Poskupjeli nachos za 0.5 e pa sada mali nacos kosta 2
5.eura.
Printable View
Poskupjeli nachos za 0.5 e pa sada mali nacos kosta 2
5.eura.
Sve cijene su podigli od hrane i sokova u cineplexx
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Uz i onako bezobrazne cijene ulaznica, jos jedan razlog da ga zaobilazim i ubuduce
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
Odgledah Biser Bojane, tanko, tanko, ne znam jesam li se 2 puta nasmija.
Sent From My Galaxy S7
Jel moguce da si ishao da platis da gledas film brata Mime Kardzica ?
#SamoJako
Hahhahahaha da se ne lazemo i ja sam jedno skoro platio. Ljepotica i zvijer. Mislim da je Mima glumio zvijer :D
Ada ako zensko vodis, u njenu tasnu jednu kesu smokija i nesto slatko i prijatno
vazda nosim ili ruksag ili torbicu :P
Generalno ne mora nista, i kuci gledam da sto manje zobljem, ali svakako... I nije samo pitanje cijena, nego i ponude, nisam ljubitelj gaziranog, nisam ljubitelj kokica i nachosa. A i desavalo mi se par puta da lose procijenim, pa na po filma ili umirem od zedji (previse kokica, premalo vode), ili mi se ide do komsho klozeta (previse tecnosti), a ne moze se film pauzirati kao kad gledam doma. Tako da najradje doma, kad sam vec obezbijedio sebi pravi ugodjaj (65" 4K TV i 500W surround ozvucenje) :)
Dobro je pametnice, mešteru svjetske i crnogorske kinematografije.
za razliku od pola ovog podforuma, sasvim sam prosječan gledalac filmova...ali ipak imam oči i uši.
Sto fali gorcilu?
sprdajte se vi f&f...
Ovaj film je prošlog vikenda imao najbolje otvaranje svih vremena jer je na globalnom nivou samo u prvom vikendu prikazivanja zaradio 532 miliona dolara. Time je potučen rekord koji je do tada nosio film "Star Wars - Buđenje sile", zaradivši 529 miliona dolara.
Ja bih zaplakao na ovaj podatak rado.
Ono smece od filma za idiote je zaradilo toliko vec za 1 vikend.
Necu ga skinuti sa torenta kad izadje a ne pare da dam za ulaznicu
F&F svaki dio je strasan, i svaki sam odgledao. Cekamo nastavke 2019 i 2021 [emoji12] [emoji4]
Колико имаш година :D
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
garant nije bio ni rodjen kad je izasao prvi dio :D
Чувари галаксије 2
9,5/10
Пис оф едвајс:филм се гледа са ортацима - би требало.
Guardians dvojka je fantastican. Mozda kad se sve sagleda ne djeluje da ima previse radnje, ali su toliko razradili sve likove, i nove i postojece, bas je taj dio maestralno odradjen..
Meni nije fantastican ali kome se svidio prvi trebao bi i ovo da pogleda. Likovi su simpaticni i drugaciji, ali nema tu neke razradjenosti velike, humor je glavni razlog zasto se ovo gleda, i to sto je vjerovatno najljepsi Marvelov film.
Upravo tako, od svih Marvelovih heroja najmanje sam upoznat sa Guardians of the galaxy...a vjerovatno mi je najljepse pao od svih Marvelovih filmova, upravo zbog toga sto ne uzima sebe za ozbiljno. Isti slucaj i sa drugim dijelom, koji cak ima i vise humora nego prvi.
+ poći na kasnu projekciju u 3D.. da se izvrištiš od smijeha iz duše :D :D
ja se na par scena nisam mogla ugasiti kad me podgušio smijeh...a onda prešlo je u cviljenje.. da je sala bila puna, sigurno bi me neko gađao kantom kokica :anonymous: