I to ako :D
Printable View
I to ako :D
Još kad razbiješ eure u dinare i misliš da si milioner pa se pitaš će nesta sva ta gomila.
Kad pomenu to, pođosmo mi u Guču, ali od prvog do poslednjeg dana da ostanemo, čini mi se, 7 dana uglavnom
E sad, tada nismo znali da se tamo ide poslednja 3 dana kad je kulminacija programa, da prvih par dana uglavnom slabo koga ima sem trubača koji su nas odrađivale pjane kao mlade babune [emoji23]
Razbismo po 500 sjećam se, dinara ka pljeve, ma meleoneri...
E kakvo je to gutanje knedli bilo 4-5 dan kukavče crni, EKO mod najstrašniji mogući kod svih popaljen, ne znam ni kako se vratismo doma [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisam nikad išla na Guču ali na Beer fest jesam gotovo svaki,a vala i Egzit.E sad,posljednji put kad sam bila na Beer fest ljudi su ladno donosili dvolitarke na sami fest što je meni bezveze.Radija ga ne bi išla neko dešavanje te vrste no da tako idem.Mislim znaju ono da nagruvaju cijene za neka piva ali vala je bilo pristupačnih lokalnih.
E da,i meni nedostaje Beograd tačnije ljudi sa kojima sam prošla toliko toga u prošlosti.
Aj kad se već raspisasmo dajte i neki predlog đe izaći. Znam ono standardno ali ne može da škodi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mene su često zezali prijatelji u Beograd kako bolje znam Beograd od njih samih.Lol
Reci što te zanima,kakva vrsta mjesta?Meni je Samo Pivo u posljednje vrijeme vrh mjesto,opušteno je ima masu vrsti piva i onih te ja volim pšeničnih.
Cetinjska ulica dolje kad se ide od Skadarlije je isto vrh vrhova sve kafana do kafane u stilu koji ja volim.Splavove sam nekad voljela ali one đe se pušta elektronska muzika ja narodnjake ne volim tu će ti neko drugi dati savjet.
Hrana - Zlatno Burence tu mi je najjače jer volim više tradicionalnu kuhinju no neke novotarije po kineskim i sličnim restoranima.
Biljarda orginalna crnogorska rijec za mjesto dje se igra bilijar
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Zvalo me rano jutros Ministarstvo Pravde... nece to na dobro.
Spavah pa se ne javih.. evo ih od tada zovem 100 puta (na isti broj telefona) i ne javljaju se nikako.
pa ti ne otvaraj vrata kad dodju da odrade popis [emoji38]
Mene Ministarstvo Pravde u ove balkanske zemlje više podsjeća na ono Orvelovo Ministarstvo Istine.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Meni je vremenom Zemun,Gardoš i Kej daleko bolja varijanta od Kneza toliko je taj dio preko Gazele degradira da je baš tuga više gledati.
Jedino noću jer noću su sve mačke bijele.Lol
Evo mi pominju neku Gradsku kafanu. Ja tamo stvarno nisam bio
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
strašno mjesto nekad bi, top provod, djevojaka masa, sve 1/1 [emoji3] nisam bio tamo kad bijah u BG zadnja 2-3 puta, ne znam jel i dalje na nivou
Ulećeh na blic da pogledam odma da ti rečem tvoj je stil kafane jer moj definitivno nije.Hahah.
Zezam se izgleda ka da gruvaju tu narodnjaci i vidim od pića žestica se pije.E da,dobar je i restoran znak (?) mene vazda nerviralo kad mi dođe neko kad sam bila u Beograd pored takvih mjesta on bi u Mek.
Ahaha samo za Nikšićane.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b1b2539de8.jpg
Đe si @Solid ne viđam te.Zapostavismo i anime i nauku.
A zezam se pamtim ja detalje dobro pa i da ti se sviđela ona u Đenoviće vala tu ko voli isključivo folkaše teško da može.
E da ako se napiješ tamo ka što znaš zaboravi restorane i evo ti poznati šiš-ćevap.Kultna gužva.Hahahah
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...22f89b2d1c.jpg
6.30 eura 300 grama cvaraka u citi market tacno cu ih motat u foliju ko roche ferrero
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Na Zlatibor viđeh se prodaju na komad po 7-8 dinara, sem ako nije patka, haos se čini...
Lažna slika
pobise se na x oko pranja intimne regije, ovo se nije desavalo od izbora
Kad legneš u 20.30 pa se probudiš u 5.30, osjećaš se vrlo.
https://www.youtube.com/watch?v=4A-P7fOgB7o
...osjecash se...mladje?:)
Ne nego lako, poletno, energično.
Što je ljudima sa tim mlado, staro... Moram reći da obraćam pažnju kada sam napolju na ljude, muškarce i žene koji imaju 2,3 puta moje godine ali su vrlo vitalni, kreću se, nemaju još uvijek ono "ukočeno" držanje već jako fino nose svoje godine i nemaju potrebu da budu mlađi nego što jesu, prosto - jesu. Sa te strane nemam problem da budem svojih godina i radujem se godinama koje će doći đe ću i ja isto tako da budem fluidna u skladu sa mogućnostima jel :D
Kad bi spavala duže od mojih maksimalnih 5h znala bi da je to sve bio samo san.
Generalno 5h dobrog spavanja je više nego dovoljno, ali nekad treba viđeti i komirati se ciljano ka beba.
Tesko mi je da ukapiram da jedan restoran koji dobro posluje, ne moze da plati fotografa da fotografise jela koja su u ponudi.
Al' mi je jos teze da ukapiram da isti taj restoran ne moze da plati fotke $1 vec krade sa 'stock' agencija i to bez trunke srama.
https://scontent.fbeg7-2.fna.fbcdn.n...3Q&oe=659666EA
https://i.ibb.co/WVSYLns/53229486-10...81480704-n.jpg
Znaci ne samo da koristis fotke koje nisu iz tvog restorana (nikakve veze sa njim nemaju) nego jos ne mozes ni $1 da ih platis.
Ako neko zna gazdu, neka mu prenese da se ne bruka i ne ciganise ovoliko.
Prolazi?
Pa mi i dan danas po drzavnim ustanovama imamo ovakve 'stock' fotke... Znam da je po bolnicama bila ona dje kao doktor prima mito, da se prijavi korupcija. A na aerodromu i po nekim bankama je bila ona da se ceka ispred zute linije.
Vecina tih koji bi trebalo time da se bavi nemaju pojma ni sta je 'stock agencija' niti bi im bilo ista cudno sa ijednom od tih fotki, ukljucujuci i ovu sto gore postavih.
Da nije tragedija bila bi vrh parodija.