Placam opremu, start paket i hbo+ adsl i to je dosta tako da sigurno ne bih koristio kad vise krene CDM ako bi se dodatno placao .
Printable View
zakaci neki satelitski reciever pa uporedi sliku sa njega i sa Extra tv ,vrlo lako je uociti da je slika tamnija na Extra tv.Molim te da probas da ucinis, a ne ovako "Mi znamo sto je najbolje , a vi vidjite to sa podesavanjima televizora". Nece biti da je tako Sale, nemozete pricati o vrhunskom servisu, a na svaku sugestiju kritiku "A dobro je to". Nije dobro:mad: Ako ste bolji od losih ne znaci da ste dobri, a vrhunski niste sigurno
STo je ovo, ne radi mi Extra nikako, evo jutros nije radilo, pa je doslo na par sati, pa evo vec sat i vise ne radi! A sa time ni internet ne radi.. A moram li vazda Bilo dje paket ukljucivat'... Ufff :(
ja ne zanam sto je sa ovim ljudima,sto se sve zalite nesto na sliku,kad je slika savrsena....pustite sala malo da dise...
Na sliku kojeg kanala?
ne znam ja,meni je extra na svaki....
E ne znam.. Nemam ni interneta ni Tv-a, stoji mi na sred ekrana crveno podebljano X :D Koji je ovo.........?
Evo cijeli dan ona odvratna slika na tv nova , mora da sad kao na pocetku dobijate od emitera tako los signal:D , na happy/kosava i dalje danima slike ima tona nema :confused: . Ako se poredite sa 88M koji je katastrofa onda je to zalosno, pogledajte malo Max tv koji je klasa za vas a ista ste porodica (T-com).
max tv je bolji po meni od extra tv,ima bolji izbor kanala...
Po cemu je Max tv tehnoloski promasaj ? Evo i nasa Extra tv ima nesto vise od 16 odsto korisnika pa niko ne kaze da je tehnoloski promasaj . Max tv ima odlicnu ponudu kanala , kao i 5 HD kanala .
NOVA ne valja, RTL ne valja, SLO1 ne valja, HRT1 nije kao sto je bio, HRT2 nije kao sto je bio, OBN cas ga vidis cas ga ne vidis, HAPPY ne vidis. Sve ovo gore je jer ekipa iz T-come ne vidi dobro, ne zna, ne umije ???
I kod mene je na Happy bez tona sa slikom...
Na B92 mi se vratila slika tako da je sada ok...
Razmisli malo. Procenat korisnika nema veze sa tehnološkim promašajem.
U hrvatskoj je Max TV proglašen za promašaj godine jer je loš kvalitet usluge bio. Sistem je bio nestabilan, mnogo problema, potpuno su nepsremno krenuli u realizaciju svega.
Uostalom časopis Bug je objavio članak o tome pa malo pročitaj.
A imaš i jedan mail zadovoljnog korisnika koji je obišao hrvatsku ;)
predlazes sebe?! I sta bi sa obecanim strajkom dok se ne izaberu novi moderatori (kad ti vec kolege iz tvoje firme zabushavaju :p )
1x
ali hoce uskoro, a?
2x
opa, istomisljenik :cool:
3x
E da, da i ja kazem: uzimam Extra TV! USKORO! :lol:
Evo moram da kazem da mi se poslije odredjenog vremena komsija totalno razocarao....kako kaze ``nema dja`olji kanal`` ... pa dodaje da uziva u funkcijama...ali da dodje kod mene kad hoce da gleda TV ;)
Samo Viasatove da dodaju i super ce biti! :)
E danas dolazio covjek iz tehnicke, ne znam sta gledaju ljudi koji ih zaposle, stvarno mi nije jasno.. Rijec engleskog ne zna, a o ostalom.. Eto znao je da popuni formular iz drugog puta i zamijeni ruter...
To su monteri, a ne ljudi iz tehnichke podrshke
Ne znam sto je kako, znam kako se predstavio, no eto.. Glavno je da sada radi.
Sto je ovo :mad: Ovo se ne moze gladati vise :mad: NAPRAVITE NOVU :mad:
Ej stvarno nije mi jasno zasto imate problema sa tv nova, pa ljudi ako taj transponder ne valja onda vidite sa njima za neki drugi jer nova ima na 2 satelita, nije valjda da hvatate signal iz Herceg Novog sa kucnom antenom. Cudim se kako ovako na glup nacin snizavate sebi rejting, pa cak i rejting tehnologije koju koristite. Pohvale na racun noviteta ali ovakve sitnice stvarno kvare cjelokupan dozivljaj. Prosto me sramota da stavim tv nova kad mi je neko tu a pohvalis se da imas extra tv hmmm...