Drug hoce da se registuje na forum i ne uspjeva mu zadnjih 10 dana,trazi mu da ukuca priliku registracije zadnje slovo sa slike i on ga ukuca i onda mu prikaze da je greska da nije dobro ukucao,moze li mi neko reci o cemu se radi?
Printable View
Drug hoce da se registuje na forum i ne uspjeva mu zadnjih 10 dana,trazi mu da ukuca priliku registracije zadnje slovo sa slike i on ga ukuca i onda mu prikaze da je greska da nije dobro ukucao,moze li mi neko reci o cemu se radi?
Pise: Koje je zadnje slovo ove receni i ja ga unesem i onda kad kliknem dolje na ok ispadne ovo
- You did not enter the correct format for the Zadnje Slovo field. Please read the field description for the expected format.
- A required field called Zadnje Slovo is missing or has an invalid value.
Upiši E, jadan ne biooo.
Stani stani, ko ga unosi, ti ili drug?
Kako da promijenim mejl adresu i PW (ne znam pw mejla) jer mi je neko preko istog usao na forum i dopisuje se s mojeg nika (vidjoh par PM-ova ostale je obrisao, al iz poslatih zaboravio da obrise). Takodje ima jedno 5-6 postova koje je okacio (al sam obrisao). Nisam bio tu 3-4 dana i jutros ulazim i gledam PM-ove. A nikom nisam davao PW... ako moze ko da da informaciju da rijesim ovo sto prije.
Hvala
misliš na fotografije uopšte?
Nije to nista sto je na druga mjesta kaceno....
Kad pokusam da promijenim mejl javlja mi ovu gresku:
vBulletin Message
The two email addresses that you entered do not match.
A copy paste odradim da ne kucam ponovo?
A znaci sad ti je sluzbena prica "neko mi je koristio nick na forumu"
A kako tom nekom i tvoj logo za fotografije?
Kako si samo premazan...
Brate ako ti se neko dopisuje s nika i kaci po forumu sto oce onda je to "sluzbena prica"
Onda sad nesluzbeno razgovaram. Dal smijem da okacim PM-ove? Jer je to "zabranjeno"?
okaci
Zabranjeno je postavljati privatne prepiske, a nesto i ne vidim kakav i cega bi to bio dokaz.
Bronx je od početka neshvaćeni umjetnik.
A i to sto kazes. Kakav to moze bit dokaz da to ja nisam pisao? Nikakav kad je moj nik al evo promijenih mejl i PW uz malo natezanja jer nije htio da prihvati mejl adresu.
Inace neko je ladno nudio usluge "zarade preko kladionice". Niti se bavim kladionicom niti sam ikad isao u iste niti znam popunit tiket.
pa jesi li ti postavio fotografije na fotouopšte?
Sto se desava sa nalogom, ne mogu da pocinjem teme nove niti da odgovaram na postojece, u stvari nista ne mogu sa njim od kad sam ga napravio:)
Dobro prouči pravilnik:
https://forum.cdm.me/showthread.php?...avilnik-foruma
mogao bi nam reći SVOJ nalog?
oce li mi neko rec odakle ova invazija naaalooga novih ovoliko odjednom?! poluuudjese me!
Izgleda provalili da je ovo najvece oglasno odeljenje u drzavi...
a sto je to, brate, odjednom svi nesto imaju da prodaju!
neće dugo:)
Evo ga opet ovaj spamer bas se navrzao na forum
https://forum.cdm.me/showthread.php?134374-Velika-namjestaljka-iz-evropske-lige!!
https://forum.cdm.me/showthread.php?134376-Velika-namjestaljka-iz-evropske-lige!!
Ja imam mali problemcic da ne mogu cukeljat sa Mozile, pa biK to da rijesim ako moze kako?
Sve mi ucita normalno osim onog prozorceta za cukanje, tu je samo blanko prostor...
A ne biK mijenjala pretrazivac zbog toga... Pa ako Vi nije tesko... ;)
I men ije bio taj problem. Riješio sam ga tako što sam unistalirao Mozilu pa onda cclenaerom prošao pa restart pa instal Mozile.
Ili jednostavno platiš kafu, i ja ti to odradim. :P
Izgleda je moja Mozila pravila pauzu samo, nisam bila tu par dana i sad vec sve radi kako treba :D
Ne bi da budem dosadan ali posto su mi ovi kladioncarski spameri mrzni opet imate jednog te istog koji vam zatrpava teme konstantno cudi me da mu ne mozete blokirati pristup.Da ne linkujem imate ga na podforumu Titograd i Ekonomija
sto je zakljucana tema Kvalifikacije za LS i UEFA ligu Evrope ?????
ovo vjerovatno nije pravo mjesto,ali se bas nesto tesko snalazim, i ne znam kako da ostavim oglas,pomagajte?!
Pročitaj jasno naznačeno uputstvo, kao svi ostali.
I da odmah napomenem - ako probaš da "nabaciš" 50 postova na brzinu, proći ćeš kao svi koji to rade: ban s foruma.
Problem sa postovanjem:
http://www.dodaj.rs/f/3g/c7/V5AGFLM/screanshoot.jpg
Imala isti problem, probaj drugi pretrazivac ;)
Ima li opcija za iskljucenje privatnih poruka?
settings-general settings-private messaging on/off
Hvala.
Odradjeno.