Vala ga igramo, svaka nam čas.
Printable View
Vala ga igramo, svaka nam čas.
Hahahahahaahaha Šofro, ne no je meni loptu poslao. Kakav retard neopjevani.
je li moguce da kamerman nema krpicu da ocisti ovu kameru glibavu
Lopta je natopljena veli... :D
Odlicno neka sadubaci nekog igraca.
e pa scena prije ce ga Moldavija dat nego mi...
odlicno sto se povrijedio onaj ganci,
Ja ne vjerujem da čoek trči 30 metara i uzima loptu ispred naše cijele odbrane.
Ovo je sramota kako igraju, niko nece da potrci
A ovi mrceni Moldavci nisu toliko dobri, koliko su se napalili nakon prve sanse, i sad samo pucaju...mi prelosi.
auh uzasa od igre
mene je realno veci strah od moldavije nego engleske
Losi su Moldavci no se napumpase samopouzdanja zamalo ga ugurase.Lose prvo ali neka ga daju samo 1-0 da se izgura puca mi za igru.
Ako ga ne da Basa ili Savić u ostale nema nade kako igraju
Srce mi je tri put iskocilo kod onih njihovih suteva po metra pored stative. Imali smo par poluprilika, ona Joveticeva malo da je sa strane bila, go siguran. Njihov golman mi izgleda bas slab, ali sem tog jednog udarca i onog mirkovog nijesmo mu ni priprijetili. Jos po ovakvom terenu, sa natopljenom loptom i vjetrom, dobro je da se mirko ili joveta nijesu povrijedili. Zao mi je Kasalice, ali on je ipak zamjenljiv, za razliku od ove dvojice. Moramo malo ozbiljnije u drugom i nekako da uguramo taj go, kao i uvijek, oko 70tog. Ajmo Crna Goro!
Čime ovo snimaju? Mobitelom?
Mislim da odavno nijesmo losije poluvrijeme odigrali...
Zna li ko je li Didi u roaming, da mu javimo da podje do kamermana i brisne socivo?
Gurno bih ja Igumanovic umjesto Volkova..
Pozdravljam sve fudbalere i citavu reprezentaciju i cestitam na pruzenom. Prenesite pozdrave i tim djevojkama gore, napravicemo vam docek ovamo kad se vratite, bice kafa i slatko i pjevace MC Marko.
E vala vidji ova dva fubalska strucnjaka na RTCG :peaceful:
Poljska - Ukrajina 1 3. Ajmo momci stisnite za taj go, zlata vrijedan.
Meanwhile Ukrajina 1-3
Ukrajina 3:1
Kako sam osjetio jedinicu ahhahah Srbija breeeee