Pa što nijesi sjeo na stepenice ? Kiksaš psu, kiksaš.
Printable View
To se i moglo očekivati - da ako gube pola stadiona će biti ispražnjeno. Zato jer su do karte dolazile Nikšićki poltroni, manekenčići, šminkice puste. Ti nikad na stadion ušli nijesu, ali jbg tako je to kod nas. I ta situacija se više puta ponavlja. Dok do karte ne dolaze iskreni navijači.
Vijesti pišu da još dva pojačanja treba da stignu u Sutjesku ovih dana.
Mislim da će Marko Ćetković doći, raskinuo je ugovor sa Jagelonijom.
Ne moram da razmisljam, znam koja je utakmica bila i koje okolnosti. Ali isto su znali i Vojvode, pa su izasli, a sta su time postigli ? Izrazili negodovanje zbog predate utakmice ? Pa mozda su i oni u utorak izrazili negodovanje zbog visokog poraza.
Sto se broja otislih tice, uopste nisam stekao takav utisak. Evo ne nadjoh snimak, ali pogledacu. Ipak sam ja i kod 3,4,5:0 gledao teren, a ne tribine. I jos jednom, ne moze se ocekivati od nekog ko ne dolazi na stadion, ko ne prati Sutjesku, ko je dosao jer je cuo da svi idu na stadion, koga, u sustini, ne interesuje utakmica - ostane do kraja a gubi se koliko se gubi. Bilo je dosta ljudi iz drugih gradova (odavno ne vidjoh vise KO i HN tablica u NK), pa su mozda i oni otisli da pojedu nesto i popiju kad je vec takvo stanje na terenu.
Sto se karata tice, takva je situacija u CG, isto kao i za reprezentaciju. Mada, koliko znam karte su se javno prodavale, i to dan dva ranije, kao sto sam ih i ja kupio, pa su svi vjerni navijaci mogli da porane i obezbjede sebi mjesto na istorijskoj utakmici za Sutjesku i Niksic (ne znam je li bilo trebovanja, sumnjam).
Mogu da rade sta hoce, zasto ne mogu. Je li u redu ili nije, to je vec neko drugo pitanje, ali da mogu - mogu.
Prica mi je bas nidje veze - postoji i ta mogucnost.
Došli su na stadion, a ne na modnu pistu, mjesto za seljoberisanje (po njihovom - šminkerisanje). To mjesto treba poštovati, i tamo đe su došli. Ako su već htjeli da budu dio toga, onda su trebali da ostanu i ispoštuju zbog istorije, kluba i grada. Ali desilo se suprotno, pokazali su koliko im je uopšte bitna bila utakmica. Odradili su svoje, neko tamo ih je vidio da su došli i to je to.
I opet ista priča, opet Nikšićke teorije o namještanju ... Nova priča je - da je klub uzeo od Šerifa 500.000 za tekmu.
Zašto Rudar igra u 5ipo po ovom žaropeku?? Taman mišljah da pođem
sve oči u Mitrovića, Šofranca i Vujketa da slučajno ne kiksaju, i Seratlića i Takua da probaju da daju gol. Blažo Marković je jedno drvo i od njega ne očekujem ni šut na gol.
U koliko igra Mladost danas?
19>30 pocinje, nema prenosa nidje na satelitu, dako bude stream neki.
Kad igra Rudar u vražju mater! Ne mogu niđe naći..Jel' sigurno to u 5 ipo? 5 ih gromova fištilo.. EDIT: Našao
Kakav je ovo plac majko moja.
link za mladost pliz
bas cemo tesko naci stream
strima ni za lijek....
kad nema na satelitu prenosa onda nema ni strimova, jbg :(
1:0 Ajmooo Mladost!!!!!!!
0-1...trazim citavo vrijeme i nista ne mogu nac'.
ni ja...bravo Vasko!!!
Ајмо још један па да чекамо Севиљу :)
Послато са вантачајдол користећи тапатолк
Ovaj lik je bio najgori proslu utak.ali evo iskupio se :) ajdee
Momcineee
Odavno nisam navijao za neki tim kao za Mladost sad, baš bih volio da prodju :)
Samo nek zadrže ovaj rezultat i prolaze
Nemam rijeci. Samo da izdrze...
evo vidim na uefi na ovaj indicator da ovi stalno napadaju :(
Izdržaće, vjerujem da nam dolazi Sevilja brzo u Pg
Samo neka ispucavaju ..