@dutch niti su svi kukali niti je neki je nemoguce otici na ovakav prosiren euro. Isli su i gori.
Zbog cega vlada defetizam medju forumašima je misterija. Ova ekipa i ovaj selektor to ne zaslužuju.
Printable View
@dutch niti su svi kukali niti je neki je nemoguce otici na ovakav prosiren euro. Isli su i gori.
Zbog cega vlada defetizam medju forumašima je misterija. Ova ekipa i ovaj selektor to ne zaslužuju.
Ma kakav defetizam, nisam samo na tebe mislio. Prethodnih dana je bio defetizam a od sinoc precerani optimizam. Meni je zanimljiva ta nagla promjena
Nisam znao da je Dejo i direktor stadiona 😂 dati ima jos neko odgovoran mimo njega.
Znam pouzdano da su Deju nudili i Prijovica i mnoge druge igrace pa ih nisu uzimali. Uzimaju samo kad je bas akutno i kad nema igraca ni u najavi (kao što je sad ta pozicija lijevog beka koja je problem od osnivanja reprezentacije i koju pokriva štoper). Priliku su dobijali mnogi iz naše lige pa je nisu opravdali. Od situacije gdje smo imali štopere Vojvodine u prvoj postavi, pa do ove danas ne vidim da se nešto mnogo pogoršalo? Niti da imamo krizu zbog upliva menadzera i para kroz kakvu redovno prolazi Srbija.
Takodje pozdravili su te Jorginho i Costa.
Nije direktor ali on postavlja ljude (ocigledno nesposobne) kojima je bilo muka da pogledaju u kakvom je stanju stadion. A ni njemu ne bi pala kruna s glave ako bi posao do istog i pogledao travu.
Jorginho je porijeklom Italijan, njegov djed je posao iz Italije tamo. Isto kao i Tijago Mota. Nije problem u jednom igracu, problem je kad su ti pola ekipe stranci.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jp sportski objekti nikakve veze sa fscg-om nemaju. To je gradsko preduzece koje drzi i sc moraca...
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
Znam ali su imali vremena da sve ispitaju teren i urgiraju da se popravi. Ali su ocigledno imali preca posla
Sent from my iPhone using Tapatalk
Priprema se teren za jedan dobar X. Neće moći Šćekić i Bećiraj da zaplešu ka inače.
Dajte ljudi o cemu mi pricamo?!?!
Alo jel ste vidjeli onu njivu u Pg?
Bruka i sramota.
S obizrom da je Sutjeska bez problema igrala utskmice LS,i msm da sad zadovoljavaju kriterijume ,nejasno mi sto se tekma ne igra u NK?
Da ne pricam da bi stadion krcat bio..
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Teren , kao sam teren , je bolji ođe u Nk.
Ali infrastruktura stadiona je masu bolja u Pg.
To je razlog.
Znaju i ptice na grani da je infrastruktura bolja u PG.
Ali se i to polako mjenja.
Mislim da bi Uefa dozvolila da se igra u Niksicu.
Bi mladoj reprezentaciji. Seniorskoj mislim da ne bi. Isto kao i kada bi neki naš klub dogurao do plej ofa kvalifikacija za LE i LŠ. Tada bi samo Pg ispunjao uslove.
Zna li neko kakvo je stanje sa kartama? Posto sam na rabotu do 17h ,nzm oce li imati pred sami mec na prodaju?
Sent from my SM-G531F using Tapatalk
Do pred sami meč se prodaju karte i biće ih ne brini za koji god oćeš sektor...
Što se samog meča tiče, biće pakleno. Teren se raspada, nije da imamo Xavija i Injestu pa da će da plešu ali isto ovo na ruku ide itekako Litvancima.
Kladioničarski bih rekao 0-2 gola beton.
A kako odgovara Litvancima kad oni već 20 godina igraju na vještačkoj podlozi?
Kako nama tako njima, 0-2 je svakako izvjesno, ali i ova postava bi morala uvalit nešto Litvaniji.
Tumba je sigurno vježbao i prekide, tako da treba stavit 50 centi da će ga uvalit Tomašević :D
Odgovara njima u smislu da će se lakše braniti ali naravno moguće i da ih napunimo, posle nekih masnih prekida što veliš ti. :D
Btw, valjda će spreman biti Janković, to bi bilo odlično jer se protiv Rumuna naprijed s loptom povezat' nismo mogli.
Znaci karte ispred stadiona nocas jel tako ?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
" Ulaznice za utakmicu između Crne Gore i Litvanije, u drugom kolu Lige nacija, počeće u subotu na biletarnici otvorenog bazena u sklopu SC ,,Morača“. Ulaznice će se prodavati u subotu i nedjelju od 10 do 16 časova, odnosno u ponedjeljak od 10 časova do početka utakmice (20 i 45), saopšteno je iz FSCG. "
Zna li se pocetnih 11 ?
Koji serdar ce biti u vr' napada ?[emoji16][emoji16]
Kosović od starta. To je kiks. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6a1ee5d6e6.jpg
Kako je ruzan sastav. Nema trika da mozemo dobit litavance s ovom postavom...
Nema Kajosevica, Haksabanovica... [emoji57]
Ako ne primimo gol trebalo bi da dobijemo. Uvaliće ga neko, makar iz prekida.
Dva sumnjam da možemo dati, ali da vidimo.
Послато са E6653 уз помоћ Тапатока
Pink mrtvi prenosi pored svih.
Da ako ih nekako dobijemo u pm.
Gledam na livescore rezerve, jel ovaj V. Savicevic sin Dejana Savicevica? [emoji23][emoji23][emoji23]
Vukan Savicevic
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Aha, ok. Znaci srbin koji igra u bratislavi, bruka kakve se veze fataju, taman bolje da su vlada zvali.
Haksabanovic rezerva, aj dobro. Dako ga ubaci u drugo da vidimo koliko je napredovao.
Beco djeluje mrtav.
Opet nas sudije jebu
Ma dobićemo ovo.
Nego mi je nejasno da Jovović od debija za reprezentaciju do danas nije naučio šutnut nikako drugačije nego nebu pod oblake.
Presla mu je preko noge, teren je prava oranica...
Igra Crna Gora, prenos na ekavicu... Pas mater.
I stvarno ne znam kako su dobili dozvolu da igraju na ovakav teren, ovo je zastiđe.
Pet puta mi je ljepša trava iza zgrade.
Bgm su dobri zasad.
EDIT:
Evo gola, a evo i drugog :) Bravo!
Kapiten kapitenski !!!
Nije ovo ruka bila.
Ne bi reka` :D
Al dobro je da vodimo :)
Idemooooo
Puniiiiiiiii
Kasni im prenos skoro pola minuta !!!
Pola minuta. Iz Podgorice !!!
Pas im mater jeba
Nakantaćemo ih sad :D
Trpaj.... ajmo momci8
Sent from my SM-G531F using Tapatalk
Kako ga šutnu Savić ka' hladnokrvna devetka :D
Jes da su ovo trube ovi iz Litvanije ali ne igramo loše.
Organizacija je bolja od kad je tulumba.