Stiven Žerard Depardje
Printable View
Stiven Žerard Depardje
E da, "Small town in Serbia" nije smisljeno specijalno za nas-to je pjesmica koju Englezi pjevaju svima na kraju utakmice. Portugalcima pjevaju "Small town in Spain", Njemcima "Small town in Russia", Belgijancima "Small town in France" i tako dalje.
to je taj momenta kad su neki sa ponosom ispljuvali ovog momka:
http://img802.imageshack.us/img802/1...rxceaamnio.png
kapiram da je ubacivanje raznoraznih predmeta, novcia, boca sa vodom, toalet papira dio navijackog performansa sirom svijeta, al pljuvanje protivnickih igraca moze biti svojstveno samo nekom sa plitkim intelektom, a mozda i grijesim...
Ne bih se složio nikako sa dijelom analize koji se tiče problema Božović-Volkov, odnosno odgovornosti za rupu po lijevoj strani. Za Božovića stoji većina rečenih stvari naročito što se kretanja tiče, međutim koliko sam ja gledao, taj Božović ima bar nekih 50 procenata uspješnosti pri kontaktu sa loptom, dok je Volkov bukvalno failovao svaki kontakt sa loptom u prvom poluvremenu. Svaki. Čak i kad je svaki aut izvodio, da ne pričam o potezima u igri.
Na kraju krajeva, u onakvoj situaciji će uvijek biti teže igraču koji igra u zadnjoj liniji, i kad je pozicioniranje u pitanju i kad su dueli u pitanju. Takođe, postavljanje i pokrivanje je stvar timskog rada i razumijevanja između igrača i čitanja protivnika, i tu problemi mogu da nastanu iz mnogo razloga.
Na drugoj strani, individualne greške u kontroli pri prijemu i oslobađanju od lopte su mnogo konkretnija krivica pojedinca, a kad se to dešava konstantno tokom čitavog meča, to ne može biti ni krivica trenera, ni krivica saigrača (za razliku od Božovićevih grešaka). Volkov sinoć jednostavno nije djelovao kao profesionalni fudbaler.
Fala ti brate zbog ovoga boda sinoc. Ti si ovo ostvario. Kako vas samo nije sramota vas kvazi navijace kontra mentaliteta, koliko je samo Jovetic morao da ide da kupi ono smece ispred Harta, pa i onu bocu , coek se umara jbt. Sigurno je neko vidio ko je bacio onu bocu, e zbog onoga treba tuca da nastane, prebit tog retarda i da mu vise ne na um padne ista slicno.
Slazem se za Volkova, meni je cak i ona nesreca od Bozovica bio bolji od njega.
mozda se neces sloziti ali posto si bio na tribinama onda si vidio bolje kao i ja ucinak Vukcevica koji je bio katastrofalan. mnogo je lopti izgubio, previse odugovlacio i bas bas los bio, ako ne i jedan od gorih kod nas. to se na tv ne vidi toliko koliko se to vidjelo uzivo.
sto se Bozovovica tice imao je par gresaka, ali i par sprinteva da je crnji mislio bi da je Bolt. samo sto mu je Volkov lose lopte dao tako da su propali ti sprintevi. moram ga pohvaliti za borbenost jer je grizao koliko je mogao.
Trio Jovetic, Vucinic i Damjanovic je bruka i stalno trebamo igrati u formaciji 4-3-3
@daja , ne znas mnogo o fudbalu kad tako pises, ako gazenje, al pravo gazenje jedne engleske mozes pripisati trojici igraca.SVAKI nas igrac je sinoc dao veliki doprinos, jer engleze ne mozes sabit u peteracc sa tri igraca.
Dok smo mi muku mučili na teren sa Englezima, Ivanišević je prcao u svom kabinetu :)
Zato ga je Bonja u jednoj situaciji podigao sa terena , malo ga protresao i rekao mu da nastavi kao da nije ništa bilo i od tada nije pravio greške a jednostavno nije ni Volkovu bilo lako da juri cijelu utakmicu a na duel napravi grešku i treba neko da reaguje kako se ne bi upao u letargiju da sve što se uradi loše ispane :D !!! Dobar kolektiv prije svega je donio ovaj rezultat koji kad se sve sabere jeste dobar u smislu da se preživio pritisak domaćeg terena a nešto sam ubijedjen da će im u goste biti lakše jer pritisak prelazi na njih :D
Svaka cast svakom od igraca ostavili srce na teren
Navijanje za pamcenje,prvo poluvrijeme lose,znamo svi zbog cega,drugo cim se promijenila ekipa ludilo.Bas najjace dosad.
dako Brnovic vise nauci da ubacivanjem dodatnih spiceva i igra sa 4, 5 njih, ne znaci jacu ofanzivu. druga prica je sto svaki igrac gine za taj dres pa nisu striktno naprijed i sto je Engleska raspad ekipa i sto je Hodzson kreten. ubacivanje Delibasica je bilo presmijesno kad smo u napadu vec imali Jovetu, Mirka i Damjanovica.
za mene ce Brna vazda bit vezas, popravio se ali...vezas. imamo i dosta srece da se ne lazemo. onakvo prvo poluvrijeme vise ne smije da nam se desi. neka druga repka bi nas nakantala vec u prvih po sata.
ma i slobodnjake bi mu dao da gadja. ne preko zivog no da mu odlazu ka Totiju :D.
Od sad, Zverotic da izvodi kornere.
Skidam kapu vodji navijaca, koji je vodio navijanje u drugo poluvrijeme. Momak stajao nije, a glas je vec priceless :D
:)
Bas mi je milo sto je pao. Jedno 10 momaka je odigralo ovakav singl sa 100e i vise eura. Evo danas placu. :D
Sto se tice meca - Dzo i Recordare su rekli sve.
