To cemo da uradimo cim dobijemo PATCH za forum koji resava prethodni problem
Printable View
To cemo da uradimo cim dobijemo PATCH za forum koji resava prethodni problem
Pa ko je napravio grešku, adminsitracija foruma koja je updatovala forum na neku noviju verziju ili...
EDIT, vidim sada da is ukunio plugin slučajno. OK, vrni ga, šta da raidm u trenucima dok se vozim...
U trenucima dok vozis je zabranjeno korisćenje mobilnog a niko bas ne bi da te ima na dusi. PATCH za forum će biti samo za stacionarne forumase na mobilne aparate :)
Gorane...probaj samo da reinstaliras plugin za Tapatalk.
Ne funkcionise ni filtriranje poruka. Nije da pametujem, samo da vas informisem.
Ne funkcionise dosta toga jer je dosta toga iskljuceno....tako da...
Od Administratora najvećeg CG foruma sam, u najmanju ruku, očekivao ozbiljniji odgovor, iako ja nisam uputio pitanje. :) Ne može da ne funkcioniše, MORA da funkcioniše. Ovo je najveći forum u CG, 500 ljudi vazda crpi informacije odavde, bitni političari, novinari...
Gorane, budi moderatore, sređuj forum. :D
p.s. Znam ja da je ovo privatni forum, itd, i sl., ali odgovornost prema forumašima imate.
p.s.2. Pravi taj Tapatalk, predugo mi smjena traje...izluđeh bez istog.
zaboravili ste link ka cdm portalu gore u zaglavlju pored ove konobarice
Ma bre sve smo makli
Meni ne radi ni tapatalk ni forum runner
Meni runner radi normalno..
Hello
Tapatalk radi
Poz
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Macka ga pojela....
Sent from voices in my head using Tapatalk
nece meni preko iphone-a ... izbrisah forum i sad da ga dodam i da se logujem pise
Acces Denied
This forum is curently not available, please try again later.
Notifications ne rade,bar kod mene na tapatalk...eto cisto da javim..
A mozda je i do mene nesto,nemam pojma....
Послато са Nexus 7 користећи Тапаталк 4
Jeeee, mada malo je spor ili mi se cini
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
cini ti se.....;)
mn tapatalk na iphone 4 i dalje ne radi. sve druge forume mogu da otvorim jedino ne cdm. ima li neko resenje?
Što ste smanjili ovaj font nickname-a, ne valja ovo ovako :)
Mozda da procitas par postova prije tvoga pa ces shvatiti.....
potvrdjujem. najbolje je kad se makne pa opet doda.
Hakovali su vas jer nećete da otvorite muški ćošak.
:D
Još samo da se vrati prijeko potrebna opcija za isključivanje neželjenih sadržaja iz 'New Posts' pretrage..
Да да да !!!
Ijao
dok sada pofatam sta se radi i gdje
ima da mi usi otpadnu kad krenem da radim ono sto smo radili godinama
mogu li ja jedno pitanje samo ako nije problem necu pametovati i stajati na zulj samo me zanima zasto se ne vrati backup starog foruma (sa novijom tabelom naravno sto se tice korisnika i postova) i odradi se update zakrpa koji vam vBulletin posalje... zasto sve iz pocetka?
Ma ne pametujes ok je primjedba ali iz Vbulletina nijesu sigurni da nije nesto ostavljeno i preporucuje da sve ide iznova
vjeruj mie da bi mi lakse bilo
totalni restore servera tj naloga na neki datum prije hackovanja + zakrpe od Vbulletina + baza na danasnji dan (tj na dan kad budu radjen update zakrpe) mislim da bi trebalo da radi? nema sto da ostane od gdina Killar-a :) posto ce te zakrpe da rijese problem ... jasna mi je poenta da se ne zna od kad su bili "inficirani" fajlovi, ali cim znaju dje je bio propust to ce biti i rijeseno patchovima...
ako mogu pomoci kako dodao sam te na twitter pa pisi
Ništa sada oćemo i nove teme i bolju pretrtagu. Kada se već sve radi ispočetka,...
Jeste
uff dok nadjem copy
Ne mogu nikom da odgovorim na PM u cemu je problem?
Posto je zabranjeno kacit svoj inbox zamracio sam poruku samo da bi se vidio problem pa ako moze ko da napise u cemu je problem:
http://www.dodaj.rs/f/3P/ll/1cLDULkh/inbox.png
Bolje da si grešku poslao...
Ili odradio print screen iste..
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Imam jedan predlog, mislim da bi mogli doobro da ga razmotrite, a pokupio sam ga sa 2 strana foruma.
Dakle, radi se o jednom vrlo jednostavnom pravilu, koje ce uveliko smanjiti spamovanje na pdf-u prodaja/oglasi. Ko to pravilo prekrsi, dobija naravno infrakciju, i posle 3 opomene, ide ban, isto kao i na tim forumima, a i kod nas za psovanje/vrijedjanje itd..
Znaci, pravilo glasi:
KOMENTARISANJE CIJENA JE STROGO ZABRANJENO.
Znate i sami koliko se rasprava razveze ako neko prodaje nesto skupo (eo pogledajte ovaj oglas sto momak prodaje ip5s za 1000e), pa rasprava predje u svadju, pa vrijedjanje.. Vrlo jednostavno, komentarisanje cijene je strogo zabranjeno. Samim tim ce se prepoloviti spamovanje i rasprave i svadje na tom dijelu pdf-a. Razmotrite ovu opciju, mislim da je vise nego dobra.
Slazem se. Izuzetno dobar predlog. A to sam takodje primijetio na drugim forumima koji imaju slicne topice za prodaju. Jes da se nasmijemo ponekad dobro ali sto kaze stevvan to cesto preraste u svadje I vrijedjanja.
Послато са LT22i