Ovo je blagoslov. Op!
http://www.youtube.com/watch?v=O-TfX1HXd2s
Printable View
Ovo je blagoslov. Op!
http://www.youtube.com/watch?v=O-TfX1HXd2s
Ima li ko neki link za online prenos?
Imas http://extratv.me/webtv
Pa tu imas par domacih programa.
espn3.com
Moj extratv ne dozvoljava gledanje iz inostranstva :(
Trebalo bi ođe da bude...
Ja sam prošlu gledao preko ExtraTV sajta na tabletu, dobro radi.
odje cu da napisem pa ko mi zamjeri dabogda me banovali odavde do kraja zivota....
cekao sam kartu da kupim jutros od 1 do 9 ..izracunajte sam koliko je to sati..prvo mi smo nacionalno stoka jer ne znamo ko ljudi da cekamo red...nego ne znam kako sam prezivio cijelu noc guranje jer stvarno nije moglo da se dise...i plus sto je pljusak bio cijelu noc....cekao sam u redu za sjever i jug...bilo nas je mozda moje procjene tu oko 300, za zapad je bilo 100 ljudi mozda i manje...njihov salter su pustili sa radom u 8 a nas u 10 do 9 prodali 3 karte i zatvorili pod izgovorom da se guramo i da ne mogu tako da prodaju kasnije su rekli da nema vise karata..stajao sam kao zadnje gov.o po kisi i zimi cilu noc nijesam spavao 2 dana da kupim dvije smrdljive karte da gledam ove nase a kad sam dosao na red dobio sam k.tu...pa jeli ih sramota znaju li oni da zakonski moraju da stave u slobodnu prodaju minimum 10 posto od ukupnog broja ulaznica...nije bilo ni 150 karti i to samo za zapad..to one od 30e..pa ne lezemi na parama da kupujemo karte od 30e..ima nas dosta da je jedva skupilo i tih sitnih 10e da bi bodrilo svoju reprezentaiju a oni tako da nam se posprdaju u facu i tako da nas udare po usima ko da smo maloumni a mi jos sto je najgore da to prihvatimo ono jbg izio vuk magare da se okrenemo malo nervozni i vratimo kuci u krevet..eeee dabogda tako zivjeli kako smo glupi pa pustamo da nam ovo rade...a cuo sam da su pojedini kupovali i po 100 komada pa kasnije preprodavali..a nas 500 budala sto smo stajali tamo cijelu noc ne mozemo ni tu jednu zalosnu da dobijemo...bilo je naroda koji je dosao u 9 sinoc da ceka...starih ljudi i zena...pa smo svi mogli da cekamo i oni ovako da nas ispale..ali neka kad smo glupi i sve dozvoljavamo..da smo normalna zemlja neko bi poslom , novcanikom i zatvorom odgovarao za ovo jer ovo je pljacka i oni su javno da kazem LOPOVI...mozda sam jos nesto htio da kazem ali pojma sad nemam previse sam nervozan ako se sjetim dodacu...jer evo ludim cijeli dan zbog ovoga sto se desilo...e da i jos nesto da napomenem kako nije sramora medije sto skoro nista o ovome ne kazu sto ne prozovu nekog javno i optuze da je preveslao 500 budala ? nego i oni kazu ulaznice planule za manje od 10 minuta...ma koje ulaznice ? kad su prodali ni 150 komada...eeeee dje ja zivim pa dodje mi da se u senegal preselim i uzivam u demokratiji senegalskoj..mora da je bolja nego ova nasa evropska
:(
E bash nikakvog smisla to nema. Da su vam makar sinoc rekli da nece bit, a ne znali su i niko nista.
ma i to isto ajde da su rekli nema i kraj price, jbg nije ni to u redu mogu da se dijele braci prijateljima kumovima a navijaci ne mogu parama da ih kupe...opet napominjem...mimo trebovanja , cascavanja , gostujucih navijaca i ostalih sr.nja mora da bude minimum 10 posto od ukupnog broja mijesta u slobodnoj prodaji...tako da je ovo i vise nego klasicna kradja...pa koliko staje na stadion ljudi ? oko 13/14 hiljada je li im to dosta bilo da se nakradu mogli su tih mrcenih i nesrecnih 1300 da prodaju normalno...ali ka sve kod nas niko nista nece ni preduzeti oko ovoga niti spomenuti
Simon starter
ko na satelitu prenosi???
Ima li mozda HD??
osim Al Jazira?
FTA na 28,2° E: ITV / ITV HD
FTA na 28,2° E: UTV (ulster) / HD
Al Jazeera Sport +3
Al Jazeera Sport +5
C+ Sport (france) / HD
Diema
Digi Sport 3 (rom)
ESPN Dos
Nelonen Pro 1
Polsat Sport Extra / HD
Sport 5+ LIVE / HD
Sport TV4
SportKlub (hungary)
SuperSport 10 (africa)
SuperSport 3 (za)
SuperSport MaXimo 2
TRK Futbol+ / HD
TV10 (sweden)
TV3 Sport 1 (den) / HD
Viasat Football (nor) / HD
Viasat Sport Baltic
Ahahahahahahhah e pogle Pecu ove antene na glavu sto je ovo ahahah
Hvala!!!
Dje nadje ovo?
Aj bachite koji link.
ima HD bosanski FACE tv ko ima
RTCG online
rtcg online = rtcg sat, ali navodno prenosi samo emisiju prije utakmice
http://liveonsat.com/LJ__soccer_intl_M_wc2014.php
Nijesu valjda toliki debili da iskljuce
ma nista cudno sve moze kod nas ...kakve smo srece i kakvi smo ljudi dabogda samo sjutra u novine procitali rezultat...jer ni na stadion ne mozemo da odemo pa nek nam i na tv zabrane da gledamo
rekao je Grgur da imaju prva samo za CG i da će samo emiiju do utakmice prenositi, tako da tražite dok ste na vrijeme đe ćete da gldate! vele da ARENA prenosi za ostale...a meni žao što ne mogu na arenu da gledam vidim reportažna kola kod stadiona za ljudski prenos, ali mi ćemo gledati jedva razaznajući kod koga j elopta:D
EDIT- E VIVA!!!!