Cetkovic je sa druge strane u vrhunskoj formi koju je demontrirao sjedeci godinu dana na tribinama partizanovog stadiona.
Printable View
da skrenemo malo pricu sa cetkovica
KONACNO U PRVOM TIMU
Da ove sezone može biti jedan od glavnih igrača Paola Benta u borbi za titulu, Simon Vukčević je pokazao sinoć - crnogorski reprezentativac je u drugom meču u ovoj godini u prvenstvu Portugala zatresao mrežu Maritima i trasirao „lavovima” put do pobjede.
Vukčević je gol postigao u 11. minutu na asistenciju Liedsona, koji je u finišu susreta postavio konačnih 2:0.
As Sportinga, prema izvještajima portugalskih medija, bio je jedan od najboljih na terenu, a 22-godišnji vezista namjestio je i dobre prilike Poštigi u Ismailovu, koji nijesu zatresli mrežu Maritima.
Vucigoool ˛
ma vazno je da igra...
A sto je najgore,nije da osporavam igru Simona,stvarno je extra igrac ali ova CG stampa stvarno zna da napumpa stvari. Zaboravio sam kako je glasio naslov jer jeprepravljen ali iz teksta se moglo zapaziti da je bio igrac utakmice, i da je postigao neki evrogol.
*Odgledam ja tu utakmicu ,bila na Sportklub+ ,Simon je odigrao sasvim prosjecno,nije se isticao mnogo osim tog gola,i to kako ga je dao. Neki crnac,igrac Sportinga prodribla trojicu po lijevoj strani,prakticno ih je driblao do stative, i baci loptu Simonu koji je potpuno sam na drugoj stativi i gol....
hehehehehhehe
pa dobro to si u pravu da stampa malo "pumpa"...al on nije igrao citavu polusezonu i sad je usao i dao gol i onda to mora biti "boom"
Ljudi ja ne znam za vas ali ja ne mogu docekat da nam dodju zabari......
meni kazes....ufffff
jovetic najbolje ocijenjen u fiorentini za nocasnji mec
http://www.goal.com/en/news/1127/pla...1-0-fiorentina
Simon opet dao goooooooooooooool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I opet Simon.. Pusi ga Bento!:D:D:D
SIMON VUKCEVIC OFFICIAL TRAILER
http://www.youtube.com/watch?v=ScgH6ZTEGqs
znaci vrh odradjeno
Petar Skuletić (ex-Partizan/Teleoptik, rodjen u Nikšiću, 18 god) potpisao za Celtic. Nadam se da su naši stručnjaci obaviješteni o potencijalima dotičnog. :P
I njega Vlaisavljević sigurno godinama prati... ;)
Petar Skuletic is a football player from Montenegro (also with Serbian passport), has recently signed a contract with Celtic FC. He is born on 29 jun 1990 in Nikšić, Montenegro. On FK Teleoptik he was under the close eyes of coach Zvonko Varga in his aim to make it to the first Partizan team.
On the 24th January 2009 he signed a deal to join Scottish team Celtic FC.
He is also a part of Serbia national under-19 football team
gotovo je :((
Zar nije ovaj odavno odabrao Srbiju,zato me boli ***** za njega sve najgore mu zelim u karijeri!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja se pridruzujem zeljama :)
a mene boli racku... sve najljepshe machka...
da, bas se vidi da vas nimalo ne dotice...
ali eto makar vam konacno dolazi Baša.... svega su mu bile potrebne 3 godine da prelomi.
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/...hp?vest=123187
e sad, treba imati u vidu da se radi o sazananjima SOS kanala koji otprilike ima reputaciju u rangu Kurira, ali ponekad i oni pogode.
Polako, momak od 18 godina koji igra za U19 reprezentaciju ništa još nije odabrao.
Kladim se da se Vlaisavljević i kompanija nisu ni potegli oko njega, ka u nebrojeno mnogo slučajeva do sad.
Iskreno ne znam , dal da mu covjek ZVIZDI ili ga doceka ravnodusno... aplauz mnogo tesko :) Bar dok ne vidim da ce da gine za taj dres.
Jer ako mu bude stalo na terenu za koga ce da igra , kao sto mu je bilo stalo van terena , onda bolje da i ne pocinje... :)
sad je jos samo ostalo da Dejo i File pojedu g.o.vno tj. pogaze svoju rijec da ga nece zvati nakon sto ih je vec 5 puta ispalio...
za Filipovica nije problem jer taj se u zivotu govana vec najeo koliko volis, ali Dejov ego i sujeta su malo tezi za obradu, mada i on ce sigurno popustit' jer i sam najbolje vidi tu sprdnju od odbrane...
kleknuce ce njih obojica pred Bashu ko svi sretni i jos zavrtjet repom...
a nije ni svjestan kako ce morat da izgara u crvenom dresu da bi dobio i pola aplauza
Za mene je Baša MRTAV ZA SVA VREMENA!!! Necu ga izvizhdati, ali od mene nikad nece dobiti ni aplauz, ni pola aplauza... ;)
Definitivno mu ne treba aplaudirati, ali bi dobro bilo da pojacamo odbranu.
Ljudi, pored Bataka, Jovanovica i Tanasijevica ne bi mi ni Taribo West smetao u najljepsem dresu na svijetu.
Ne znam... Naravno od aplauza nista, makar sa moje strane, ali kad pogledas kako smo losi u odbrani onda... A i ako nista makar je crnogorac, a ne da dovodimo razne omare i ostala *****.
Ako je taj Škuletić odabrao Srbiju,nema to što da nas čudi...Evo pogledajte malog Vujovića koji je bio špic naše mlade u21,čim je završio sa tom generacijom doviđenja prijatno.Nema on više što da se nada pozivu u A selekciju pored Vučinića,Đalovića,Jovetića...
Što se tiče Baše samo neka je zdravo...
ali škuletić ima dvije sestre uhhhh!!!!!
inače je iz danilovgrada !
I što sa tim?
Kako mi se cini na prvi pogled u grupu za mlade bit ce potpuno ravnopravna borba pod uslovom da mi odradimo neke promjene u strucnom stabu naravno....
Marko Basa je bolji (ili sto menager kaze ''is twice better than...) od bilo kog iz nase odbrane kad bi ih uporedili a to da gine za dres ne bih tako okarakterisao nego samo s tim da je momak profesionalan i da mu osim toga nista nece trebati.Ako usput osjeti neki osjecaj igre za domovinu super,otom-potom.
nemamo kvantitet ni kvalitet pa svaki igrac koji odluci da igra za CG (naravno da ima porijeklo iz CG) a da nesto valja je dobrodosao jer svakome je u interesu da reprezentacija ostvari sto bolji rezultat, a pored toga treba pozvati ovog malog vujadinovica i ovog knezevica iz partizana i mislim da bi odbrana basa,dzuvodic,knezevic i vujadinovic bila sasvim solidna i daval bi neku potporu napadu. eto simon se vraca u formu, jos joveta da da gol, vucinic je na visini zadatka ...
Za sad sam zadovoljan