ada vazda smo imali po jednog igraca koji potezom resava utakmicu, kao dejo nekad...
eto, potrefilo se da mi imamo sad dva! :D
@ramos, joveti predvidjam da ce kriticarima da zapusi usta nekim golom koji ce da nas odvede na svjecko, recimo!
Printable View
ada vazda smo imali po jednog igraca koji potezom resava utakmicu, kao dejo nekad...
eto, potrefilo se da mi imamo sad dva! :D
@ramos, joveti predvidjam da ce kriticarima da zapusi usta nekim golom koji ce da nas odvede na svjecko, recimo!
Ne mislim Recordare na tebe nego uopšte. Ljudi, koliko ima uporišta u priči da je igrač koji ne može da zapne ni minuta ni u jednoj ekipi u kojoj je bio zadnjih nekolike godine, bolji od igrača oko kojega se otima cijela Evropa i koji je pravi fudbalski biser?! Ne sprdajte se. Tu može biti mjesta samo priči da je Simon mogao, ali samo mogao jer nije, postati mnoooogo bolji igrač nego što jeste! A upoređivati ga sa ovim malim virtouzom je presmiješno. Takođe, može bit mjesta priči (i moje je mišljenje to) da Joveta nije pružio ni djelić onoga što može za reprezentaciju, ali nikako zbog nezalaganja ili nezainteresovanosti, prije bih rekao zbog nezrelosti i neiskustva pa bude sputan i sagori u prevelikoj želji da bude najbolji. Evo viđećete, noćas i protiv Engleza očekujem od njega ono što radi u Fiorentini, a to je da rješava mečeve...
A ako pođemo, a daće Bog da oćemo, u Brazil, ima da se sprda tamo sa svima, on i Vučina naravno :) imamo možda najbolje napadače ljudi na svijet, shvatite to i batalite sa omalovažavanjem istih...
Poredjenje Jovete i Simona je isto ka i Mesija i bilo kojeg igraca Argentinske reprezentacije.
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
realno, jovetic veze nije imao do sada za reprezentaciju,nadam se poboljsanju.
nocas 1-2
pc
Sanja sam da cemo da ih dobijemo 7:1! :D Cisto da se zna :D
Nadam se da ce i Joveta i Simon zacepiti usta pojedinima, to najvise kazem zbog Simona, jer covjek obavlja lavovski posao na sredini, i bori se kao malo koji igrac i opet ga prozivaju, a bas bez razloga. Joveta bi trebalo da bude na nivou.
Crka jesi li gledao na youtube, Jugoslovene i Madjare a , jesi, jesi :))), pa ti doslo.
Pozdrav legende! Bojim se da ce bit bumbaranja nocas ako teren ne bude valja, ka sto nece. Nego da ve priupitam, dje cemo mi gledat ovo cudo od utakmice? Ja nisam u domovinu, a i da jesam ne izgleda da bi pomoglo posto RTCG nece prenosit, barem tako vele. Zborite ako znate dje ima, kumim ve bogom.
kakve sve gluposti ovdje covjek nece procitati
Vladimir Božović u startnih 11.
Teško da može veća tragedija da se izmisli.
Hvala legendo!
Ja pratim nase igrace... moram reci da ovo za Zverotica nije bas tako...
Mi svi znamo da on do prije (3 meseca ) u svoj klub je igrao kao bek... ot kada je poceo u Young Boys na poziciju koji igra za nasa repku... igra super
postao je organizator igre, moram reci da to stvarno dobro radi i da je napredovao... sto se tice pas igre.
Pekovic igra dobro i nije u losoj formi.... problem je tu samo sto je Fuhrt zadnji na tabeli...
a Pekmam je kao uvijek.
Mislim da cemo na sredini igrati dobro.
E sada Volkov i Bozovic????????? nadajmo se najbolje.
Oni vele da nece je li?
http://www.rtcg.me/tv/programska-sema.html
Naravno na satelitu nema prenosa , ustaaaaa RTCG .
Moldavia vs Montenegro
Quote:
In the U.S.A., ovdje:
http://espn.go.com/watchespn/index#type/upcoming/
Moldavia vs Montenegro (EUROPE: World Cup Qualification 22/3/2013)
...snimak utakmice biće postavljen nakon utakmice za sve vas koji nijeste mogli gledati direktno...Quote:
Evo odje da pitam...prenosi li RTCG Hrvatska-Srbija???
Biće i ođe..Na yt channel qualifiers 2014 http://www.youtube.com/user/Videosport/featured
Imao si link gore Zaradona..Ne prenose. :D http://www.rtcg.me/tv/programska-sema.html
Nocas da klepimo moldaviju i ukrajinci da izvuku barem bod protiv poljske i svi kuci pjevajuci :)
A i ja čuh Šofra,nešto kroz maglu..Dobro je i što naše prenose,pa ćemo lako za ostale...Mogu mislit kakva će slika noćas da bude.Ka' iz 90-ih ratno stanje.