U crnoj gori nije dozvoljeno polagati na automatiku...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Printable View
U crnoj gori nije dozvoljeno polagati na automatiku...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jel imo ko reklamaciju drona? Servis napiso da je problem motora da je pijesak upao u njih ili kontakt s morskom vodom?
Neki savjet???
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Je li pijesak upao u njih, ili imao kontakt sa morskom vodom?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Radio 10 minuta ukupno..., a komentar servisa je ili pijesak ili slana voda...
Zetu telefon od prvog dana kocio, odnio ga u servis posle par mjeseci,rekli da je pao u morsku vodu i kraj :joy:
koji su to servisi sa takvom praksom?
Tehnoplus je ovaj bio
Ponešto znam o elektronici, ali me živo interesuje kako ljudi utvrde da je morska voda? Svi znamo da će so ubrzati oksidaciju na štampanim pločama ali će isto tako i slatka,samo sporije. Tačno bih pristupio kao što sam T-comu kad mi je sin na Luštici upao u roming hrvatskog provajdera. Račun izbio na 60€ za jedan dan. Zvao naš T-com, oni taktikom APP: "pa mi ne znamo je li ili nije bio u Hrvatskoj." Reko, ja ću dokazat da nije(a ni sam ne znam kako bih to uradio), onda oni kažu:"OK, storniraćemo" i stornirali.
Tako bih i servisu, na pisanu primjedbu da je pao u MORSKU vodu, rekao da imam dokaz da se telefon nije primicao moru i primorju. Koji bi dokaz to mogao biti, ne znam, ali bih probao.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Je li neko u toku sa telefonskim pozivima gdje "Organizacija za zaštitu zdravlja" (tako se predstavljaju) nudi besplatnu dijagnostiku osobama starijim od 40 godina? Zvali su me, a prije neki dan i još jednog člana porodice, da ponude termin za dijagnostiku i da se dođe u određeni hotel gdje kažu da su zakupili prostorije. Kažu da vrše dijagnostiku imunog sistema, gustine kostiju i svašta nešto nekim "najnovijim instrumentima", da sve traje oko 3 sata itd.
Znate li šta o tome, je li u pitanju naučna metoda ili je neka nadri-ljekarska fora, Jehovini svjedoci...? Ponavljam, kažu da je besplatno.
Sektasi neki jesu sigurno. Ne znam samo odakle im podaci.
ali neki mlm jes sigurno
To ti je ono da dodjes, a oni odrade promociju necega i ti se zajebes da kupis.
Samo sam rekao nemam vremena i necu ga nikad imat, blokirao broj
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
ima li gdje kod nas da se uzme samolepljiva bakarna traka, treba mi za saksije kao zastita od puzeva
https://conrad.ba/image/products--15...=center&type=w
Ja jednom uzeh flagship model preko mtela, nakon 7 dana se pojavila neka linija od pixela na dijelu ekrana. Zamijenili su ga u roku od odma uz izvinjenje sto nemaju vise istu boju... Nije me se ticalo jer sam i onako bio poprilicno neodlucan izmedju te 2 boje...
Društvo,dje da uzmem dobru trenerku ? Moze komplet ili samo donji dio? A da ne bude 150€?
Sportski model...
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Ozbiljno [emoji3] ?
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Da,neki problem? Kvalitet vise ne postoji, nazalost....
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
under armour po meni dobar kvalitet .
Послато са 2510ERA8BG помоћу Тапатока
Đe ima finih aranžmana sa orhidejama a da ne kolju na suvo? :)