Poludjese me ovi besposlichari na fejsbuku sto ne propustaju ni jednu nagradnu igru pa me svako malo cimaju i mole da glasam...
Printable View
Poludjese me ovi besposlichari na fejsbuku sto ne propustaju ni jednu nagradnu igru pa me svako malo cimaju i mole da glasam...
Sve me nervira!! :)
Samo neka padne!
I ti mene nerviras.
Ovo vrijeme, pi, pi, pi!
Pi!
što ljudi meni zakazuju sastanke i intervjue za posa', a ja veze o tome nemam. niti me zanima mjesto za koje su me nameračili jer ne ispunjavam glavni uslov-znanje jezika. A njih boli briga što bih se ja bruka'. Zakon li je radit' fizički posa'- sve mehanički odrađuješ i niko ti nogu ne postavlja na poslu.
Mene nervira kada tata za sobom ostavi poplavu u kupatilu ili kad ostavi otiske po frižideru.
lazni smijeh i osmijeh u svim varijantama. ne nervira me nesto posebno ali volim da zaobidjem osobe tog profila i njihove osmijehe, kolko god lijepe zube imali.
gripozno izdanje...pa si ni tamo ni ovamo... a od svega temperatura najvise :(
kad mi pane kisna kap zavrat
Je li te ubila kap, jes?
posao mrzni.
Sanjah ime za novog ljubimca, i u snu bijah sav oduševljen. Al' sad na javi, nema naznaka ni od prvog slova.
Ova mrzna reklama "Mi smo dio ekipe". Premrzna je... i peksina. Makaronu (debeljka) da ne spominjem... Kako zategnu usnicu, ljubi ga majka!
nervira me sto ne znam oce li euro puci, oce li cijela eu pa i svjetska ekonomija puci... jer sad ne znam kako da se organizujem...
Ubico.
Kako bih ja volio da se zovem Coutinho.