novak djokovic-federer- 18.00 h, mada kazu zbog kise moguce da se mecevi odloze pa da se finale igra u ponedeljak!!!
Printable View
novak djokovic-federer- 18.00 h, mada kazu zbog kise moguce da se mecevi odloze pa da se finale igra u ponedeljak!!!
[/quote]Originally Posted by OCTAVIAN https://forum.cdm.me/images/buttons/viewpost.gif
Na srecu Federera, njegovi navijaci nisu kao navijaci pojedinih koji ga podrzavaju samo dok dobija a pljuju cim izgubi, vec navijamo za njega makar izgubio svaki preostali mec do kraja karijere - zato sto je zasluzio toliko![/quote]
Auu, kakva dva vrhunska komentara. Odavno se ne ismijah ovako.
Jes, samo poraz federera izaziva platonske emocije i ljudi se ne mogu opasuljiti po dva dana. Sa druge strane, mecevi u kojima ostali teniseri tijesno izgube, i ne samo teniseri vec i ostali sportisti i ekipe, ipak ne generisu takva emocionalna stanja. Stavise, ljudi u tim situacijama igraju crnogorsko.
Nisi dozivio, ne znas!
Decko, malo pazljivije procitaj komentar. I djokovic je prosle god gubio u finalu us opena i to jedva posle milion mec lopti, i od rafe jedva u 1/2 finalu na olimpijadi i jos mnogo drugih meceva ne samo njegovih, vec i reprezentacije i drugih sportova. Ne ides valjda u toliku krajnost da mislis da samo federerovi navijaci mogu (ili su mogli) to osjetiti. Daj, molim te.
slazem se da je ovaj komentar ipak bio prejak, ali ne vidim sta je to bilo smijesno u mom komentaru? Podji na B92 Sport ili Blic online, pa potrazi komentare Noletovih navijaca nakon ispadanja na Wimbledone-u, ili na nekim Masters turnirima u ranim kolima, pljuju ga kao da nije njihov, i to oni isti sto ga dizu u nebesa kad dobija. A pokusaj da pronadjes jedan negativan komentar o Fedexu od nekog njegovog navijaca, bas bih volio da to vidim. O tome ja pricam.
Nije mi smijesan dozivljaj, vec to sto mislis da si to samo ti dozivio i navijaci federera.
A za ove mec lopte, znaci pojma nemas. Djokovic je prosle god izgubio 3:0 ali je u prva dva seta oba puta on servirao za set i imao je na kraju meca po statistici 14 set lopti. I sam federer je rekao da 3:0 uopste nije realan rezultat. Bila je to pobjeda na iskustvo. Vec na Aus Open Nole ga je dobio.
Koji li ce od vas dvojice da likuje nocas... :rolleyes:
Vjerovatno podrzavaoci federera. Imao je lakse protivnike (iako je tesko izlazio na kraj sa njima), manje je vremena proveo na terenu, imace nocas svu publiku uz sebe... Djoko s ovakvm pritiskom koji nosi na ledjima ovih dana, tesko...
Nije došlo do pomijeranja, u 6 je?
3:1, odma brejk
EDIT: uuups...4:1, odma 2 brejka
ajmo Noleeeee
igra se u 3 dobijena seta.....nista nije gotovo .
Prvi set 6:3 sad 3:1 za Djokovica. Ja se i dalje drzim svojih prognoza.
ajmo Noleeeeeeeeeeeeeeeeeee
Meni samo nije jasno zašto ljudi toliko dižu u nebo nezavisnost Crne Gore od SCG a sada navijaju za srpske tenisere ? Mislim da ako su Srbi i Crnogorci braća onda bi trebalo su braća po svim pitanjima međudržavnih odnosa. U svakom slučaju hvala na podršci. ;)
A inače, Nole će morati sada da da svoj maksimum a Jelena nema baš mnogo šanse protiv Serene, ipak je ova mnogo žilavija.
1-1 u setovima. ne znam ko je bolji jer dosta slabo igraju obojica.odoh an fudbal a fed i djoks neka su mi zdravo