Jedino mi smeta u novine ovih dana sto nasi samo misle o mechu sa Rumunima,da je srece da samo o Kazahstanu misle,jer ipak ova utakmica je da kazem,obavezna za dobit...a tamo(Bukurest) treba ic rastereceno
Printable View
Jedino mi smeta u novine ovih dana sto nasi samo misle o mechu sa Rumunima,da je srece da samo o Kazahstanu misle,jer ipak ova utakmica je da kazem,obavezna za dobit...a tamo(Bukurest) treba ic rastereceno
ja cu da snimin, ko svaku igru,!
samo jos ne snam kako se stava na youtube....
stjepanovic je dao 1 gol/7 utakmize ...........marko cetkovic 6 utaktimza nijedan gol
kako to ide?
Evo vidjeh da nece bit prenosa na RTCG (mech sa Rumunijom)! Bruka!
haha, pa sa prenosima gostovanja našeg nacionalnog tima se oprostite :D
utakmica u Estoniji je koštala, ako se ne varam, oko pet hiljada eura, što je desetak puta jeftinije od recimo prenosa kad igra Srbija...
brukaaaaa
ali mozda ce imati prenos preko interneta bezplatno.........dati cu vam adresu!
E ovo je stvarno bruka i sramota. Kad RTCG nema para, sto koji k.... ne daju nekoj privatnoj televiziji da prenosi meceve reprezentacije, kao sto je PINK u Srbiji!
Ljudi moji, ukljucite mozgove. Ako prenos nije isplativ, niko ga nece realizovati. RTCG ima malo vise komercijalni karakter nego sto smo to navikli, a od kad imaju frku sa pretplatama i nisu bas u stanju da nam tek tako udovoljaju u svemu. Evo, pogledajte sto se desava sa prenosima skupstine. Privatne televizije mogu otkupiti pravo prenosa, ali evo, pitam se zasto to ne cine.. :)
koliko kosta karta za sjutra?
Cini mi se 2,3 i 5.
ako nisu na trebovanje........
ako nekome budu trebale za sjever, moze uzeti karte u Switch lokal (prvi lokal do NLB banke kad se milenijum predje) isto su 2e, i karte se uzimaju od organizacije navijaca reprezentacije, a ne od posranih tapkarosa, karte ce bit od 17h u Switchu
na dvd......njemacke......preko msn dati posalem???
Promaklo mi je, ko prenosi mec?Quote:
Kazahstanci se vade
Kazahstanci su, kako poručuje selektor Arno Pijpers, stigli u Podgoricu da se “vade” za težak poraz protiv Rusije.
- Dva prva gola koja smo primili na tom meču bila su sramna. Neću da pravdam moje igrače, koji su prišli utakmici mnogo više prijateljski nego što je trebalo - kazao je Pijpers, koji, kako ističe, “zna cijelu reprezentaciju Crne Gore”.
- Opasni ste, naročito u napadu, imaćemo problema. Ipak, više se brinem o mojoj reprezentaciji, nadam se da ćemo uspjeti da se vratimo nakon poraza od Rusije.
http://www.vijesti.cg.yu/index.php?id=271060
vjerovatno RTCG2
imam jedno(tacnije,dva) glupo pitanje :missgreen:
u koliko je sati utakmica (potpuno mi je smetnulo sa uma da igramo danas) :mrgreen:
i da li je na spisku djalovic?
i jos nesto, mnogo ce mi biti drago ako simon da gol ...ipak je zasluzio a stvarno se trudi (i smanjio je sebicluk)
u 2oh je utakmica, i ne znam jel djalovic na spisku :D