Taman tu neđe, od 20 i kusur pa na gore
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Printable View
Taman tu neđe, od 20 i kusur pa na gore
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Stigla mi je cestitka od policije, prinudna naplata jedne kazne. Kazna je moja, zaposlen sam u svojoj firmi, i traze da firma skine taj iznos i uplati.
Kad se uplati treba li se dje slati dokaz o uplati? Onda sebi narednu platu treba da smanjim za taj iznos kazne pretpostavljam? Ne znam proceduralno kako ide to oko uplate.
Na ovom papiru sto su mi donijeli pise da "nakon uplate obavijestim organ o izvrsenoj uplati". To me buni, ne pise kako, ni dje.
Možda su malo oprezniji, jer u slučaju mog kolege koji je kaznu sam platio a nakon par mjeseci mu računovodstvo firme odbilo od pkate isti taj iznos jer su morali da postupe po nalogu "organa". Da ih je nakon uplate obavijestio vjerovatno ne bi poslali na firmu da mu se odbije. To je bio njihov čisti nemar, ali je sačuvao bio priznanicu pa mu MUP vratio iznos koji mu je po drugi put odbila firma jer je morala postupiti po nalogu.
Eto zbog čega trebamo čuvati priznanice.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ima li snijega na Žabljak?
https://share.google/1ibUcBm5Lhgh6M1u1
Pa da.
Najsigurnije je da ih preko Službenog lista obavijesti ili zakačit uplatnicu na oglasnu tablu MUP-a.
Da uozbiljimo, dobiješ nalog za plaćanje kazne, imaš rok u kom moraš da platiš, platiš pa nek oni razvrstavaju.
Tačno treba ne platit kaznu a obavijestiš ih. Ne bi me čudilo da ne pokrenu sudsko odlučivanje posle obavijesti a bez plaćanja.
Jednog manitog Britanca interesuje može li proć iz Kolašina preko Trešnjevika za Andrijevicu tj. je li očišćen put. Zna li neko?
'Tice će ga znat[emoji1787]
Evo jema snijega 20dana, ako imaju i jedan čistač u AN biče da su ga pročistili. Ako je avanturista nek proba, pa ako ne ide nalevokrug
Lagano , cisto sve, moze kl an preko tresnjevika
Sent from my PTP-N49 using Tapatalk
preporuke za stan na dan u budvu? da ja i drugarica malo odmorimo
Ima li ko informaciju, ali provjerenu, mogu li staviti pločice na parking ispred kuće ali da izdrži auta na duže staze? Znate li koga iz iskustva?
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Ima li kod da ide do Trebinja ovih dana...?
Kupi mi jednu sitnicu u 1 vape shop...u centru Trebinja je koliko sam skontao.
Narode, znam da se pisalo, ali ne mogu trazit preko tela. Ima li neka posebna procedura i troskovi kada se kupuje polovno auto od neke firme u CG ?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Firma sve zavrsava, ti samo na tehnicki papire