Ko izadje poslednji neka istuli svijetlo.
Sto ce meni ovoooooo.......
Printable View
Ko izadje poslednji neka istuli svijetlo.
Sto ce meni ovoooooo.......
Ovo je bila istorijska prilika, ne da se ode na SP, nego da se ode kao prvi, bez baraza. Sada je i baraz miljama daleko, a i da se dodje nekako do njega bice neka ''ala Ceska''..
Mozda je tumbakovic trebao da udje da igra umjesto njih ne znam sto je drugo mogao...
Vratilo se Jermenima za propuštena 3 boda sa Poljskom i nama za 3 srećna sa Danskom. Čista sreća. Odloženo plaćanje. Za nas bolje 3 boda iz Kopenhagena nego iz Jerevana. Biće još svakakvih rezultata.
Sent from my D5503 using Tapatalk
Problem je što ćemo svi, i igrači i navijači i savez, ovo shvatiti kao katastrofu i gubljenje ogromne šanse za nešto veliko, i pritom proklinjati lošu sreću.
ALI, mi imamo 7 bodova, 3 teška gostovanja za nama, još 6 utakmica u kvalifikacijama, i dobru šansu makar za baraž. Sad nam treba optimizam.
Bojim se da će nas kao i uvijek ubiti pogrešan mentalitet.
Sa ovakvim reprezentacijama bi trebalo da sakupljamo bodove a mi smo sa ovakvima (na papiru najlaksim) uvjek gubili bodove, i ovako nam je uvjek krecao sunovrat.
Posto je sada malo veca pauza, nadam se da cemo se do sljedece utakmice otrijezniti.
Sa nama ovakvima nista nije sigurno. Ko garantuje da cemo dobiti Jermene kuci, ili bilo koga kuci? Znajuci mentalitet, bolje cemo sa Poljskom sledecu tamo, nego opet sa Jermenima, Kazahstanom tamo, Rumunijom kuci itd...
U ovakvoj grupi gdje ce se bodovi rasipati, najvise cemo mi fasovati. Ovo je poraz kvalifikacija, to je sada vec manje vise izvjesno.
Da je ostalo nerijesno pa i nekako, ali poraz poslije 2:0 ...???? Kad su izjednacili oni se povukli i cuvali rezultat nasi malo krenuli pa opet bezvoljno bez ideje... Joveta dribla golmana i nema kome da doda već mora sutirati na gol. Kukamo kako je nasa liga losa i cudesa, a kod njih cijela liga ima 6 klubova. Umjesto da se "prezimi" na prvom mjestu i na proljeće krene skupljanje bodova sve se okrenu naopako
To je baš isto moje mišljenje o ovoj utakmici iako jeste prilično teško shvatit da nisu mogli , ovoga ne izdržat , nego još jače napanut u drugo poluvrijeme da se slomi utakmica ... bilo je prilika ali kao da je 0:2 bio rezultat koji je napadače malo opuštio a možda su samo bili baksuzni danas ... ko će ga znat ...
Pacerska igra se morala vratit, nazalost tako je. Basa je bivsi igrac a onaj stojkovic volkov dva.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Eto je i Poljska posle 0:2 protiv Kazahstana na sličan način primila 2 gola za 2:2 a opet je Jermenija jača ekipa po meni ... onaj 3 gol je zapravo sve pokvario da je ispalo kako nisu ni igrali utakmicu a igrali su dobar dio prilično dobro ...
Ako je za utjehu, legla bi nam dva X veceras u Poljskoj i Danskoj.
Bozovic je totalno nesiguran na gol
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Nevjerovatno.
Ovo se ne moze pripisati l0sooj sreci.
Imati 2 goal prednosti i 45 minuta da sacuvas a primis 3 gola.
Bilo koji rezultat nocas nasih rivala manje je vazno.
Ovo veceras ni nesrecni Brna ne bi izgubio. Jedini krivac za poraz je Tumba. Bolji smo od njih makar 3 puta, umjesto u drugo poluvrijeme da ih napadne i zavrsi posao, on im prepustio loptu i ceka na kontre. A jedino sto valja kod Jermena je sredina i napad. Odbrana im je katastrofa, vidjelo se kako smo im golove dali, ali dzaba. Ajde sto primismo prvi gol, nego takticar Tumba pravi izmjenu i izbaca Djidja koji jedini uz Jovetu na sredini zna da stane na loptu i poveze dva pasa. Kojasevic najgori na terenu. Jeste dao gol, ali je zato svaku akciju zajebao jer momak ne umije na vrijeme da se oslobodi lopte i doda najblizem saigracu. Basa je van forme jer nema utakmica i uvijek bi mi igrao prije Simica.
