http://24.media.tumblr.com/aa8ea4821...691o1_1280.jpg
Printable View
Mi do sad nismo nista posebno napravili.
Racunaj da smo pobijedili kuci i izvukli bod u gostima. To ne djeluje tako jer smo pobijedili u gostima Ukrajinu, pa se podigla euforija.
Ukrajina i Poljska tek knjize po 6 bodova sa San Marinom, Englezi 3.
Mi sve i da dobijemo tamo mozda gubimo s vecom razlikom i ako se kiksa u Poljskoj nervoza samo takva.
Teoretski mi mozemo da ne izgubimo nijednu do kraja, ali ni Spanija ne racuna na bodove protiv Finske, ne znam zasto bi mi protiv Engleske, Poljske i Ukrajine.
Svaka čast za odradjen meč :D !!! Sad igramo sa Englezima da ostanemo u trci za prvo mjesto ( na Wembley bi se odlučivalo ) ali nam je utakmica protiv Ukrajine zapravo najvažnija u cijelom ciklusu ( čak puno važnija nego protiv Bugara prošli put ) jer bi pobjedom osigurali baraž :D ...
Uh, luda zemljo... Ova noć je sve! Pobjeda i još 3 koraka smo bliži cilju.
"Da parkiramo autobus pred našim golom", saglasio se Vučinić. "Na palac loptu, pa šta bude!", dodao je as Juventusa.
“Sokoli” će biti oslabljeni i neigranjem desnog beka Sava Pavićevića, koji takođe nema pravo nastupa u narednom meču zbog sinoćnjeg žutog kartona u Kišinjevu.
savic desno, dzudo u sredinu... novakovic umjesto pekovica i eto
Uff teska utakmica ali 3 boda su najvaznija. U utorak neka se pobiju sa Englezima pa sto bude :)
Mirko 10 lopti upropasti i onda ga uvali, tipicno za njega. Zao mi je sto ga Joveta nije uvalio ali je odradio dobar posao nocas.
Prvo je bila priča da je Poljska jača od Ukrajine u grupi a sad kaže:
"Prije nekoliko dana sam prognozirao makar remi u Poljskoj, ako ne i pobjedu Ukrajine. U dobroj smo poziciji, ali ima još dosta da se igra".
ps: nešto je prelomio selektor u medjuvremenu :D
"Sokoli" će biti oslabljeni i neigranjem desnog beka Sava Pavićevića, koji takođe nema pravo nastupa u narednom meču zbog sinoćnjeg žutog kartona u Kišinjevu.
Zbog čega Savo ima poseban tretman ???
Pa ne bas sjajna igra protiv Moldavije prvo poluvrijeme podsjetilo na utakmicu protiv Poljske previse bezglave jurnjave sa Moldavcima a olako pustanje suteva Moldavcima kad god im se svidi, nego dobro tri poda su tri boda.Svaka ovako bila do kraja kvalifikacija.
A mi smo inace poznati po lijepoj igri i da svakoga lagano dobijamo.. :)
Velika tri boda! Bravo momci..
savo pavicevic ima pravo da igra protiv moldavije...i konacno da od nekoga cujem da se pita sto je takva euforija kad mi pola posla nismo zavrsili!?neko je vec pomenuo,ali svi zivi vec pakuju kofere za brazil sa pricom da sigurno idemo na svjetsko...a ja opet ne razumijem zbog cega su tako sigurni?? jer mi uopste nismo puno ispred poljske i ukrajne!!!
Ne smijemo zaboravit da Poljska i Ukrajina tek treba da igraju sa San Marinom i upisu 6 bodova. Poljska igra vec u utorak, a Ukrajina sa Moldavijom koju ce vjerovatno dobiti i eto ih i jedni i drugi na 8 bodova.
Da izguramo makar remi sa Engleskom pa da se Ukrajina obavezno dobije u jun.
Ljudi kao sto ste ti i vlado su mi potpuno nejasni. Zar jednog jedinog trenutka ne mozete da uzivate u radosti koju nam ovi momci poklanjaju? Nije niko blesav da misli da smo vec kvalifikovani, ali nijesmo ni glupi da tracimo razmisljanje na to u ovim divnim i radostnim momentima. I zato je euforija potpuno opravdana, i zato cemo da
http://www.youtube.com/watch?v=oq7AoCiF8Uc
Mislim da cemo tek da slavimo u utorak :)
Uzasno vrijeme, uzasna utakmica, ali pobjeda je tu. I ovako je i najbolje.
