Prejem za ciscenje tastature. Imas u Voli bocicu, Acme.
Printable View
Prejem za ciscenje tastature. Imas u Voli bocicu, Acme.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...d47848bb4d.jpg
Koja je od ove dvije bocice? Bijelu imam ali mislim da ne moze to tek tako sto se naprska i ocisti da se makne, ovo je kao armirani beton u zvucnike..
Lijeva, air pressure.
Jel neko probao da instalira Popcorn Time bez JB?
Popcorn bjese za osx?
Sent from my iPhone 6s Plus 128gb using Tapatalk
Ima na oficijalnom sajtu .exe fajl koji se pokrene preko pc-a. Dobih poruku tokom instalacije tipa, are you sure you want to restore iphone, pa rekoh da pitam prvo nego da zeznem nesto :)
Skini Cinema box odlican je program
Sent from my iPhone 6s Plus 128gb using Tapatalk
Probacu, probah ovo cudo, resetovao mi tel i na kraju neuspjesna instalacija
kako prebaciti sve podatke sa androida na iphone se ovaj novi ?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
https://support.apple.com/en-us/HT201196
Sent from my iPhone using Tapatalk
POkusavam da razduzim iphone 4s i sve sam prebacio na novi za 15min
prelagano
medjutiiiiiim ide proble
hocu da pobrisem sve sa 4s ali mi trazi icloud account pass koji ja ukucam i koji je tacan ali nece da ga prihvati
kaze mi da nije tacan
a tacan je brate
kako cu dalje??
cetvrtom a?
Probaj da resetujes password
Ili da probas preki itunes
Drugari,
Vjerovatno vam je poznata problematika kvaliteta kablova i punjača za iPhone i koliko smo ih promijenili.
Imate li za preporuku, koji i gdje da se nabavi?
Hvala i valjda se ne pregriju ljetos :)
Probaj da nadjes preko neta Nilkin ili Anker kablove,i to ako mozes "flat" verzije,jako su kvalitetni
Meni danas 5s počeo da koči nenormalno i da izlazi iz aplikacija.. Npr. Malo sam na fb koji koči i onda samo pocrni jedno sekund i izbači.. Isto i na mesendzer ili web itd. Evo sad dok kucam mi se dva puta desilo da stane i ja tipkam po slovima i onda posle 2,3 sekunde sve otkuca sa zakasnjenjem.. Sto bi moglo bit?
provjeri koliko ti je memorije ostalo. zna da zabudali da prikaze da je skoro pun a nidje veze i uspori nenormalno.
Inače to mi je počelo juče, crkao mi punjač, iskočim i kupim onaj od 5e i od kad sam ga stavio ba taj punjac to je tako, ne znam ima li kakve veze sa tim.. Sinoc sam ga drzao malo ugasenog pa upalio i vratilo se sve na normalno koristio ga jedno sat vremena i odjednom se samo restartovao iz cista mira..
Ne igraj se s tim punjacima to je zlo najvece nego ako mozes bolje ga puni na komp(ako je kabal zdrav)
Dobro je da ti ga nije osmudio :)
Do sad mi je isto bio punjac koji nije original, ne znam sto bi s ovim :/ inace to je kabal 5e, mada i onaj 'utikac' nije original :)
Naruci sa interneta Anker kablove,dosta su kvalitetni ili vidi uzmi original u icentar jer ces tako nagrditi tel,licno sam 2 vidio tako kojima se baterija nadusila i puko ekran od posledica loseg punjaca.. ;)
Kineski punjac od par eur i cudis se sto lose radi... Dobro je da uopste radi.
Nikad mi gora baterija nije bila. Oslabila je od kad sam ubacio 9.3.3
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...e5ce233ee5.png
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...86fbd62482.png
Uradi restore preko iTunes.
Mozda malo rano da se prica o bateriji a,mozda malo sacekat da slegne,par dana npr?
Ne znam šta tu ima da se čeka, da 'slegne'?
Par minuta nakon 21h mi se potrošila, samo 6h usage. Nikad slabiji rezultat nije bio.
Probaću restore preko iTunes za par dana, mada nisam ga nikako povezivao sa kompom, crnjak mi je to da radim, instaliram itd...mada odradiću to ako ne bude bolje.
Nova tema: da li se nekome dešava da iP 6 gubi sound na pozive s'vremena na vrijeme? Dešava mi se evo 3-ći put a telefon nov iz kutije kupljen prije 2 mjeseca. Može li bit softverski jer sam na 9.0.2 radi Jb-a? Kad uradim hard reset zvuk mu se vraća al me zanima jeli hardver ili softver u pitanju? Hvala.
Sent from my iPad Air 2
Desavalo se i meni to,ili se smanji zvuk sam ali ne vjerujem da je do hardvera sto,mislim da je neki bug ali ispravice to
Može li se napraviti ''odložena poruka''? Pourka koja će se poslati ''sama'' u zadato vrijeme?
Moze ako imas JB
Sent from my iPhone 6s Plus
Koliko kosta punjac za iPhone 6, kocka i kabal?
Sent from Nokia 3310
http://www.icentar.me/dodaci.php?f=phone&k=38
Zahvaljujem..
Sent from Nokia 3310
Pošto i7 izlazi u seprembru, rekoh da pitam oće li se fizički razlikovat od šestice i oće li i koliko biti unapređeniji od 6/6s?
Razlikovace se minimalno. Za masinu nisam siguran.
Da li ga prebacat na 9.3.4?
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Ekran na 5S po desnoj strani skljoca, ako znate na sto mislim.
Moze li se to kako ,,pritegnut,, ili ekran da se mijenja?
Sent from Nokia 3310
Menja se ekran,meni su u Apple Store promijenili tel zbog toga,to dodje vecinom ako se gdje nagnjeci pa se iskrivi kuciste malo
Sent from my iPhone 6s Plus