ma ne pri registraciji nego htio promijeniti adresu i pri tome izbrisao karticu misleći nije problem ponovo stavit jer imam verifikovan nalog i trgovao sam bez problema dosta puta ali šipak
Printable View
Auh, sta ti bi da brises karticu...[/QUOTE]
neznam ni sam, sad što je bilo bilo je može li se što učiniti ?
Ljudi pomagajte do sad sam kupovao normalno ali sad mi pise kad treba da platim preko pay pala "The card linked to your PayPal account has expired. To continue with this purchase and pay right now, update your card information or link a new card."
Ukucam karticu sa entropaya ali opet isto pise? Sto moze ovo bit? Ovo sto ocu da kupim kosta 5 dolara a meni na paypal pise da imam 4 dolara a na entropay imam 3 dolara. Je li moguce da on samo skida sa entropay? A ovo sto je na paypal ne mogu da potrosim jer su mi to prilikom registracije skinuli pa vratili...
Link a card to get Verified
Error Message
The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal
što mi je činiti, hoće li se moći verifikovati druga kartica npr. ErsteBank ili da promjenim ovu iz AtlasMont Mondo kartica :numbness:
ta ti vise nece moci :) to je sigurno, a oce li ti druge, sanse su male al mozes pokusat, nego ce te kostat
Ma neka košta samo da uspijem verifikovat novu
jeli ko uspio verifikovat novu karticu u skorije vrijeme ?
Sinoc sam se registrovao na Entropay.. Radi li taj sistem sa Pay-Palom, i pri registraciji sam stavio zemlju Slovenia (na entropay-u narawno), i dosha do stepa gdje pise da load pare na entropay.. Ja sam tu sta', recite mi sto mi je cinjet, da li da ubacim i probam sa registracijom na pay-pal onda.. ;)
Ne, pazi, ti platices kod prodavca u USA postarinu za npr UPS, u zavisnosti od tezine i vrijednosti, npr $50... Medjutim platio u USA 5 ili 50 dolara za postarinu, nas UPS ce ti dodatno naplatiti njihovu "uslugu" otkupa tovarnog lista nekih 30ak eura... Zavisi kako koji kurir...
Vujice, primice se septembar... bas da vidimo sta ce biti sa paypalom...
Pa što sa septembrom?
Rečeno je "možda do kraja godine bude nešto". Čak nisu ni rekli do kraja koje godine :D
Da bi taj paypal da dođe, ostarasmo..
Je li imao ko iskustva sa vracanjem stvari? Moram jednu majicu vratiti u Englesku, tacnije zamjeniti za manji broj pa ne znam kako odraditi...Vidim na sajtu poste postoji ova usluga EMS, je li moguce preko toga poslati?
Ja sam jednom htjeo vracati prodavcu u Englesku neki proizvod sto mi je greskom poslao, medjutim njemu se nije isplatilo jer je trebalo nesto oko 16 eura platiti postarinu... Ti mozes vratiti tu majicu nazad ako prodavac prihvata zamjene, samo sto ces ti snositi troskove postarine do Engleske... Pa vidi samo da ne bude skuplja postarina od majice :)
Jel moze NLB VISA Jeans da se registruje na onu foru preko paypala?
A moneybookers?
ovo ****** tj. na ebay ni preko bosne ne moze da se plati vise. mamu im
Ako je neko narucivao na base.com kolika je postarina do nas i kako je zadovoljan i takodje zaa shopto.net za koliko otprilike stize posiljka
Sad citam neke vijesti vezane za paypal na nekim stranim site-ovima, prica se o ulasku paypal-a na Rusko trziste itd. E sad sto je zanimljivo za nas a to je ta vijest da je pay pal objavio i da ce poceti sa radom u Crnoj Gori, Srbiji i Makedoniji pocevsio od 24.09.2011 a jos zanimljivije je da su nas vec ubacili u neke tatifne stope koje ce vaziti od tog dana. Mozda je ovo opet neka glupost ali ovo je sa njihovog sajta https://cms.paypal.com/ma/cgi-bin/?c..._policies_full tako da je to izgleda to :-)
Inace vijest je stara dva dana znaci najsvjezija je sto se tice ovoga. Nadam se da sam malo popravio raspolozenje vezano za paypal :-)
P.S. Ustvari u skoro svim zakonima paypal-a koji ce vaziti od septembra ima Crne Gore, sve ovo mozete naci na njihovom site-u!
Napokon neke konkretne vijesti... Dobro, to sto su nas uvrstili u ove liste, ne mora da znaci da cemo tada i uci, ali je dobar znak... Takodje jako dobra stvar je sto smo u Europe I grupi, ako nisu pogrijesili, sto znaci dosta bolje i manje provizije, itd... :) Pogledajte ove 2 liste:
** Europe I: Austria, Belgium, Channel Islands, Cyprus, Estonia, France (including French Guiana, Guadeloupe, Martinique, Reunion and Mayotte) , Germany , Gibraltar, Greece, Ireland, Isle of Man, Italy , Luxembourg, Malta, Monaco, Netherlands, Portugal, Montenegro, San Marino, Slovakia, Slovenia, Spain, United Kingdom, Vatican City State.
*** Europe II: Albania, Andorra, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Hungary, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Macedonia, Moldova, Poland, Romania, Russian Federation, Serbia, Switzerland, Turkey, Ukraine.
Mislim da je ovo najveći pomak što se tiče paypal-a u Crnoj gori. Ali u pravu si ne znaci da ce nas odmah ubaciti. Ali čim su nas ubacili u tarifne sisteme možemo da očekujemo da će nas brzo ubaciti i u sistem za plaćanje.
http://www.elitesecurity.org/t67936-8-PayPal-SrbijiQuote:
pre 1 dan i 19h
Dear Milos Stankovic,
Thank you for contacting PayPal regarding our updates, I am happy to
assist you today.
I have investigated this issue for you and yes this information is
correct. Our International Team is working hard to expand our services
as rapidly as possible. Our service will be available to Serbia,
Macedonia and Montenegro shortly. I recommend that you go to the PayPal
website and click "Worldwide" at the bottom of the page to check for
regular updates.
It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.
Yours sincerely,
Thomas
PayPal
napokon lijepa novost