15 stepeni trenutno [emoji3]
Samo kad se skinuo onaj pijesak iznad nas, kao u plastenik je bilo onih nekoliko dana...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Printable View
15 stepeni trenutno [emoji3]
Samo kad se skinuo onaj pijesak iznad nas, kao u plastenik je bilo onih nekoliko dana...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
odose frizure bokeske 🥺
Daleko bilo kako ce sjutra biti po podgorickim asfaltima
Sent from my iPhone using Tapatalk
По гуглу можда и сјутра буде мало падало.
Какав је ово дар с неба, да се спава врхунски ноћас
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
A vani je bilo ok,ja sam vjezbao u 10 sinoc,ali unutra,pih,3 tusha u roku od 4 sata,ili je do mene,ne trpim kap znoji,neka ide u pm.
Ja sam sinoc razmisljao da odem na kos da sutiram malo. Idealno za trening/sport neki. Jos od kako su ove terene napravili i stavili reflektore, top.
Rece mi drug da se danas otvara onaj teren u Tolosku, prodjoh onuda i oni kosevi izgledaju bomba a reflektori sa svake strane postavljeni
Odlichno,valjda budu i kamere,pa ako se koji debil nadje bespooslen,odmah u Spuz na druzenje sa slichnima.
Da to jeste al mislim da je ovaj teren dovoljno daleko, nece se cuti toliko. Na Stari npr je bas izmedju zgrada, zao mi je tih ljudi
A đe, onamo na Stari ka da si u puno školsko dvorište tokom odmora , a još se igra basket [emoji1]
Kako se sinoć lijepo spavalo. Spavaći dio nam je ka kućama i svi zalijevaju travnjake i mislim da to ima dosta uticaja. Sa te strane nema zgrada i isparenaj vjerovatno.
Kakav je raj bio z avikend na planinu, koja je to ljepota života i disanja sa ove vreline. Danas se radi pa onda opet dva dana ali n amore,a već me nervoza ako bude gužve :D
Refletkore na uličnim terenima bi trebalo podesiti da se gase najkasnije u 10 uveče. Suludo je ostaviti ih da gore cijelu noć.
Do 23h ce biti otvoren teren kod Toloske.
Kakvi porizori iz Njemačke
https://www.youtube.com/watch?v=IibMZuHsfiw
https://pbs.twimg.com/media/E6VS2ETX...jpg&name=large
Sto je fino oladilo,pala temperatura na 26.
Samo da ljuljne jedna kisa dobra
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Kako je zaladilo, pomela sam se nocas! Spavanje je bilo top sa frotirom a pred zoru casti mi ja scah i ćebe prigrlit no se ne mogah dizat da ga vadim iz plakara...bačila na noge onaj ogromni peškir za plažu. stojao mi na korpu sa opranim vešom (neopeglenim) tik pored mene...ih kako mi pade jutros kad je pocelo da pljusti :D
Ima li ljepšeg materijala od frotira (tj. pamuka u vidu frotira), obožavam da se umotam ka palačinka u njega... [emoji3059]
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Još jedan glas za frotir
Jeste li ljubitelji i frotirnih navlaka za madrac? :thinking:
https://kaufmax.rs/images/cache/medi...b972b74c0a.jpg
Nema šanse da mogu zimi zaspati na tome
Promašio si temu zvjezdani
Има ли ко да је на море, каква је вода после овог вјетра?
Velika plaža-hladnija masu nego zadnjih dana...mada,na sunce prži pa je taj osjećaj još izraženiji.Uglavnom,u vodu se ulazi sa mukom,posle par minuta pretrneš i sve je ok[emoji3].
E sad,moj utisak je za ove 40+...godina mislim
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Nije bezbjedno za tašte, konstatujem za druga... [emoji3]
Е пи, нешто ми се не млати кад је тако хладно . Мислио сам до Петровца
Sinoc je u Kotor raznosilo kako je duvalo negdje od ponoci do 6 jutros,ohladilo je vodu primjetno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mora biti lednija voda poslije ovih dana sa kišama i vjetrom. Ne brinite, vjerovatno će i septembar kao najljepši mjesec biti topao, tako da nam kupanja neće falit. Prošla godina se pamti po ljepoti bez gužvi...
A jeste brate svake sedmice druga plaza....mjesta koliko oćeš parkinga koliko oćeš voda čista...
A Kraljicina? :D
Ima li vrućine mlomci?
@Director @nimfa, skidate li džempere?
Totalno uzivanje, ovo je ljeto breeeee !!!
Juče se vrćem sa posla kući, a parking fuliran.... E sve sam govorio "upeči, ne žali i ne staj..." ... Ove godine odmore svi pomjerili za 1 avgust. Kakav će tek pakao sa gužvama svuđe bit od prvog
Ja sam odmor pisala u avgustui ali nema sanse da cu ici prije septembra. Ovo mazohista da se lomi po ovim guzvama, virusima. Masu ljudi dolj eima temp, stomacne probleme, jedno na drugo leze. To me ama bas nista ne treba. Malo Zabljak i Cijevna a onda laganini u septembru.
Direktore, tebe cekaju ove slatke obaveze, tako d anem abrige :)
Jun ili Septembar(tada ne mogu zbog đece jer počinje škola) inače je septembar najljepši mjesec i za more i za putovanja... Ovo sa avgustom i julom... Uh.
Ja sam osuđen svake godine na avgust. Ali što ću. Izdržaću [emoji4]
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Ima li vrućine braćo i sestre?! :D Ja se preladaih na ovu zegu :D eto i to da docekam :D Sad idem da setam, sinoc odoh na Goricu danas je uždiše...danas cu nedje blizu vode :D