Kakav Kasalica u veznom redu. Kakav Kasalica uopšte na terenu od početka. Ne razumijem čemu forsiranje ovako limitiranog igrača. Sredina nam je nula kreativnosti. Jedino ako Joveta i Mirko sami izboksuju kakve šanse.
Printable View
Kakav Kasalica u veznom redu. Kakav Kasalica uopšte na terenu od početka. Ne razumijem čemu forsiranje ovako limitiranog igrača. Sredina nam je nula kreativnosti. Jedino ako Joveta i Mirko sami izboksuju kakve šanse.
Čekah da neko ovo napiše..Ja i dalje ne vjerujem da će Kasalica da organizuje igru..Da onaj nekom u prostor odigra? Evo krstim se i dalje..Rekoh i prije,bez Drine nam je kreativnost i organizacija jednaka nuli.E sad koliko će Peka i Zverotić uradit' pitanje je..Svi koji imalo dublje prate samu organizaciju naše igre,znaju da svaka lopta ide preko Drinčića..Peka i Zverotić imaju druge kvalitete,da kvare igru i trče za ekipu...Volkov je namjerno ubačen,radi probijanja po strani..Ali Kasalica u vezi.Ne shvatam.
Prije ce biti Zverotic taj koji ce da "organizuje igru", a ova trojica da idu naprijed. Mada iz ove izjave Brnovica ispada kao da ce to biti 4-3-3 formacija.
Bilo mi je lako da sastavim ekipu, poslije milon kombinacija u novinama. Igraće Mladen Božović, Pavićević, Savić, Baša, Vlado Božović, Peković, Zverotić, Volkov, Vučinić, Jovetić i znak pitanja. Znam ko će biti, ali neka ostane to tajna do sjutra. Naravno, biće to napadač'', kazao je kroz osmijeh Brnović.
Vidjeti cemo sjutra vece.
http://www.cgsport.me/odaberite-tim-...tiv-moldavije/
ODABERITE TIM I FORMACIJU FUDBALSKE REPREZENTACIJE ZA DUEL PROTIV MOLDAVIJE!?
Što je najgore, imaju Moldavci par finih igrača iz ruske lige, Epureanu (Dinamo), Armaš (Kuban), Gatkan (Rostov) i jedan našadač iz Amkara.
Neće to ić lako, sigurni budite.
Taj ko misli da će lagano ić,taj pojma od pojma nema..Ne može da ide lagano,kad se neka ekipa postavi tako,da se samo brani i pokuša preko kontre i polukontre..To što oni najavljuju da se neće samo braniti,to mačku o rep..Ići će teško,al mislim da će Joveta ključnu utakmicu da odigra kako i zamišljam..Jedino što mi ide u glavu,je da on kod svakog napda propan'e dolje i pokupi lopte od veznog reda.A onda neka odigravanja između igrača kroz sredinu sa Vučinom.Milism i tvrdim da smo najopasniji kad napadamo centralno.
S tim da je i Peković u znatno lošijoj formi nego iz prošlih kvalifikacija. Zverotić, svaka čast za borbenost i korist koju nam očigledno donosi ali čovjek nema pas. Više ima pogrešnih pasova nego tačnih po utakmici. Premnogo smo mi izgubili sa neigranjem Drinčića, pa i Boškovića. Ostaje jedino da se pokuša po bokovima praviti igra kao protiv Letonije. Bitno je da se čvrsto odigra pozadi a Joveta i Mirko su u formi da mogu bar jedan go izmislit.
E ne znam zasto nam igra kasalica, sve da prihvatim njegove karakteristike kao fenomenalne, ne nznam sto ce u timu protiv ekipe koja bi trebalo da se brani. Damjanovic ili Delibasic bi po meni vise znacili u spicu. Mozda blefira ovaj car:)
da mi je znat ko gura ovog kasalicu...
A dje je Igumanovic u svoj prici?
Brnovic nije potvrdio da ce Kasalica igrati to su ga ovi iz Vijesti stavili u prvih 11.
I ekipa koja ima namjeru da se brani će izlećet iz pozicije nekoliko puta, naročito ako nije ekstra uigran tim (što reprezentacije generalno nijesu). Treba igrati jednako strpljivo kao i oni, znači pristati na najružniji mogući fudbal, a da oni budu ti koji će početi da prave greške iz nestrpljenja i želje da naprave nešto više pred svojom publikom.
Ekipu poput Moldavije je vrlo opasno napasti i igrati sa većim brojem igrača na njihovoj polovini, naročito sa ovakvim timom koji baš i ne umije da sigurno drži loptu čak i kad ih protivnik "pusti" da igraju.
Ja bi ih spopao odmah. Jedan gol i gotovi su. Sa 0:0 će im svakim minutom rast samopouzdanje. Dakle, rani gol i gotova stvar, oni naprijed baš ništa ne mogu, osim što se uzdaju u čvrstu i jaku igraru u odbrani.
Istina živa...Vrijeme je da Joveta i Vučina odigraju vrhunski i metnu im 2 komada.Pa nek prave oni defanzivu kolko oće :mrgreen:
http://www.vijesti.me/data/slika/23/228409.jpg
Ljepsi pogled sa one zgrade, no sa tribina... :D
Damjanović će biti taj kojeg nije naveo
Oni su ubijedjeni da ce igrati Kasalica.
Crna Gora (4-4-2): M.Božović – Pavićević, Savić, Baša, V.Božović – Zverotić, Peković, Volkov – Kasalica, Vučinić, Jovetić.
http://www.vijesti.me/sport/brnovic-...-clanak-119314
Kad se prodaju karte zna li se?
Takođe. Garantujem da Igumanović nije gori od bilo kog našeg reprezentativnog lijevog beka, pogotovo u fazi napada. Jednostavno, nije mu se poklopilo da igra u inostranstvu iako je najdominantniji igrač naše lige. A kad poslije ovakve polusezone nije otišao, pitanje je hoće li ikad.
ima li iko pojma kad ce bit pustene u prodaju karte kod sportskog ? tih 2-3 hiljade sto odvoje ?