Ove kvalifikacije su fakticki gotove. Sve sto smo dobro uradili prosuli smo nocas. Imali smo sansu, nismo iskoristili i sad treba da se vadimo protiv jacih ekipa da bi izvukli baraz. Ma vazi..
Ne moze mu Mugosa igrat pored Djirdjevica i Raicevica.
Becieaj totalno limitiran igrac, ne bi ni.on trebao da ima prednost
Znaci sad ne valja ni tumba a?
Drugi smo na tabelu i vec smo sve sanse izgubili?
Pobjeda protiv poljaka bi sve promijenila a cak ni da ne dobijemo to opet ima jos dosta do kraja..
Sta radi Gruna.
Samo treba objektivno reci da je velika sansa propustena.
Jbt dva gola razlika i izggubis mec.
Ono sto je zanimljivo da je ovako sa brnom ovdje bi se sad pisalo da je dejo prodao utakmicu...
Izgubili su jer je ovaj nas naopaki mentalitet jaci od nas. Nista drugo.
gubitnici dana smo u nasoj grupi. da dobismo makar bi rumune demotivisali ovako i oni u igri i danci vaskrsnuli
Samo kazem nije kriv trener nego nas seljacki mentalitet. Lako cemo u drugo pol, jermeni veze nemaju mi smo za njih fudbal izmislili itd itd. Svako ko je igrao fudbal zna kako se odje lako potcjenjuje skoro svaki protivnik. Kazem skoro jer uglavnom kiksamo protiv tih "malih" repki. Ogromna sansa je propustena posebno kad smo mogli na 3-0 da idemo posle nekih sansi. Ali ako se vrati igra iz prvog poluvremena mozemo svakom problem bit. Rumuni i danci su nam protivnici za baraz i u tom trouglu mozemo dosta. Mada jos je sve na pocetku tako da mozemo zavrsit prvi a isto tako i poslednji. Bitno je da se pouke izvuku, nego je problem sto smo mi vec vidjeli sebe na svetsko...
Poljaci dobili, Danci dobili.
Tabela posle 4.kola:
Poljska 10
Crna Gora 7
Danska 7
Rumunija 5
Jermenija 3
Kazahstan 1
vidi gruna ja sam a i vecina sa trenerom prezadovoljni jer posle brne je krenulo
Medjutim ako malo pogledas prvo poluvrijeme protiv rumuna odlicno, protiv danske dobro, protiv jermena perfektno
a drugo? kanonada samo se ceka frljoka u gol
Jermeni pojma nemaju
Mali scekic ma sta vi pricali blage veze nema, kad je izasao vukcevic da ne dobije crveni ocekivao sam boljevica maka sutnut i zavrnut umije
Kojasevic veze zive imao nije cak je padao par puta i davao loptu na nas 16erac
basa bas slab, ali ga je savic isto bio nikakav
inace kad god su tandem veze nemaju
savic ispao na duplil kao ovca
veznog reda nidje da prekrati onaj prvi gol
bonja standardno nesiguran ali boljeg nema
stojkovic ocaj zivi, dakle momak ne treba nista bolje da je zverka igrao
ubacanje mugose boli, to nije normalno ljudi
Ma potcijenili smo ih,vidjelo se to kod 0-2 i sanse za 0-3 u prvo kad je Kojasevic uzeo da nesto dribla,neka mu je bila na slabiju nogu,ono mora da se proba,posle toga jos par nekih sansi,onda kad su ga Jermeni fali aj zdravo i igra i sve.
Sent from my Redmi Note 3 Pro SD using Tapatalk
Kada gubimo od ovakve reprezentacije,sa kojom smo se poigravali u prvome poluvremenu i posle onakvoga pristupa i igre u drugome poluvremenu mi ne zasluzujemo nista. Ali bas nista. Pribojavao sam se na poluvremenu naseg zlog mentaliteta ali onakvu igru u drugome poluvremenu ni u najgrdjim snovima nijesam mogao da ocekujem. Po meni je ono skroz jadovski. Da centar nijesmo mogli da predjemo 20 minuta. A kamo li kakvu sansu da napravimo. Onaj Zverotic potpuna budala. Onakve cenarsuteve da upucuje kao da ragbi igramo i sutevi nebu pod oblake.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Nije stvar u tome što se izgubila utakmica nego što se sad opet vratila ona strepnja da nikad nije kraj utakmice dok se ne završi pa da vodimo 3:0 protiv Kazahstana ... to je zapravo problem i samo jedan naš selektor je do sad imao stabilnost u igri ... to je činjenica ...
