Skinuce kad posalju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Skinuce kad posalju
Znaci oni posalju to sto sam narucio pa tek onda skinu,pa po tome ja mogu otkazat u banku placanje on ne moze povuc artikal koji je vec poslo.....Ebay Alexpres ne salje dok ne skinu sa racuna pare ili dok ne prodje uplata...Kako god Hvala na info Cekam pa nek skinu kad posalju...Mislih nesto ja sjebo....
Provjera sad ide da li imaju na stanju itd
Ne brini se za njih
E ovaj ananas je show. Naručio nešto, prošlo sedam dana, još uvek stoji status da porudžbina nije potvrđena, niti ko zove, niti se nešto dešava.
Meni isporucivali posle par dana. Inace, Ananas je platforma dje se drugi oglasavaju, radnja organizuje isporuku. U mom slucaju je to bio Centrometal i jos par prodavnica.
Ako je neko poručivao iz Letonije (Latvia), da li mu je pošiljka išla preko Hrvatske, tj. Zagreba?
Viđeh jedan paket mi stigao tamo, pa nešto razmišljam da prodavac nije zeznuo adresu ili tako nešto...
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Kupih miš Logitech MX Master 3S sa Aliexpress-a, našao neki na popustu, sa dostavom 75eur. SK pošta, donio poštar, tražio još 3.60eur, na paketu pisalo $15 value. Jedino što je pakovanje na kineskom, ostalo sve top, neotpakovano. S' obzirom da kupujem ovaj miš svake godine, do sada najjeftinije što me je ispao.
https://www.aliexpress.com/item/1005006833601958.html
Jedno pitanje… šta mu radiš pa moraš svake godine novi?
Strašan miš…
Kod nas je nekih 120-130€
Od 2' serije sam počeo da koristim Logitech-ove miševe. Problem je što non-stop koristim miš, pa se materijal gdje je palac 'ishaba'. Imam i 3' običnu verziju, i 3S' bijelu boju koji ne preporučujem nikome, jer čitav požuti nakon godinu, nemoguće ga je očistiti skroz. A generalno 3S mi je do sada najbolji miš jer je se uopšte ne čuju klikovi.
Ako ti je problem habanje plastike đe držiš palac, što ne kupiš onu "grip tape" za miševe pa zalijepi na kritična mjesta.
Nešto poput ove Pulsarove, imaš verzije koje su "pre cut" za njihove miševe ali ti je vjerovatnop najbolje da uzmeš ovu "uncut" pa kidaj koliko i đe ti treba.
https://www.amazon.com/Pulsar-Gaming...2PY22BF?sr=8-3
ja imam g703 , par godina vec, uzeo sam ga pre par godina sa amazona, iskreno bolji mis nisam imao, evo posle par godina nije mrdnuo.
Jeste skup, ali stvarno odlican, prvi mis koji radi perfektno duzi period. Msm da je trenutno ovdje najjeftinije.
https://www.amazon.com/Logitech-Ligh...08&sr=8-3&th=1
Porudžba od 149 $ (shipping free) sa ebay-a, na paketu prodavac iz nekog razloga napisao vrijednost 30 $, a poštar mi naplatio 1 €. Niđe veze
Ti se buni[emoji28]
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Teško da miš požuti od UV, prije će biti od znoja.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Znači, ako sam dobro shvatio, ako naručim nešto sa Amazon.com, u vrijednosti od oko 350e, a u opisu stoji: No Import Charges, pa u Shipping & Fee Details: Estimated Import Charges 0$ + cijena + poštarina...pa dalje: Ships from Amazon.com, Sold by Amazon.com... itd. ... nemam nikakve dodatne troškove od strane naših.. bilo koga :), nego je to to, cijena koju inicijalno platim Amazonu, ništa više, pdv-carina i to?!?
Pozuti stari bijeli kompjuter, klima, daljinski od klime, sve nikad neba ni znoja vidjelo.
Sent from my phone
Ja sam sa Amazona narucio 9 juna do dana danasnjeg meni se sa kartice nije skinuo iznos tog artikla niti je to poslato a """ stize 1 Jula"" tako pise...
Meni su danas skinuli za nešto što piše da stiže 02.07.
Inače su katastrofa postali.. čekaš po 20 dana ili više da pošalju. A kad pošalju stigne za 3-4 dana.
Nisam bas dugo narucivao preko Aliexpress-a, da li i dalje iskljucivo stize preko Poste Crne Gore? Jer kad ukucam tracking broj na Webpostar pise da ne postoji posiljka.
A "Cainao" pise da je stigla u CG, i da je na customs clearance. Evo: Global Express Tracking