Kao i sve vas, Krkotic me odusevio. Momak ima 25 godina, i posle onoga kako je odigrao sinoc, trebalo bi da ima sigurno mjesto u prvih 11.
E sta rade moralisti.
Pa ono, od ponosa se tesko moze kupiti iphone neki, ali zato za 1000 eurica...
Nadam se da su poslije utakmice sa Englezima čitav stručni štab, navijači, ali i igrači shvatili da Nikola Drničić više ne smije da izvodi prekide za naš tim. To se posebno odnosi na kornere, koji su nam sinoć bili šansa kao Jugoslaviji za vrijeme Siniše Mihajlovića (sjetiće se mnogi).
Zverotić pokidao.
Što se tiče same utakmice, prezadovoljan sam. Ne znam šta je Brnović rekao momcima u poluvremenu, ali neđe od 22:00h na terenu smo gledali potpuno drugi tim. Izmasakrirali su Englesku koja dobrih 15-20 minuta nije mogla loptu preko centra da iznese (?). Ako ne vjerujete meni, pogledajte opet snimak utakmice.
Savić bolji igrač i od Smolinga i od Leskota. Makar po onome što se sinoć moglo vidjeti. Još jednom se pokazalo kolika je Glen Džonson kesa, kao što sam ranije već govorio na temi o Premijer ligi. Momak bukvalno igra ''na ime'' ili zbog toga što Engleska nema boljeg desnog beka, ali sve u svemu - masu nebitan igrač, koji je nekad bio dobar, a sada je trop. Šteta. Imao je simpatično ime i prezime. Pravo bekovsko. Kesa.
Roj Hodžson je jedna velika 'tica. Skot Parker je igrač koji bi raznio onu našu sredinu, da je igrao. Pretpostavljao sam da će biti dovoljno glup da ga ne ubaci u igru, i to se normalno i dogodilo. Čim sam čuo da on ne igra, sve mi je lakše bilo. Pribojavao sam se Velbeka malo, jer je neudoban igrač s kojim se nikad ne zna, no srećom nije pravio neke prevelike probleme. Kerik je dosta precijenjen i igra dobro samo kod Fergusona, dok je Kleverli jedan tulipan kojeg forsiraju jer se u njegovom liku pojavilo nekih 10% šansi za nekog AMF-a poslije mnogo godina. Ništa to.
Mirko Vučinić je fudbaler svjetske klase, i oko toga više nema diskusije. Sinoć sam, igrom slučajeva, imao mogućnost da sjedim tik uz teren i da u drugom poluvremenu dešavanja ispred gola Engleske pratim na nekih 3-4 metra. Svaki dodir s loptom Vučinića i Jovetića bitno se razlikuje od dodira ostalih fudbalera iz naše reprezentacije. Šta su oni sve u stanju na 1m2 prostora da urade... strašno. S-T-R-A-Š-N-O.
Jovetić dobar, Džudović u početku malo nesiguran, ali kasnije potpuno u meču. Božović defanzivno neupotrebljiv, Volkov najgori uz fizički nespremnog Simona. Savić, Baša - dancing, što se tiče Zverotića... mislim da je sinoć obezbijedio sebi kvalitetan ugovor na ljeto. Pa kako kornere izvodi... BOG nas je pogledao što ona kesurina od Drinčića nije igrala ovih par mečeva, jer ćemo konačno imati kvalitetno nabačenu loptu u šesnaesterac. Zbog toga sam najviše srećan.
Na kraju, realan rezultat na osnovu onoga što smo vidjeli na terenu. U prvom bolji Englezi, u drugom mi. Ovamo Runi bocnuo jednu loptu koju sam pet puta vidio u golu prije nego što se odbila od stative, ispred Velbeka, koji je vjerovatno negdje u sebi već slavio gol, pa se nije zalijetao da reaguje. :mrgreen:
Malo je falilo i da nam ga Leskot zvekne za 2:0, no srećom bijaše kratak nakon tog ubacivanja. Penal za Velbeka... ne znam, nisam vidio snimak. Uživo mi je izgledalo kao da je bio, pa sam bio presrećan što nas je Bog pogledao.
Sve u svemu - ovi Englezi nisu nikako materijal za 1. šešir, niti ih treba doživljavat tako. Ovo je već treći put, u priče o ''slučajnosti'' više ni oni koji ih pričaju ne vjeruju. Ja sam prvi mislio da mi ne možemo izvuć pozitivan rezultat sa Englezima sinoć, ali definitivno su momci pokazali da je razlika između nas i njih svedena na minimum. Svaka im čast, najbolja utakmica pod Goricom do sada.
PS Od kad Crna Gora nije izgubila pod Goricom u kvalifikacijama? (ako ne računamo baraž sa Češkom)
Sad doma dođoh... Za meč je vjerovatno sve rečeno. A i sve smo viđeli! Ogroman bod. Ne SMIJE se žalit za nekom pobjedom jer su nam u prvo mogli 3-4 uvalit lagano, pa ni boda ne bi bilo.
Sprdnja je samo što se mi bijemo između sebe i što nam se lokali pozatvaraše poslije meča. Ali to smo mi. Sve nam je takvo. Osim ovih sportista!
Ne znam sto je prica oko te tuce vazna za ovu temu,bijemo se na svaku tekmu i sad prica ,to se trebalo prije rijesiti na pocetku kad su se desavale,a ne svaku utakmicu isto.
Niko da pohvali navijanje kao najbolji dosad