Originally Posted by
mneonly
Gando možda je taj pad bio zato što su tada rekli odmah da će sa DF-om ? Naravno to im se obilo od glavu. Kakva katastrofalna odluka da se da ta izjava.
Sjetićeš se koliki su bili napadi na SDP zbog toga, koji je i pored toga i cijepanja partije preživio izbore.
Politički su naučili lekciju, ko vidi te stvari jasno može da vidi "ton" na Vijesti i na RTCG. Različita grupa gledaoca.
Targetiraju dobro ovaj put, opametili su se.
Prosuli su tada mnogo glasova koji su otišli najviše SD-u. A sve to zato što je SDP odmah rekao da će sa opozicijom. Da to nisu uradili SD ne bi postojao.
Taj period mi je dobro poznat, kako je služba tad radila... Uhhhh
Da ne nabrajam, sa nekim partijama znaš na čemu si i koliko možeš da im vjeruješ.
Gando ja URI ne vjerujem, neka to bude moja intuicija. Nije prvi put da imamo takvu partiju sa sličnim glasačkim tijelom. Sjeti se PZP-a i Pozitivne, ali sada su i okolnosti čak slabije za uspjeh takve partije jer imaš Demokrate koji su uzeli sve te glasove.
Džaba one ankete pokazuju URI neke nemoguće procente, mislim svaka čast, ali kad dođe glasanje neće ih glasat ti ljudi. Znaš i sam da su muku mučili sa potpisima za DIK, gdje su onda ti procenti?
Sent from my HTC U11 using Tapatalk