Svi su manje-vise slabo igrali, ali su se trudili. Po meni su Damjanovic i Simon uz Basu najbolji bili. Volkov i Vlado Bozovic su toliko losi i ograniceni igraci da je to smijesno, isto i za Sava vazi koji se plasi da ga neko ne zajebe u duel pa nece da udje ni u jedan. I kao muva bez glave ide samo dolje-gore. Kasalica i Zverotiv opet nejasne stvari rade, dodju na super poziciju za centarsut i nece to da urade no komplikuju samo. Mirko je masu akcija pokvario ali dade na kraju go kao sto i inace radi, i bravo mu za to. Ali meni je on mozda i najgori bio nocas. Jovetic se nesto trudi ali ima neke blokade nesto ga nece. Pekovic se ponio potpuno nenormalno i bas me razocarao. Sad je sve na Zverki i Mitru u veznom redu.
I moram opet spomenuti retarda koji namiguje na himnu, ono je bruka i sramota sto on radi. Kakav anti-fudbaler, sve sto je mogao da usere je usrao, uzasan je, ja ne mogu da vjerujem da se on zove u repku. Sramota!
Sad ce Englezi da nas dobiju vrlo vjerovatno, realno tu nemamo sansi. Ali eto, cekamo septembar i te nove meceve i nadamo se najboljem.
Ko me vidi u utorak na stadion neka slobodno dodje da me pljune.
Da ja gledam Vlada Bozovica, Volkova, Kasalicu, Damjanovica, Brnovica i jos neke... TO NIJE CRNA GORA
Takvima srecom nije ni mjesto tamo, win - win situacija.
Moldavija vs Crna Gora ...snimak utakmice sa RTCG i sa youtube kanala....
Snimak sa RTCG je iz dva dijela a snimak sa youtube je u jednom...
...utakmica će biti dostupna pet dana za skidanje a onda se briše sa stranice...Quote:
Cus nemamo sansi, e pa svasta. Englezi su inace strasna reprezentacija, nisu skloni kiksevima i dolaze u najjacem mogucem sastavu. Nemaju oni kadrovskih problema, imaju zastrasujucu igru, leprsavu, atraktivnu.
A sto te boli *****, oces li da Brna bude ka Mihajlovic retardirani, da ih uci da pjevaju ili treba da igraju i da crknu za dres reprezentacije? Dok god oni prolivaju znoj i krv i dok god rade stvari koje su objektivno iznad njihovih mogucnosti vas nekoliko pljujte i hejtujte, a 95% neostrascenih ce gledati, navijati i sto je najvaznije bodriti ove momke.
Ja prvi ne volim Bozovica ali uopste nije bio los danas, o Mirku da ne pricam, koliko se puta vrnuo na 30 metara od gola da je uzme i da nesto iskreira. Cudno li je u pm sto je gubio lopte kad Moldavci igraju bunker, a stadion natopljen da natopljeniji ne moze bit'. Mirko nevidljiv vele, e pa svasta. Ne znam samo sto su neki ocekivali, 0:4, 0:5? Kako ne, nije ovo San Marino, Malta, Andora, Farani.
A ovi sto pljuju Brnu mogu da mu punu da ne kazem dje. Ne zna Brna, ne zna taj. Prc.
Meni jos jedna stvar nije jasna!?ima li ko u nasem savezu(presednik,trener,sekretar,cistacica....)da skrene paznju onom majmunu od vlada bozovica da ne namiguje na himnu?on to radi od pocetka,a niko ne reaguje...a pored toga sto je debil vese blage nema!!!i opet ga stalno zovu...ja to ne mogu vjerovat!
Jos ovo, nema veceg nepostovanja reprezentacije od onoga sto je cinio Cico Kranjcar. Brna je za njega gospodin na kvadrat. Opekao se, naucio na svojim greskama i evo sad takticki prilicno dobro priprema ekipu. Izgorio je kad je sjeo na klupu ali je zaista napredovao itekako. I on i svako normalan zna da mi nemamo luksuz da se odreknemo nekoga. Podsjeticu vas, mi smo "trebali" da budemo u rangu ove Moldavije po nekim najavama zar ne? Da namoucimo, otkinemo nekome bodove i to je to. Dje smo sad? Drugi sesir, dva ciklusa se borimo za prolazak dalje, a daleko od toga da smo se obrukali i pod Filipovicem. Jbg ne da se uvijek, evo nam se sad vraca ono gubljenje bodova u prvom ciklusu, tako je to u sportu. Ovo sto oni rade je cudo, cudo i opet ne valja. Djelji Brna, samo djelji!
Samo hladne glave protiv Engleza. Ovo je nocas bilo mnogo tesko...Uz malo srece, pobjedismo. Ukrajinci nam povecali sanse.
Nije lose, nije lose...NAVIJACI MORAJU DA BUDU NAJBOLJI STO MOGU PROTIV ENGLEZA.
Opet po kisi... http://www.accuweather.com/en/me/pod...orecast/300169