Potpuno je u redu bio i pade mi juce sa male visine na tepih, i mozda se milimetar podigao ekran od polovine ka vrhu.
Poci cu sjutra da provjerim negdje, hvala :)
Sent from Nokia 3310
Printable View
Potpuno je u redu bio i pade mi juce sa male visine na tepih, i mozda se milimetar podigao ekran od polovine ka vrhu.
Poci cu sjutra da provjerim negdje, hvala :)
Sent from Nokia 3310
Kupila sestra po prvi put iPhone i sad pada na mene, porodicnog it sluzbenika, da joj pripremim to cudo. Najvise me zanima kako da prebacim brojeve sa G naloga i kako da namjestim US appstore.
I je li obvezan iTunes za prebacanje slika i cuda ili moze nekako bez njega, a da telefon ne bude JB.
Prvo skini sa oba tel MyContactBeckup i onda tu napravis kopiju i saljes na mail i onda skida tel sa maila cim se ulogujes preko iPhone-a
A za drugo DA
Sent from my iPhone 6s Plus
Ne, ne ...prilikom aktivacije staviš usa, a posle dodaš još jedan email nalog tj. gmail.com i odabereš sync za kontakte.
Mogu kontakti sa gmaila direktno, sve ih pokupi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
itunes ti treba na kompu a mozes i preko itools-a da prebacujes sadzaj iz i u tel.
Cek, ako sam dobro shvatio za kontakte, samo dodam gmail kao mail nalog i on ce automatski to da pokupi.
A za us appstore nalog, kako se on otvara?
Samo dodas gmail nalog i onda imas opciju za sync kontakta, mejlova, bilo cega..
Za appstore nalog otvoris apple id sa nekom US adresom. Umjesto Montenegro stavis USA, state NY npr, i onda nadjes na google neku NY adresu i dodas.
Ima negdje malim slovima opcija skip ili nesto slicno, ne sjecam se tacno. Uglavnom mozes otvoriti nalog i bez kreditne.
Možeš i bez kreditne.. Samo kreni da skidas neku free app... I onda klikni da nemaš nalog tj da ga kreiras... S tim da moraš staviti br neki i postal code da se poklapaju :D koristi Google
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Fala vi ljudi, zavrsih joj nalog i kontakte, ostalo neka se sama snalazi :)
Kako ide proces kad je telefon zaključan na određenu mrežu? Još par mjeseci je zaključan, kako se to otključava kad istekne?
Podneses zahtijev operateru za otkljucavanje, zakonski moraju to da urade.
Zaključan mi je telefon na 69, e sad me interesuje oću li moći da koristim srpski Telenor prije isteka ugovora ili jedino naš?
Jedino nas. Poyyy
mislim da ces moc i srpski jer telefon iz telenora iz srb radi na nas 69
Ima li ko u cg da radi ovo http://bgr.com/2016/02/04/16gb-iphone-6-memory-upgrade/
Ima li neko problem sa kamerom posle update na 10.0.1? Kad je otvorim posle par sati od zadnjeg korištenja, kao da se zaledi na par sekundi.. dešavalo se to i na 9.3.5 ali bas rijetko, sad je pocelo dosta često.. iPhone 6s je tel
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Ja na SE, desilo mi se prvi put od kad imam tel sa tim sto je meni crno i morao sam da izadjem i udjem
Imao si problem prije update posle nisi? Pa i meni je, muka mi da ostavim tel u telekom da pogledaju o cemu se radi, a istice mi garancija za mjesec dana
Idi u iCentar. Oni ce ti odradit dijagnostiku, daju ti telefon i posle te zovu kad im stigne novi.
Ja sam tamo kupio novi telefon, i posle ga zaboravim na krovu od auta i padne. Polomi se ekran, ja podjem i zamijenim telefon i sad ovaj zamjenski ima taj problem. U ponedeljak dolazi majstor pa cu ga povest. Inace upoznati su sa problemom.
Kupljen je u Telekomu, moram njima ostaviti tel, ili mogu u iCentar odmah?
Mozes.
Ja cekam moj evo 3. nedelja tako da ne dajutel pa cekas da dodje novi nego ti uzmu postojeci pa cekas drugi a ti se snalazi za tel
Nije bilo tako, i tako ne bi smjelo da bude.
kukuuuuu kako je losa kamera na iphone 6... taman je u rangu s4 :D
U iCentar možeš da biraš oćeš li da im ostaviš telefon dok ne stigne novi, ili ga uzimaš na dalje korišćenje pod uslovom da, kad stigne novi, telefon bude u istom stanju...bez dodatnih oštećenja.
Ko hoće, može da se dogovori sa njima, da telefon kod njih ostaje svega 2-3h...koliko traje ta dijagnostika.
Ja sam trazio to ali mi je Danilo licno rekoa da ga mora uzeti par dana na dijagnostiku i da ga salje u apple store i da moram cekat novi
Onda ga šalje za Madjarsku..samo da im se ne zagubi pošiljka...ja sam čekao mjesec dana.
Najblizi Apple Store je u Milano geografski gledano,ostali su sve reseleri
sta mislite o ovome? http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...8b11b86097.jpg
Jednoj prijateljici se pojavilo ovo u obavjestenjima na iphone ali u Viber aplikaciji nema registrovanog poziva... kasnije je nestalo i u obavjestenjima... zna li neko nacin kako se ovo salje i da li shvatiti kao stvarnu prijetnju?
Neko je umjesto imena stavio "Docicu i po tebe SMRT". E sad, ne znam da li radi opcija Delete for Everyone za propusteni.
znam to nego je ovo kao neka prijetnja koja se pokazala samo u obavjestenjima na iphone, u viber aplikaciji tog poziva nema
Pa ako radi Delete for Everyone opcija, ako je taj neko izbrisao propusteni poziv, ono je ostalo u notification ali kad je tvoja frendica otkljucala telefon poziva nije bilo.
Od kad prebacih na 10 samo muka. Sad mi i ne zvoni sa vremena na vrijeme pored toga sto kamera zamrzava. Sto da cinim
Vrati na 9.3.5.
Kako dodati jos jedan broj na iMessage? Kad pokusam da dodam broj, treba da se izabere Country ali tu nemam Montenegro, a ne mogu rucno da dodam country code?