Ja sam razdijelio svu opremu za to 'tradicionalno' vejpovanje. Nije mi nista ostalo od te 'opreme'.
Printable View
Ja sam razdijelio svu opremu za to 'tradicionalno' vejpovanje. Nije mi nista ostalo od te 'opreme'.
A ovo mi služi samo za odvrtanje,previshe stegnem atomizer donji dio,za to samo.
Pa dobro mozes sa ovim da odvrnes... Ja sam koristio neka mala kljesta mada sam ga tako i dodatno izgrebao a i zbog istih za malo propustio let u Londonu jer sam ih imao u rucnoj da mogu Doggy da otvaram i punim. Davno to bijase ali eto... Tesko da ces bas ovo nac' kod nas, jedino da je nekom ostalo po nekoj ladici ali ja bas nista vise od tih stvari nemam.
@Bart,ili neko iskusan,sinoc napravih grijach na Galaxies,volim kad vatu jedva proguram,obično traje grijač po 10ak dana a i više no eto zamjenu radim svakih 7 dana,e taj od sinoć,sa Cotton bacon vatom,pregore danas popodne...?
Sprdnja kakva bi me nervoza uhvatila da nisam bio doma no negdje,bilo gdje.
Je li neko od vas bio u ovaj vape shop u Dubrovniku...Vapex du vape shop...?
Da odgovorim sam sebi,pošto ovdje smo se svi ukyrvili izgleda...
Čuh se sinoć sa momkom,iz Cro je gazda,ima milion vrsta tečnosti,uglavnom engleskih i talijanskih,reče mi da ima priličan broj kupaca iz CG ali to očigledno nisu članovi ovog foruma...
Zaprepastio se kad je vidio da imamo u CG samo jednu radnju koja bukvalno izgleda ima monopol,reče da ce se raspitat šta bi mu bilo potrebno da otvori makar mali shop u Pg.