Na Stari Aerodrom.
Printable View
Na Stari Aerodrom.
po staistici bosanci mnogo bolji u prvom poluvremenu 3 0 sutevi u okvir gola 5 1 van okvira i 3 0 u kornere za njih
Gledao mec, boasanci nas rasturili jedno 0min onda opalismo neki presing i popravismo sliku. Ima kod nas par dobrih a kod bosanaca malo vise
Cini li se sto sjutrra?
Naš igrač s brojem 11, ne znam ko je - METAK.
Kako ostavi bosansku odbranu par puta, nevjerovatno.
Ali naravno tu je neka prepotencija fudbalska, neobjašnjivo za te godine.
Sta promasi Beciraj ????????
Inace nije igro lose.
Prenose li sjutra ovaj mec mladih?
hoce li se zvizdati velikanu??
jel ono slusam more plovi haha ha
A slusaMO :D
A ovi mucenici velikosprski iz Cg morali navratit :D
Susnjar konacno debituje za reprezentaciju nasu...
jel ima gdje da se gleda osim na rtcg
Djordjevic je sinoc bio na klupi. Vidjeh sinoc da se Hulk nesto posvadjao sa Spaletijem, mozda Luka sad dobije vecu minutazu.
Ima li koga na ovu utakmicu mladih?
Sto je sa nasim navijacima kukala nam majka???????????????????
Sad se ladno cuo toki-voki, pa ti vidji kakava je posjeta... :D
Penal za nas!!!
A za promjenu da postavite link za nas smrtnike.Hvala :D
1-0...Mugosa
Ovo sa navijacima moze samo kod nas da se desi...Kad je neko bitan gost, onda se svi grabe za ulaznice ni za lijek ih nema, a kad je nesto ovako u pitanju pokazemo ko smo stvarno...
Ali skandiranje Ratku Mladiću :D
Evo kasno viđeh..Teren preloš :mrgreen:
..Što se opterečujete sa navijačima? ..Opušteno.
Susnjaaar...kako ga bucnu. Prva sansa i gol! 2-0
Ipak moram.
Momci, kakva je to prica o navijacima? Sto niste tamo ako vam se ne svidja posjeta? Pljujete iza kompjutera a ne vidite sebe.
Meni je zesce zao sto nisam u mogucnosti da budem na stadionu danas i zao mi je zbog ovog sto vidim i cujem na RTCG ali ne komentarisem jer nisam tamo. A tek da pljujem. Ma daj.
Sto se tice utakmice... Prva stvar, penal nije bio. Ovaj decko Vucinic, ne znam ko je i sta je ali kopacke slobodno moze da okaci o klin ili o sta drugo se vec kace i da predje na neko drugo zanimanje. Sa njim moze da krene i desni bek Gojacanin, nazalost ali je tako. Urnise Vukcevica cijelo poluvrijeme. Ja znam da sa Dukijem svi izgledaju kao isposnici ali ovi bas djeluju lose.
'Ajde sve ali Dejan Govedarica ... njegovo pojavlljivanje je apsolutni pobjednik ovog meca.
Kod nas Dule trsi ovu reprezentaciju a Srbi su slabiji cak i od nas. Danas.
Marko Vukcevic drzi predavanje danas na terenu.
Uh... Dejo je zvao ove iz Srbije i rekao im da nas pušte da bi kum Duško konačno nekoga dobio!
;)
Jel ovo obican prijateljski mec ili ona tobos neka balkanska liga ili sta li vec?
Rekoh ja da ce Dule da ostvari najvazniju pobjedu do sad :D