Ja nesto Minhenom i nisam zadovoljan.
narucih neke austriske kobasice sa sirom, a nigdje veze sa austriskim kobasicama nemaju.
Raspad sistema iskreno bilo.
Printable View
Ja nesto Minhenom i nisam zadovoljan.
narucih neke austriske kobasice sa sirom, a nigdje veze sa austriskim kobasicama nemaju.
Raspad sistema iskreno bilo.
minhen samo tortilja i pasulj... e pileci komadici u gorgonzola sosu. BOMBA.
Meni je u minhen sve vrh, rebarca, krilca, koljenica, kobasice, vjesalica, piletina... sve sto probah predobro je bilo
Ja najvise volim kada tamo podjem, kada izadjem i bilo dje podjem svi znaju da sam bio tamo. Ne, nisam im rekao nego se nakupis mirisa iz kuhinje i to u najmanju ruku kao da si ih sam przio ( kobasice).
Pilsner mi je mnogo bolja, probajte nedje pivsku picu.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Jeste, a ima koja strana iza zasto ne treba ic tamo haha, ili na drugi thread mada mislim da je odje samo potrazite
Uh...MinKen kod limenke....nocas....kobasica sa sirom ...malo ljuta...po meraku....top !
Ajde đaole, reko da je otvoren Minhen kod staroga MUP-a neđe pa mi pade ka kec na desetku jer ne podnosim City Kvart :)
Sent from my Samsung S7
Ovo i ja pomislih, al opet ne kontam o kakvoj je limenci rijec...
Mora da je otvorena dvojka kod mup-a, bar su najvaljivali na fb da će biti otvorena ovih dana...
Kod palade, odmah do sicilije
Ao, TOP!
Sent from my Samsung S7
Mi sjevernjaci ono zovemo limenka .... postojala je prije zgrade dje je Sicilija i Minhen :)
Da sam rekao dje je bila mljekara - niko znao ne bio :)
Top je Minhen 2 puno bolji no u City kvart.
Na dva nivoa je lokal.
Ma "limenka" je zovemo i mi "podgoricani", nego nijesam imao pojma da se Minhen otvorio i tamo...
Ako je muzika tisa onda je automatski bolji.
Ja sam bila sinoć i imaju lijepu kafu.
Ja odo sad na pasulj. Pa vi javljam
Javi kakav je šank, to mi je prvi utisak đe god da odem 😂
Sent from my Samsung S7
Lijep :) lijep je ambijent
Djevojka tortilju ja pasulj. Tortilja je bila punija nego u city ( u koji je inace bomba) bukvalno je prelivalo. Da napomenem da mi je ovo sa gardenom najbolje dvije tortilje u pg.
Pasulj fantazija, ljutkast, gust, svega unutra i naravno kobaje. Razvalio sam se.
Gore je predobro , sank velik a dolje je vise stolova. Nekako je isto dolje lagano ( ne osjecas se kao u pivnicu u maxim kao u neki cumez
Sent from my iPad using Tapatalk
Odo' sjutra tamo :D
I ja vala odoh da probam te djakonije