Hvala na info !
A imam oko kuce na selo sto je zaraslo. Debljine mozda kao drska od usisivaca. Zato ne bih sad uzimao neke skupe.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Hvala na info !
A imam oko kuce na selo sto je zaraslo. Debljine mozda kao drska od usisivaca. Zato ne bih sad uzimao neke skupe.
10m bagremovih sam jesenas isegao, plus oko voca itd. Na akciju bila oko 100eura
A za tu debljinu ti mogu i one male na baterije, e sad zavisi koliko imaju posla tj koliko ce trajat baterija.
Edit
Evo ti je sad, 90eura na akciju. Lanac uzmes 15-20 dobar. Stilov ce ti recimo te debljine grdilo izrezat bez ostrenja.
Još jedan glad za Graphite
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ako ti je to ka drska od usisivaca..uzmi dobar kosijer, ne pali segu za toliko :) Osim ako nemas jos sto deblje,...Ja sam pristalica kvalitetnog alata, tako da bih ti preporucio Stihl. Ali Eto Dutch ima iskustva sa graphite, pa bi ti svakako bilo bacanje para za stihl, ako nemas sto ozbiljnije da radis.
Nema vala nista deblje n'o nemam zivota vise pravo da ti kazem. Gledam da olaksam sebi makar to. [emoji23]
Drugi put mi je danas da sam išao do trebinja. Uzeli nešto odjece i iz prodavnice bingo, dm i sl. Na CG granicu pitali imamo li sta da prijavimo rekoh imamo stvari iz tih i tih prodavnica. Međutim pitao me imam li akcizne robe. To mi je nov naziv za neku vrstu robe i stvarno ne znam i pitam ga sta je to on veli kad ne znaš onda sigurno nemaš i pustio me.
Imao sam sa sobom nesto od namirnica iz binga i koji gazirani sok plus jedan liker alkoholni.
Sad pitanje za vas ko zna najtacniju informaciju i najnoviju. Prvo za alkohol smije li se unositi ako da koliko i kako se prijavljuje kao i ostale namirnice iz marketa sta se radi i kakvi su postupci?? Hvala unaprijed
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Doći će ga dnevnica skuplja nego šega
Duvan i alkohol su ti akcizna roba jasno je definisano koliko smiješ i kojim prevoznim sredstvom da unosiš iznosiš za određene države.
Vidi na sajtu uprave carina.
https://info.carina.co.me/informacije-za-putnike
Kod alkohola ti igra ulogu i sadržaj alkohola obrati ba ti pažnju.
Pitanje oko kamatasa... Ako duznik umre, prelazi li dug na porodicu ili se sve zavrsava duznikovom smrcu?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Na porodicu obicno. Ne mozes se krvopija tek tako otarasit.
Neka ta porodica prijavi policiji ili nek rijesi na neki stari primitivni nacin
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ako je kamataš (ne banka) onda se taj već osigurao i uzeo šta mu pripada...
Da nije policajac opet kamatas?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Da kojim nesrećnim slučajem u porodici imam nekoga ko je upao u kamataško kolo, da taj neko u međuvremenu umre, i da kamataši zajašu mene i ostatak porodice zbog tuđeg duga, uposlio bih sve svoje iq 86 kapacitete da osmislim način da kamataše pošaljem pod zemlju a da ne snosim nikakve posljedice. Ako to ne bih uspio, onda bi kamataši bili poslati pod zemlju, ali bih trpio posljedice.
Trazih prije par dana nekog sa trimerom da mi pokosi plac od 1200kvm, ja sam to kosio za 2ipo sata sa malim trimerom i potrosim 3 rezervoara goriva. Uglavnom jedva nadjem jedan je tražio 100e i to da mi ucini a drugi 90e. E necete rekoh sigurni budite... Te zasukah rukave[emoji16] uglavnom Pasha ovaj Stihl 182 ti je oko 270e i ima da ti traje deceniju minimum.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Zavisi koliko je otplatio vec, kolika je kolicina nesojluka kod kamatasa itd, dosta faktora. Plus doticni mozda ima potpisan papir o zajmu tj dugu a dug se zvanicno nasledjuje.
Oće Tripi u kanataše da ide
Naravno, al mozda je neko uzeo 50 000 a vrnuo vec 100, a ovi traze jos 50 itd