Zakon crne gore, pozdrav, cao, zdravo...
Nazad na polaganje ;)https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4eb77b5d45.jpg
Printable View
Zakon crne gore, pozdrav, cao, zdravo...
Nazad na polaganje ;)https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4eb77b5d45.jpg
Quote:
Originally Posted by stefke
naravno da mozes
Opkladu si izgubio, sad se malo pokrij usima i nestani sa foruma?
“kada se nalazite na 10-20 metara ispred raskrsnice, i uključi se žuto, vi se ne možete bezbedno zaustaviti ako se krećete, recimo, 50 km/h, što je dozvoljena brzina kretanja u naseljenom mestu, u tom slučaju, zakon vam dozvoljava da prođete semafor iako je na njemu žuto svetlo u tom slučaju je bezbednije proći na žuto, jer prilikom oštrog kočenja može doći do gubljenja upravljivosti ili stabilnosti vozila, kao i ugrožavanja drugih učesnika u saobraćaju”,
Stavljam tacku na ovu tj bilo koju temu vise sa tobom, zamolio bih te da me ne citiras, pozdrav
Koeficijent inteligencije mu je ravan sobnoj temperaturi u zimskom periodu...
Kako si ovako, sa glavom i to?
Sent from my Pixel using Tapatalk
Moze se na zuto proci sunce mu 'ebem,to je osnovno pitanje na svim testovima za polaganje voznje
Aj da zovnemo admina sa ga banuje opet? Da pocinemo malo a?
Anblivabl...
Sent from my Pixel using Tapatalk
Ja sam prolazio na zuto ispred policajca pa nista, naravno da je dozvoljeno na zuto da se prodje ukoliko nijesi u mogucnosti da se bezbjedno zaustavis, tj ono kad ti treperi zeleno pa nailazi zuto, lagano prolazis :)
Prije god je prijatelj to isto uradio kod pokojnog kino kulture pa je popio kaznu 150e
Na zuto ne mozes da prodjes jer ono traje 1sek - samo ako si previse blizu semafora....
Genijalno mi je ovo tumacenje zakona kako njemu odgovara, otprilike, moglo bi, moguce je....
Može na žuto da se prođe.
Ali ako policajac vidi, uvijek će pravit problem i ubjeđivati da si na crveno prošao.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Na zuto prolazis jedino ako si blizu semafora kao na skici.
Zuto traje 2sek......
dok ti bezbjedno prodjes raskrsnicu upali se zeleno ostalima.
Zbog cega su onoliki udesi onamo kod ideje na tuski jer se prolazi uveliko kroz zuto i dok se prodje raskrsnica cao.
Na zuto je zabranjeno prolazenje fino pise.
https://s10.postimg.cc/erh78mtyh/20180115_085256.png
Pa reče li dva tri posta iznad da može da se prođe na žuto?
Kako si ti prska'. [emoji23][emoji23]
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ada moze na zuto da se prodje, i ne traje bas kratko...
Prosao sam kroz zuto kod venoma, kod pravnog fakulteta me je zaustavila patrola- redovna kontrola...I samo me je pitao kroz koje sam svijetlo prosao? Ja rekoh zuto, on veli e dobro samo sam htio da vidim oces li da me slazes da je zeleno...Samo polako, prijatan put.
Nije isto proc kroz zuto 50km/h, ili kad se zaletis 120km/h da ufatis talas...Logicno je da ce tad da te nagrde
Smije ako si tu na po metra od semafora kao na skici vidis. :)
Pa eto ti zakon gore na zuto ne smijes da prodjes - jedino ako si bas blizu semafora i nemas kad da ukocis.
To ako ide 100 pa nemas kad da se zaustavis. :D
Pa ovim si i sam potvrdio da si rekao kroz zeleno dobio bi kaznu 150e jer si prosao kroz crveno odnosno zuto. :)
A ne moze ti kaznu napisat za zuto nikako...sto si tvrdoglav tako majku mu
drugo je kad ti rece da si prosao kroz crveno a ti si kroz zuto, a nemas dokaza...I on ima jacu rijec onda.
Dash cam je majka
Zuto svijetlo zabrana prolaza osim za vozila koja se u trenutku kad se zuto svijetlo pojavi nalaze na tolikoj udaljenosti od svjetlosnog znaka da se ne mogu na bezbjedan nacin zaustaviti.
Sve ti fino pise....Na skicu ti je koliko da si od semafora...Sve preko toga ti smatraju prolazak kroz crveno....
Ti izgleda fatas zuto 2km od semafora. :D
Uh, ne mogu, jos je rano za ovoliku nervozu
je li realno da vas ovaj lik prži ovako?
A isprobava granice, pa ga banuju na po' godine i sve tako
dzabe ti je ova skica ako ne stavis u kojoj si je razmjeri crtao...jer ovako mozemo da tumacimo da je to 2 prsta od pjesackog... a policajac te zaustavi i kaze, bio si na 3 prsta od pjesackog....
Za koju li se struku skolovao, bas voli ove skice da crta