fino zakačih ovaj link -
https://mnse.me/upload/documents/iss...nta%202022.pdf
str 4, i ogradih se u slučaju da griješim. kolege koje su malo bolje upućene od mene u ovo su takodje slične stvari postavljale. aj neka sam ja za dps pa da rečeš kako miniram djuku al neće biti baš da su još neki. eo @hercules može bolje objasnit
firme koje vode rekorde postavljaju u zapošljavaju po dubini svojih glasača. pošto se ne zna da li su ih više zaposlili u epcg il rudnik
ljudi traže apsolutno sve. ima li pravo neko iz Spakine stranke da pokuša da vodi epcg? rudnik? možda malo bolje to bude radio. Bošnjaci su po tom pitanju kao df, ja to napisah par puta odje. nikakve razlike nema medju njima kad treba državne resurse da trošiš. df je svom jačinom iskoristio sistem dpsa i nastavio da jaše tamo dje su ovi ostali. to što vama dfovcima smeta kad se to reče, nije moj problem
df nije postavio Zdravka Krivokapića na mjesto premijera niti na čelo liste. pa jel Medo onog prvog dana rasprave kad smo dobijali novu vladu svašta rekao za njega? pljuvali su ga svi iz dfa, doslovno su ga minirali od prvog dana rade te vlade. Zdravka Krivokapića je na čelo liste postavio Amfilohije, i samo zahvaljući njemu je ta koalicija dogurala do tog broj glasova. eo na ovom forumu imaš priličan broj ljudi koji je '20 glasao tu koaliciju samo radi Crkve a onda za lokalnim u PG, predsjedničkim i sad parlamentarnim glasali za es il dcg. koliko df radi dobar posao pokazao je rezultat u NK iz juna ove godine kad je masni vepar imao 4 iljade manje glasova od dpsa. a čoek vlasnik grada eo 2 godine i opet ga ovi tule [emoji3]
problem vas pristalica dfa je isti kao onih dpsa. samo je vaša stranka najbolja i samo ona radi u interesu Crnogoraca/Srba. samo što i dps i ove tvoje zabolje briga za Crnogorce i Srbe, no samo gledaju da napune svoju zicagu. pa onda kao rezultat toga imamo vas koji branite Gvozdenovića ili Pipuna
Sent from my iPhone using Tapatalk