Mislim da moras imati instaliran i iTunes, jer sa njim dodju drajveri za iPhone...
Printable View
Ponavljam, mogu li sam da uradim otključavanje telefona bez stručne pomoći i bez X kartice?
Bez X Sim kartice, jedino moguce otkljucavanje ti je factory unlock - plati se odredjena suma, u zavsnosti sa koje je mreze iPhone (tj. na kojoj je mrezi zakljucan), saceka se par dana, potom se tel konektuje na iTunes, i postaje SIMFREE...
Na koju je mrezu zakljucan?
Imam neki i4, radi na Gevey za sad odlicno. [sestra ga koristi pa mu i nije tesko]
Mnoge aplikacije ne mogu da instaliram jer trazi update softvera.
Sto da mu radim?
Na kraju krajeva, koliko je factory unlock? Sa ATT je.
4.2.1
03.10.01
Imas PM...
Moras ga update-ovati makar na 5.1.1 da bi ti radila vecina aplikacija. To mozes na 2 nacina:
1.Mozes da sacuvas baseband tako sto napravis custom ROM - preko Redsh0w-a, ili Snowbreeza, i onda ce ti i dalje raditi Gevey;
2. ili da uradis factory unlock - mislim da je za AT&T otkljucavanje bas DZABE - oko 15 dolara...
moze li se 4S spustit sa 6.0.1 na 5.1.1 i kako?
Fala, probacu śutra
Sent from my iPhone using Tapatalk
Smijem li ja da pitam zasto se vracas na 5.1.1?
Ja moj ne apdejtovah jos na 6 pa eto radoznalosti malo.
predepostavljam da je u pitanju jailbreak ;)
Jbg, bez sacuvanih SHSH blobs se ne moze bas nista :(
Nista, za sad koristi ovaj TETHERED jailbreak koji postoji za 6.0 i 6.01., ja ga koristim na i4...Sve funkcionise, Cydia radi perfektno, samo kad ti se resetuje tel ili iscuri baterija - moras ga botovati tethered, uz pomoc RedSn0w-a, da bi ti radila Cydia i aplikacije sa nje...
Umjesto SBSettings (koji polovicno radi na 6.0.1) koristi NCSettings (meni je jos bolji od SBS).
mozes li postavit link okle da skinem to i kako da instaliram?
Za 6.0.1 imate semi-tethred, znaci ako vam se iskljuci/resetuje telefon, radi vam sve sem cydia, aplikacije sa cydie, mail, i safari. Znaci telefon ka telefon je funkcionalan, tako da ako ste nedje dje niste pri kompjuteru, nije secer u vodu sto se veli...
To nije semi tethered, nego TETHERED.
Untethered je kad moze da se upali bez kompa.
Zapravo, u pitanju je Semi-Tethered.
TETHERED je kad ne moze UOPSTE da se ukljuci bez kompa, dok SEMI-TETHERED moze (ali ne rade navedene stvari: Cydia, Safari, etc...).
http://www.idownloadblog.com/2011/10...red-jailbreak/