljudi svaku noc. Nesto i promakne ali se trudimo da sto vise mozemo uradimo da se svi, ali svi osjecaju ovdje prijatno. Za sve one koji zele da se bilo ko osjeca neprijatno ovdje nema mjesta i bice smjesta banovani. I stvarno necemo komentarisati nacin na koji mi ovdje odrzavamo red. Milion puta mi nece biti neprijatno da vam svima kazem. Pisanje na ovom forumu nije pravo nego privilegija i gledajte da je svi iskoristite tako. Ako nekome smeta nacin na koji mi ovo uredjujemo zao mi je, takvi smo i takvi smo od prvog dana CDMa a za vecinu vas da znate da nas je par ovdje od prvog dana i da smo vec u godinama kada nam bas nije do prepucavanja imamo li ili nemamo pravo da uradimo nesto ovako ili onako.
Pa uvedite još ljudi. Ne vidim ponetu tolikog malog broja ljudi posebno što niste svi aktivni svaku noć---