Prvo, to me ne iznenadjuje sa aspekta nase igre, jer je Damjan u jako losoj formi, a svi znamo da je to zato sto se u Budvu 3 mjeseca nije ni treniralo ni igralo kako treba. Protivnicki igraci mu uplivavaju na 2m i rade sa njim sto ih je volja.
Iznenadjuje me da Pero nije dao sansu Crepulji, komentar svakog u Kotor je da je Crepulja trenutno bolji od Damjana, napokon se uozbiljio i nikad bolje nije trenirao. Odradio je kako treba i MI...
Sto se Damjana tice, znas u kakvim smo relacijama, ali mi je zao, jer sam ga (pogotovo na ovom forumu) uvjek branio, jer znam koliki potencijal ima. Ispada da je izvisio kao i u reprezentaciji SiCG, cini mi se da je pred SP 2005. Filipovic tamo otisao prije njega.
Pogledaj juceranji Dan
http://www.dan.cg.yu/?nivo=3&rubrika...&clanak=194847
no, ja sam mislio da je odje Pero ipak mislio na Radovica (Damjan je protiv spanaca poceo utakmicu), koji je protiv spanije igrao vise od 3/4 i nije napravio apsolutno NISTA! I dalje tvrdim da je Radovic limitiran igrac. Ne znam sto ce nam on...
Igrat' bez ljevaka u vaterpolu je jako tesko, ali Pero valjda zna sto cini...
P.S.
Mislio sam da ce se Pero odrec' Brguljana, sve ono sto sam u proteklom periodu vidio (izostavljanje Brge sa finala SL iz sastava, kao i mala minutaza protiv amera i spanaca) mi je to govorilo...