Veznog reda
nidje cijelu utakmicu. Opet ono bunarenje naprijed a golovi ruku na srce poslije kardinalnih gresaka njihove odbrane, a ne plod neke smisljene akcije. Po meni losa igra Vukcevića, a kad on stane sredinu nema ko drzati. Zamjene veze s mozgom jer uvoditi Mugosu kad se ljudski nije preslo centar je sprdnja. Boljeg na sredini terena nemamo od Boljevića, a on ga ne mrci iako je standardan u ekipi. Napad trom i povratne lopte Bećiraja nema ko da zakuca u mrezu. Joveta predlibao golmana i nema kome dodati...
Jos gore ce biti ako nam koji bod bude trebao na kraju... Kako cemo se sjecati ove noci, uh..
Zlu ne trebalo, i daj Boze da ne budem u pravu.
U sl. kolu, pored naseg duela sa Poljskom krajem marta, igraju medjusobno Danska - Rumunija, te Kazahstan - Jermenija. Ima li izjava Tumbakovica i igraca?
Ima, tumba je u soku.
Sjebase mi dan
Ko ce sad cekati do marta...
Dako budemo kompletni, zna se koji su nam igraci kljucni. Poljaci ce doci psiholoski manje vise rastereni, imaju vjerovatno mec loptu vec na polovini kvalifikacija da kao prvi idu na SP. Tesko da ce ih Danci i Rumuni stici, a i mi ako izgubimo 26.3.
Vidim da se pominje kako je ovo negdje nadoknada srece koju smo imali u Bukurestu i Kopenhagenu. Ne bih rekao, da je to neki maler ili bumerang, onda bi mi izgubili bod ili tri u nekom spletu situacije, gdje bi zaista nesrecno dosli do kiksa, a ne kada posle 1 pol imas 0-2, 2 100%tne sanse, i jos jednu 100%tnu vec na pocetku drugog, a u sledecem napadu primas gol.
Apsolutna krivica i strucnog staba i igraca. Da je selektor ostrijeg kova i mentaliteta, pa i da se ponadam kako su bili izribani u svlacionici, ali bojim se da od toga nema nista, i sumnjam da ce se nauciti ista iz ovog poraza, u pristupu mecu i mentalitetu.
Nista, sada pauza do marta, sa nadom da ce se redovi konsolidovati, a mi barem remi izvuci protiv Poljske, i uz pogodan rezultat u Rumuniji, ostati na poziciji br 2. Bice zaista stravicno tesko dobiti Poljsku, pa na osnovu medjusobnog preuzeti prvo mjesto.
Kako su me ubili u pojam, da me je sramota. Makar da su fino gubili od pocetka i izgubili. Ovako ce ovi da se pogube mučenici..
Jos poljska koja rastura nas moze tuknuti u mart i sta onda ponor. A realno nista strasno, tri boda iz Kopenhagena bolja nego 3 iz Jerevana, da se moglo birati. Jermene smo podigli pa dako otkinu nekog jos. Dolaze im i poljaci i danci.
Ne moze se sa ovakom sredinom nikud. Dva stuba za struju, teba neko agilniji da pokriva prostor.. Boljevic neki. :)
Basa i zverotic iako su mi mili, nekako crnu auru imaju, nose losu karmu od proslih generacija.
Zao mi bi poleksu koji samo što ne zaplaka u studio. Nije ni cudo kad je vidio kolegu sta mu radi.
Mugosa kad udje.. Roletna mi pade.. Rekoh gasi reflektore i da spavamo..
P. S. Nisu ovo cista posla:.... Rusija i Jermenija dogovorile su formiranje zajedničke vojske radi zaštite regiona Kavkaza. Opet ruski faktor. :D
Sami bog me spasio da ne stignem doma na vrijeme da pogledam utakmicu večeras.
Koja tuga ljudi...
Uh.
ao. svaki gol nocas na bozovicevu dusu. katastrofa.
Ne možemo sa Božovićem i Bećirajem iole ozbiljniji razultat napraviti, to je barem jasno. Dok se ne nađu zamjene za njih, ne gledam.
Umjesto Bonje, Kordic ili Mijatovic. Umjesto Beciraja, Djordjevic ili Raicevic.
Golmani mladji i talentovaniji od Bonje, a Luka i Filip takodje, stim da je odnos kvaliteta u odnosu na Beciraja veci.
Sinoc Tumbakovic vadi Vukcevica, iole stabilnog veznjaka, dok Scekic mirno posmatra suteve Jermena sa distance, ukljucujuci i onaj pobjednicki u 93.
Da nas hoce sreca pogledati u martu ako je nismo ispucali, pa da se cudesnon pobjedom vratimo na vrh tabele.
Ja nemam snage da komentarisem. Ne sjećam se da mi je neki poraz teže pao.